73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון צניחה חופשית מגובה 100,000 Feet
דיון

צניחה חופשית מגובה 100,000 Feet

27 הודעות 4,202 צפיות לפני 16 שנים
#7 · לפני 16 שנים
אז מאיזה גובה, האטמוספרה מתחילה לשרוף עצמים שנופלים ?

הסרטון הזה עשה אותי מבולבל לגבי החוקים.  
מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41
#8 · לפני 16 שנים
monipal2, שאלה טובה.גוף בחלל מתחיל להישרף ראשונית בגובה של 120 קילומטר מעל פני בקררקע.בגובה של 80-50 קילומטר טמפרטורת החום במקסימום ומשם זה כבר יורד ד שב35 קילומטר בערך אתה בטוח.100000 רגל זה 30.48 קילומטר כלומר אתה נמצא מתחת לגובה ה"מסוכן".מקווה שעזרתי. 🙂
#9 · לפני 16 שנים
השריפה כתוצאה מהחימום זה פונקציה של מהירות וצפיפות האוויר. כשגוף מגיע מהחלל הוא מגיע במהירות עצומה (כתוצאה מהמהירות תנועה בחלל) ולכן הוא נשרף בכניסה לאטמוספירה. הצונח עובר רק בקצת את מהירות הקול ולכן החימום האווירודינאמי יחסית קטן. אגב גם גוף שטס מהר (מעל 3 מאך) בגובה פני היום מתחמם מאוד. בשנות ה 60 או ה 70 הטיסו מטוס עם מנוע רקטי שהגיע ל 5 מאך, חצי ממנו נמס לחלוטין (לפחות נקודות הסטגנציה כגון החרטום ושורשי הכנפיים).
#10 · לפני 16 שנים
בשנות ה 60 או ה 70 הטיסו מטוס עם מנוע רקטי שהגיע ל 5 מאך, חצי ממנו נמס לחלוטין (לפחות נקודות הסטגנציה כגון החרטום ושורשי הכנפיים).

אפשר עוד מידע על המטוס הזה בבקשה? נראה מעניין.
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB
#12 · לפני 16 שנים
אתה מדבר על הX-15? כי אם כן אז הוא לא נמס בשום טיסה לפי מה שידוע לי
אור סטפנסקי

מטיס(טיסנים):
MSH PROTOS 500
MULTIPLEX F-105 TUWISTER JET
MSC Unique 3d sport
MULTIPLEX Acro Master
ultimate 3d
DualSky Breeze Pro
PC 9 EP
F-14 EP
#15 · לפני 16 שנים
מייק, אתה הגיבור שלי... 🙂 זה בדיוק הספר שדיברתי עליו היה לי אותו בילדות והוא זה שהכניס אותי לשגעון טיסה (היום אני מהנדס אווירונוטיקה 🙂), אני מת להשיג את הספר הזה שיהיה לי אותו, יש לך מושג איפה אני יכול לקנות?

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.