·
לפני 16 שנים
מאז שעברתי דירה הTIR שלי מתנהג מוזר,
אחרי "חפירות ממושכות" (5 דקות בערך כשנשברתי סופית מאיבודי העקיבה) גיליתי שהרפלקטורים על התפס לכובע פשוט לא מחזירים מספיק IR והTIR מעבד עקיבה אחרי אחת או יותר מהנקודות.
יש לי שתי אפשרויות.
1. לקנות TRACKCLIP שבגלל שהוא אקטיבי לא יאבד עקיבה כלכך מהר.
2. לבנות "פרוז'קטור IR".
אופציה 2 תהיה זולה בהרבה.
על הTIR יש 4 LEDים של IR.
אני צריך לבנות צביר של 8 LEDים שמוזן מסוללה או לחילופין USB (יש אפשרות כזו בכלל?) לשים על הסטיק/מיקרופון/מחשב כדי לקצר למעשה את המרחק לרפלקטורים ואפקטיבית להגדיל את עוצמת ההחזר.
אופציה 1 תהיה אמינה יותר אבל יקרה יותר.
אבל היא מצריכה אוזניות (מה שאין לי כיום).
וכמובן את הקליפ שאפשר לקנות בארץ ב200 שקל או בארה"ב ב35$ (עם 60$ משלוח 😱 )
ועכשיו שסיימנו את החפירות הארכיאולוגיות,
בהנחה שאני הולך על אופציה מס' 1 - אני מחפש למעשה אוזניות עם מיקרופון (כן איתי, אתם אשכרה תאלצו לשמוע מה שיש לי להגיד 🙂 ), רצוי USB מלא (לא חיבורי אזניות/מיקרופון), עם קשת עליונה ושיהיו נוחות (אני עם משקפיים - אז זה מאתגר).
יש המלצות לדגמים ספציפיים?
אחרי "חפירות ממושכות" (5 דקות בערך כשנשברתי סופית מאיבודי העקיבה) גיליתי שהרפלקטורים על התפס לכובע פשוט לא מחזירים מספיק IR והTIR מעבד עקיבה אחרי אחת או יותר מהנקודות.
יש לי שתי אפשרויות.
1. לקנות TRACKCLIP שבגלל שהוא אקטיבי לא יאבד עקיבה כלכך מהר.
2. לבנות "פרוז'קטור IR".
אופציה 2 תהיה זולה בהרבה.
על הTIR יש 4 LEDים של IR.
אני צריך לבנות צביר של 8 LEDים שמוזן מסוללה או לחילופין USB (יש אפשרות כזו בכלל?) לשים על הסטיק/מיקרופון/מחשב כדי לקצר למעשה את המרחק לרפלקטורים ואפקטיבית להגדיל את עוצמת ההחזר.
אופציה 1 תהיה אמינה יותר אבל יקרה יותר.
אבל היא מצריכה אוזניות (מה שאין לי כיום).
וכמובן את הקליפ שאפשר לקנות בארץ ב200 שקל או בארה"ב ב35$ (עם 60$ משלוח 😱 )
ועכשיו שסיימנו את החפירות הארכיאולוגיות,
בהנחה שאני הולך על אופציה מס' 1 - אני מחפש למעשה אוזניות עם מיקרופון (כן איתי, אתם אשכרה תאלצו לשמוע מה שיש לי להגיד 🙂 ), רצוי USB מלא (לא חיבורי אזניות/מיקרופון), עם קשת עליונה ושיהיו נוחות (אני עם משקפיים - אז זה מאתגר).
יש המלצות לדגמים ספציפיים?