103 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית תא טייס לאף 16 שאני בונה
דיון נעוץ

תא טייס לאף 16 שאני בונה

267 הודעות 61,390 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
acef כתב/ה:למחשב מחוברים שני צגים 22" דרך הכרטיס (ישנן שתי יציאות נפרדות) צג אחד נמצא מאחורי המבנה העליו קיימים ה"מכשירים" שניתן לראות בסרט וצג שני מציג את הסימולטור עצמו (לא מופיע בסרט). את המכשירים אני מציג ע"י MFD EXTRACTOR כפי שאורי ציין. תוכנה זו פותחה ע"י קהילת הפלקון המבורכת והיא כמובן חינמית. לגבי המסגרות מקשים של הצגים הרב תכליתיים מצורף קישור:
http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=168
הם מחוברים למחשב ב USB ומתפקדים ככפתונים ניתנים לתכנות בסימ' עצמו.

תודה! 🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#2 · לפני 16 שנים
i_hawk כתב/ה:[quote="uri_ba"]הMFD EXTRACTOR יודעת למשוך את החתיכות זיכרון האלה ולזרוק אותן לאיזה צג שאתה רוצה.
זה נתמך בכל הגרסאות של פאלקון בגדול, אבל רק BMS2 ונגזרותיה (כרגע רק OF) יודעות להמשיך ולהחזיק את כל העסק הזה גם בקוקפיט התלת מימדי.
הגרסאות האחרות FF, AF וF4 יודעות לתמוך בזה רק ב2D

כן וזה רק יהיה יותר טוב 😉[/quote]

דיבורים דיבורים 🙂
בנתיים אנחנו רק מקללים את קוד הMP המחורבן של OF
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 16 שנים
acef, צג ה 7 אינץ' מתאים בגודלו לMFD הללו, פשוט הוא קצת גדול מדי בקצוות לכן לא ישב כמו שצריך. אבל זה לא אמור לשנות לך. כי ברגע שהמסך מוצג אצלך במסגרת הMFD כמו שצריך כל העודף שיש מבחוץ כבר לא משנה.
#4 · לפני 16 שנים
הרעיון המקורי היה אכן להכניס שני מסכים קטנים. יש לשגיא צג 7 אינצ' עם ממשק USB, הרבה יותר הגיוני למטרה ולא נמכר במחיר מופקע כמו הצגים ה"יעודיים" הקטנים (כפי שנמכרים באתר שהבאת). המסך לא ממלא את המסגרת לגובה ויש ס"מ חסר. הפתרון של מסך אחד גדול חכם הרבה יותר כי הוא עולה מה שהיו עולים שני מסכים, אין שטח מת, והוא מאפשר בנוסף להציג עוד מכשירים כפי שניתן לראות. על תוספת המכשור היה צריך לרכוש מסכים נוספים (תעשייתיים ויקרים כפי שאמר שגיא). מסך גדול אחד גם מתחבר ישירות לכרטיס המסך ועבור חיבור אחד נותן הרבה מאוד.
#6 · לפני 16 שנים
אוקיי, אז אם הבנתי נכון, יש מסך אחד שמציג את הקוקפיט של המטוס בלייב, עליו הלבשת את כל הקוקפיט המתכתי עם חורים באזורי שהמסך מציג MFD וכו'.. ומסביב לחורים האלה הרכבת כפתורים שתכנתת אותם לבצע את הפקודות הרלוונטיות?
!Control, control, you must learn control
#8 · לפני 16 שנים
לא חורים במסך.. חורים בקוקפיט מתכת שהוא בנה שיושבים בדיוק על המיקום של הMFD במסך שצמוד לקוקפיט מתכת מאחור.
#9 · לפני 16 שנים
אז המסך עצמו מאחור שמציג הוא אמור להיות מגע מכון?
#10 · לפני 16 שנים
לא חושב.. בשביל זה יש לו את המסגרת שהוא הרכיב על החורי מתכת האלה שמסביב מובנים בהם כפתורים להפעלה של הMFD בדיוק כמו בסימולטור.. ושיתקן אותי אם אני טועה 🙂
#12 · לפני 16 שנים
לא אכפת לך אבל שיש מצב שאתה שורט עם הלוח מתכת את המסך שמאחוריו? או שלא אכפת לך כבר מהמסך הזה ברגע שסגרת את כל הRIG הזה?
#13 · לפני 16 שנים
למה שהמסך יישרט? בניה נכונה וליטוש איכותי פותרים את הבעיה.
בכל מקרה המסך הזה ייעודי לקוקפיט, אחרי שהקוקפיט יהיה "מבצעי" המס הזה לא יפורק משם.
#15 · לפני 16 שנים
רק את תשכח שהמושב באמיתי מוטה אחורה ב30 מעלות, לנוחות מירבית בזמן טיסה(והורדת עומס על עמוד השדרה).
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.