107 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World שוחרר LockOn: Flaming Cliffs 2 Russian download version
דיון

שוחרר LockOn: Flaming Cliffs 2 Russian download version

44 הודעות 8,909 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
הגירסה הרוסית בלבד שוחררה להורדה
http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=1322&scr=shop
אני מניח שהגירסה האנגלית להורדה תצא בקרוב, גירסת הקופסה אמורה לצאת באפריל.
אני מקווה שכל הבאגים תוקנו באמת ושיש הבדל משמעותי בין זה לבין לוק-און הישן.
😎
We're flying high
We're watching the world pass us by
Never want to come down
Never want to put my feet back down
On the ground
#2 · לפני 16 שנים
אני לא מבין למה הציפיות האלה להבדל משמעותי.
זה לא DCS!

המטוסים יתנהגו כמו בLOMAC, עם הבדל אחד ומבורך- מעטפת הטיסה של כולם תשופץ ותתקרב לביצועים הנכונים בגובה רב. מה שיש לנו עכשיו ב FC זו אטמוספירה דלילה מדי.

מערכות חיישנים אמיתיות יותר, מודל בליסטי משופר לקליעים שונים, מערכת IFF בשביל הבז!

המנוע הגרפי גם ישופץ, כידוע, אני מניח שהוא יהיה יעיל יותר מבחינת עבודה על מספר ליבות ומבחינת עומס על כרטיס המסך.

הרבה שיפורים קוסמטיים.

השטח הוא זה של Black Shark ולכן יש לנו תוספת של איזור מזרח אבל האיזור המערבי של המפה, באוקראינה, נמחק (מי שטס בBS אולי מכיר את הסכר שיש שם באיזור החדש, לדעתי לעזאזל עם השטח המערבי שנמחק, הכל בשביל להשמיד את הסכר! אם זה בכלל אפשרי).

באגים שונים כמובן תוקנו, לפי הדיונים בפורום של ED עדיין ישנם תהליכי בקרת איכות סופיים.

אגב, חדשות על ענייני התדלוק האוירי במולטיפלייר, אם בלוקאון זה היה בלתי אפשרי, עכשיו זה אפשרי אבל מסורס לגמרי. מארח הטיסה יכול לתקשר ולתדלק בצורה מלאה, אבל הקליינטים לא יראו את אורות המיקום של הKC-10 ולא יוכלו לתקשר (כלומר לקבל הוראות ממפעיל המוט) עם שני דגמי מטוסי התדלוק. הם יוכלו לתדלק, לשם שינוי אבל הדלק יזרום רק אל מיכלי הכנפים, לא לבידונים.

הFAQ עודכן:
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=782974&postcount=2

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#4 · לפני 16 שנים
Mike_69th כתב/ה:אני לא מבין למה הציפיות האלה להבדל משמעותי.
זה לא DCS!

המטוסים יתנהגו כמו בLOMAC, עם הבדל אחד ומבורך- מעטפת הטיסה של כולם תשופץ ותתקרב לביצועים הנכונים בגובה רב. מה שיש לנו עכשיו ב FC זו אטמוספירה דלילה מדי.

מערכות חיישנים אמיתיות יותר, מודל בליסטי משופר לקליעים שונים, מערכת IFF בשביל הבז!

המנוע הגרפי גם ישופץ, כידוע, אני מניח שהוא יהיה יעיל יותר מבחינת עבודה על מספר ליבות ומבחינת עומס על כרטיס המסך.

הרבה שיפורים קוסמטיים.

השטח הוא זה של Black Shark ולכן יש לנו תוספת של איזור מזרח אבל האיזור המערבי של המפה, באוקראינה, נמחק (מי שטס בBS אולי מכיר את הסכר שיש שם באיזור החדש, לדעתי לעזאזל עם השטח המערבי שנמחק, הכל בשביל להשמיד את הסכר! אם זה בכלל אפשרי).

באגים שונים כמובן תוקנו, לפי הדיונים בפורום של ED עדיין ישנם תהליכי בקרת איכות סופיים.

