75 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים מוזיאון חיל האוויר
דיון

מוזיאון חיל האוויר

11 הודעות 1,787 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
יכול להיות שמחר אני שם.יש המלצות?מישהו היה שם?
#2 · לפני 16 שנים
1. תבקר בחצר של מטוסי הקרב, יפה שם.
2. תיכנס ל-707 ותראה את הסרט שמראים.
3. יש דקוטה DC-3 שאפשר להיכנס לקוקפיט - מומלץ!
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB
#3 · לפני 16 שנים
פשוט תסתובב.. לא מוזיאון גדול במיוחד
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#4 · לפני 16 שנים
הייתי שם בטקס הצדעה למערך הטכני של חיל האוויר.

בעקרון תסתובב שם, תשב בקופיט של הפוגה, תעבור מטוס-מטוס לפי ההיסטוריה, כנס לגדולים ותראה סרטים (שלצערי לא שודרו כשהייתי שם), ותצחק בקול גדול כשתעבור ליד המיגים שערקו. 😛

לא מקום גדול.
#5 · לפני 16 שנים
כנס לצוקית,צלם המון,ב707 יש גם כל מיני תמונות מהעבר, תיכנס לשם תיראה דברים יפים..
ביקצור, תהנה, תרגיש בבית 🙂 !
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#6 · לפני 16 שנים
שכחתי משהו, אל תשכח לראות את הלביא, מטוס שהפסיקו את הפיתוח שלו אבל הוא מוצג שם.
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים
#7 · לפני 16 שנים
והלביא, חסר לך שאתה לא מביא לי משם תמונה של הלביא!!
אני רוצה רקע טוב לדקסטופ חח 🙂
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#8 · לפני 16 שנים
טוב תודה!אני לא יודע מאיפה להתחיל!וגם אולי מחר אני שם.יש שם גם נ"מ לא?
#9 · לפני 16 שנים
חח השניה ממש הרגע חזרתי משם - יש שם נ.מ. אל תילך להדרכה זה ממש מעפן.
תיכנס למטוס הגדול ההוא שחכתי איך קוראים לו משהו עם סראטוקוזר אם אני לא טועה , כנס ל707 ותראה שם סרט 😄 וטייל סתם בין המטוסים.. אני יעלה בקרוב תמונות יש לי תמונות של כל המטוסים שם כמעט.. 🙂 זה ממש חוויה מגניבה יש גם מטוסים שטסים כל הזמן ועושים פעלולים...
אלעד|טייסת 135 הוירטואלית | יוצר צביעות לFSX/9
צרו איתי קשר - מוכן תמיד לעזור..🙂
#10 · לפני 16 שנים
סטרטוקרוזר אלעד.
אני הייתי שם והנ"מ לא הכי מעניין... נראה לי הכי כיף זה לשבת בצוקית כי יש שם את הקוקפיט...
#11 · לפני 16 שנים
יואו!איזה כיף!עכשיו חזרתי משם.לפני המוזיאון ראיתי משהו מה זה יפה בבאר שבע בנסיעה לבסיס:כיכר ועליה מטוס כפיר!מדהים!בתחילת המוזיאון הוצג לפנינו מטוס כפיר עם חימוש.ליד המטוס היה חימוש ענק.צד הכפיר הצגו השלבים הראשונים של החץ.המשכתי ל707.רציתי להיכנס אבל אין לכם מושג כמה אנשים חיכו להיכנס לבואינג!כמה אנשים.....בצער רב לא נכנסתי למטוס עקב העומס הרב.המשכתי לחצר מטוסי הקרב.הלביא.......יואו!איזה מטוס יפיפה!כמה כיף לביות קרוב איליו!!!!!חבל.פשוט חבל שפיתוחו נכשל...........המשכתי.היה שם אף 15 איי בצביעה ישראלית.איזה חימוש!אין לכם מושג!לאחר מכן ראיתי את הסופה ואז ראיתי אף 16 A לפי העיטורים עליו יש הפלה אחת והוא השתתף בגיחה של תקיפת הכור הגרעיני העיראקי.הסתכלי עליו חזיתית.איזה יפה הוא!.משמאל היה כל כך הרבה מיראז'ים פנטומים כפירים וסקייהוקים.באחד הפנטומים היה ניתן לעלות ולהציץ לקוקפיט.עליתי.הסתכלתי ו...הכל שם היה מפורק!חבל.ראינו את הדקוטה.ואי!מה זה בן אדם בשבילו?נדה!רציתי לעלות לקוקפיט של הדקוטה אך מעומס יתר לא עליתי.לאחר מכן ראיתי ספיטפירים ומטוסים גרמנים.במהלך השהייה צפינו במפגן אווירי של מטוס ריסוס.לאחר מכן ראינו נ"מ.אתר מומלץ!!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.