126 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 A
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית תא טייס לאף 16 שאני בונה
דיון נעוץ

תא טייס לאף 16 שאני בונה

267 הודעות 61,390 צפיות לפני 16 שנים
#2 · לפני 16 שנים
מדליק!
ירון א.
טייס פרטי על C172 בעולם האמיתי - תענוג מזוקק
#3 · לפני 16 שנים
מרשים ביותר שגיא,
האם אתה מתכנן גם קניה של מפסקים וכפתורים של F-16?
#5 · לפני 16 שנים
יינון כמו שכבר אמרתי בפוסטים קודמים:
כן זה יהיה בדיוק כמו תא של אף 16 כולל הכל: ידית גלגלים, מפסקים, צגים, פנלים וכו... אם הזמן.

אפילו פלטפורמה נעה תהייה לו בעתיד הרחוק.... (ואולי אפילו ג'י סוט...)
#6 · לפני 16 שנים
יצא מאוד יפה!
כל הכבוד לך ומקווה שיהיה לך חדר סימולטורים מספיק גדול
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#10 · לפני 16 שנים
אני לא ראיתי את החיבור של הג'יסוט מקרוב ככה שאין לי ממש מושג, אבל לדעתי אפשר איכשהו לתאם אותו לקומפרסור, לבנות איזשהו בקר שעובד עם הG בפאלקון וכל הרמה של G מתבצע ניפוח.
#11 · לפני 16 שנים
לגבי הפלטפורמה הנעה אני יודע שאמרתי שזה מיותר, אבל לגבי הג'יסוט אני יכול לאמר בוודאות שזה מיותר וגם לא ממש מומלץ. אלא אם כן אתה יכול להשיג חליפה אמיתית ויודע בדיוק את מידות הלחצים שהיא מפעילה.
אני לא יודע אם הרגשת פעם את הלחץ שזה מפעיל על הבטן והרגליים, אבל זו לא תחושה נעימה במיוחד, ואת העבודה של עצירת הדם זה עושה בכל מקרה, אז אם לא הצלחת להמציא דרך פשוטה להפעיל על הגוף שלך כוחות ג'י אמיתיים , חבל לעשות לעצמך סתם נזק, אם אתה מבין.. 🙂
!Control, control, you must learn control
#12 · לפני 16 שנים
אני לא מאמין שהוא או כל אחד אחר שינפח חליפת ג'י יעשה זאת ברמת לחץ שזה נעשה בתא טיסה. זה יתנפח במידה מסוימת ולא מזיקה על מנת להרגיש משהו נוסף שלדעתי משפר ברמות את החויה. זו דעתי גם על הפלטפורמה הנעה, רק שלהכין אותה זה הרבה יותר מסובך. אגב גם שם לא תצליח לסובב את הפלטפורמה ב360 מעלות או להתהפך עם הראש לרצפה, אבל עדיין זה אחד הדברים המהנים.
#13 · לפני 16 שנים
הפלטפורה הנעה בהחלט תזוז ובטוח לא 360 מעלות,
יינון הגיע הזמן שתבין שכל מה שאני רושם אני רושם אחרי בחינה ובדיקה של אופציות ולא סתם רושם דברים כדי לנסות להרשים (כמו אחרים בפריפלייט) ואני חושב שעד כה הוכחתי את זה.

לגבי הג'י סוט, זה לא וודאי אם תהיה, בכול מקרה היא לא תתנפח למידה קרובה לג'י סוט אמיתית. אלא רק כדי להרגיש טיפה לחץ (כמובן לא לעצור את הדם 🙂 ) .וכן ניפוח יתבצע ע"י:
1. קומפרסור של 2 כוחות סוס שכבר יש לי ויישב במחסן חיצוני
2. בקר שיקבל מידע מהפלקון לגבי רמת ה G ויוציא פקודה לסולונואיד להיפתח או להיסגר ולכמה זמן.
#14 · לפני 16 שנים
טוב, אני צריך לחשוב על משהו יותר פרקטי והרבה יותר קומפקטי בשביל הSETUP שלי.. מאחר ואין לי יותר מדי מקום בשביל לבנות משהו שדומה למה שאתה בנית, ובגלל שאני צריך את המחשב גם לסימולטור נהיגה שאגב החלקים שלו אמורים להגיע בחודש הקרוב באוניה מארה"ב.. 🙂
!Control, control, you must learn control
#15 · לפני 16 שנים
acef, אמרתי משהו לא בסדר?
עניתי לCheetah, על מה שהוא רשם.
אני שמח שעוד מישהו חשב על רעיון בדיוק כמו שלי לגבי הג'י סוט.
בהצלחה בהמשך שגיא, תעדכן אותנו

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.