אגב, חדשות על ענייני התדלוק האוירי במולטיפלייר, אם בלוקאון זה היה בלתי אפשרי, עכשיו זה אפשרי אבל מסורס לגמרי. מארח הטיסה יכול לתקשר ולתדלק בצורה מלאה, אבל הקליינטים לא יראו את אורות המיקום של הKC-10 ולא יוכלו לתקשר (כלומר לקבל הוראות ממפעיל המוט) עם שני דגמי מטוסי התדלוק. הם יוכלו לתדלק, לשם שינוי אבל הדלק יזרום רק אל מיכלי הכנפים, לא לבידונים.

הFAQ עודכן:
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=782974&postcount=2

השאלה היא למה ED דורשים עבור פאטצ' 30$? הרי לא מדובר ב DCS, הם בסה"כ מתקנים דברים שהיו אמורים להיות מתוקנים מזמן בלוק-און המקורי ע"י פאטצ'ים, ממש לא לעניין שעבור פאטצ' הם דורשים 30$, עדיין לא החלטתי אם אני קונה או לא, נראה לי שאני אמתין לראות תגובות של אנשים לגבי FC2 ואז אני אחליט.
We're flying high
Never want to come down
On the ground
#5 · לפני 16 שנים
כי זה לא רק פאטצ'. פאטצ' מתקן באגים, ואילו זו חבילת עדכון שכוללת פאצ'.
המנוע הגרפי כאן מקבל שדרוג מאסיבי ומערכות שונות מקבלות שדרוגים מאסיביים.
דברים שאמורים היו להיות מתוקנים בלוקאון? האם תיקון ללוקאון אומר להתאים אותו לDCS (שהרי לא היה קיים עוד כששחררו את FC) האם זה אומר תוספת מודל בליסטי לקליעים ואובייקטים? גרפיקה? נתוני שטח ואובייקטים חדשים? שינוי הממשק לחלוטין? יצירת עורך משימות חדש וחזק יותר? כל אלה לא תוכננו בכלל בשביל לוקאון המקורי. גם לא בעדכונים. אלה דברים שנולדו עם DCS.

תיקוני באגים גם יש, או לפחות נסיונות לשפצר אותם מעט כמו עניין התדלוק האוירי במולטיפלייר. זה היה ונשאר באג אחד גדול אבל לפחות עכשיו יהיה ניתן לתדלק איכשהו, אפילו אם זה די מסורס.

האם יצרני מכוניות צריכים לגבות תשלום עבור תיקון חלק פגום בייצור הסדרתי? הגיוני שלא. אבל האם צריכים להציע שדרוג מנוע מדגם חדש יותר במחיר שלא יכסה את עלות המנוע החדש?

התגובות שאנחנו הולכים לראות על FC2 קיימות כבר עכשיו. לדעתי זה יהיה משהו בסגנון:
- יא אללה השטח מדהים זה בדיוק BS.
-הAIM-120 חזק מדי עכשיו! זה לא הוגן! תחזירו אותו למשקולת האוירודינמית שהוא היה פעם!
-מערכת IFF על הבז! סוף פאקינג סוף!
-המטוסים מתנהגים מצויין ב20000 רגל סוף סוף!
- 🙁 תמיד מפילים אותי אבל בFC הפלתי את כולם עם המיג שלי והטילים שלא אמורים להיות עליו 😭

בקיצור יהיה שמייח, בוא לצד האפל, אתה יודע שאתה רוצה 💡

#6 · לפני 16 שנים

בקיצור יהיה שמייח, בוא לצד האפל, אתה יודע שאתה רוצה

🙄 💡
#7 · לפני 16 שנים
איך זה שאין סרטונים?!? ביקורות..אני על הגדר... מייק יש מצב לביקורת . סרטים?! 😂 😎 😱
#8 · לפני 16 שנים
אני סקרן ספציפית לגבי האף 15... מישהו ניסה ויודע איך הוא מתנהג טוב בכל המעטפת? כבר לא עגלה שבה בטי צועקת לך בכל תמרון של 5 ג'י? אולי אני מרובע אבל זה המטוס שהכי מעניין אותי בחבילה 🙂
עוד משהו - איך עובד בדיוק העניין של הקישוריות לבלק שארק? יש לי בלק שארק ואני לא רואה שרתים מעורבים בלובי.
#9 · לפני 16 שנים
היום שוחררה הגרסה האנגלית!
http://lockon.co.uk/index.php?end_pos=1322&scr=shop
אני בתהליכי הורדה.

Echo, אני יכול רק לנחש לגבי מעטפת הטיסה המשופרת. לדעתי נראה ביצועים זהים, ואולי קצת יותר שמירה על אנרגיה בגובה נמוך (עד כ10K רגל), ושיפור גדול יותר בדחף ותאוצה מעל 10K. זו היתה הבעיה העיקרית של כל המטוסים בFC וזה השיפור שED מספרים עליו.

הקישוריות לבלק שארק לא ברורה לי, אני מניח שיש צורך להוציא פאצ' לבלק שארק (עריכה: עניין הפאצ' אומת, בלק שארק יקבל עדכון תאימות http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=859469&postcount=13) כדי שיבין מי זה הFC2 הזה שמנסה לדבר עם השרת. או שאפשר פשוט לנסות להתחבר מFC2 לשרת של BS (ולהפך) ידנית כבר עכשיו. הלובי מקשה על כל העסק בגלל שהוא לא ממש עוזר להשתמש בגרסאות שונות של סימולטורים באותו לובי.
חכה זמן מה עד שתראה שרתים. מעט מאוד מדוברי הרוסית טסים בלובי, נוכל לראות שת"פ בין הסימולטורים כאשר הגרסאות של שאר השפות ישוחררו.

סרטים? הערוץ של ED ביוטיוב לא מספיק? 😂 הם העלו את כל סרטוני האימון לשם וסרטונים שונים שבהם השתמשו לפרסום המוצרים שלהם בתערוכות שונות. ביניהם יש מספר סרטונים מהתקופה שהKA-50 עוד היה מתוכנן ככלי נוסף ל FC ולא סימולטור בפני עצמו.
http://www.youtube.com/user/eagledcs

#10 · לפני 16 שנים
Mike_69th כתב/ה:

בקיצור יהיה שמייח, בוא לצד האפל, אתה יודע שאתה רוצה 💡

בטח שאני רוצה 😎
We're flying high
Never want to come down
On the ground
#11 · לפני 16 שנים
תגידו החבילה היא בפני עצמה או שצריך פאטץ' מסויים לפני שאני מתקין אותו על הFC הרגיל?

#12 · לפני 16 שנים
אז יש שיפור במעטפת הטיסה. יש שיפור מסויים בריאליזם של המערכות בתוך הקוקפיט או דרך הפעלתם?
#13 · לפני 16 שנים
לא יודע מה איתכם, אני מחכה לסרטונים של GLOWING AMRAAM.. 😎
יהונתן חסין.

ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.

אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
#15 · לפני 16 שנים
FreeFlight כתב/ה:אז יש שיפור במעטפת הטיסה. יש שיפור מסויים בריאליזם של המערכות בתוך הקוקפיט או דרך הפעלתם?

בהחלט יש שיפור במעטפת הטיסה. המטוסים מתנהגים בצורה נכונה יותר מעל 10K רגל.
אין שינוי מיוחד באויוניקה או בדרך הפעלתה, המטוסים הרוסיים כבר היו ממודלים ככל האפשר. בגדול הבז קיבל את התוספת הכי חשובה מבין כולם- מערכת IFF ורדאר נאמן יותר למציאות. בנוסף במסגרת שיפורי הטילים והחיישנים טילי הAIM-120 חזרו להיות הרוצחים שהם אמורים היו להיות תמיד. אני מקווה שלא ציפית לקוקפיט לחיץ, מעולם לא הבטיחו דבר כזה. זו תכונה ששייכת רק לסדרת DCS.

alex12 כתב/ה:תגידו החבילה היא בפני עצמה או שצריך פאטץ' מסויים לפני שאני מתקין אותו על הFC הרגיל?

אתה יכול להתקין אותה איך שבא לך. מה שאני עשיתי כדי להמנע מקונפליקטים עם כל מיני מודים זה להתקין את LOMAC 1.0 , הראשון בלי שום עדכון או מוד ולאחר מכן הפעלתי את ההתקנה של FC2. הסימולטור הותקן בתיקיה נפרדת ולמעשה אני לא רואה שהוא דרש את LOMAC בשום אופן. לא יודע איך זה פועל אבל שיהיה, זה עובד איכשהו.

djmid כתב/ה:*********

בקרוב אצלך 😛

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.