133 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית תא טייס לאף 16 שאני בונה
דיון נעוץ

תא טייס לאף 16 שאני בונה

267 הודעות 61,398 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 15 שנים
הצג לשוקולדה חדש? לא זוכר שראיתי אותו..
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#3 · לפני 15 שנים
שלום לכולם,
אחרי הרבה זמן שלא עדכנתי פה (וגם לא התקדמתי הרבה) חזרתי לענינים עם כוחות מחודשים.
כשי שרשמתי בעבר אני בונה תא חדש לחלוטין. התא יהיה כולו ממתכת (בניגוד לתא הנוכחי בו המושב מעץ) ויהיה מדוייק יותר וקרוב יותר לדבר האמיתי.
לצורך העניין על מנת להחליף את הצג 22" שיש לי מאחורי הקונסולה הקדמית קניתי 3 צגים (צגי מגע) בגודל 10.4" שניתן לראותם בתמונות הבאות:

חוץ מזה נבנה הבסיס של התא (עליו הכל מורכב והוא מהווה את הפלטפורמה הנעה, והקונסולה הימנית קדמית (איפה שה MFD שימני מורכב) כפי שניתן לראות בתמונות הבאות (לפני צבע וליטוש)

התמונות ניתנות להגדה ע"י לחיצה עליהם.
#4 · לפני 15 שנים
אהלן, גם אני בכיוון שלבנות תא טייס רק לא בגדלים ובממידים האלה ,אלה משהו כזה ICP+ תע"ל וצדדיו 2 מסכי MFD, הכל עשוי מעץ וזהו , זה יהייה מונח על השולחן מחשב שלי , משהו איכותי , ורציתי להתייעץ אתך בנושא , האם אתה יכול לפרסם כאן את הגדלים של הICP והתע"ל , אם יש לך ציורים שתוכל לפרסם אני אשמח .
תודה. 😄
#7 · לפני 15 שנים
ניסיון ראשון 🙂, אם התכנון בסדר אז הבנייה קלה יחסית. חייבים לתכנן טוב טוב לפני שמתחילים.
הדפנות בהחלט מרותכות.
לגבי הכיפוף, אם מכופפים משהו גדול אז יש להעזר במכופף פחים (קל לבנות אחד), במקרה הזה כייוון שאלה רצועות ברוחב 20 מ"מ ובעובי 1.5 מ"מ לא קשה לכופף ביד כפי שעשיתי.
#8 · לפני 14 שנים
יש לי שאלה.. ה MFD EXTRACTOR עובד גם עם סימולטורים אחרים כגון LOCK ON?
חבר שלי בעבודה רוצה לבנות FULL MOTION RIG הידראולי אבל הוא לא יודע איך לקשר בין החומרה לתוכנה.
!Control, control, you must learn control
#11 · לפני 14 שנים
acef - מרשים מאוד
גם אני מתחיל פרוייקט ראשוני בימים אילו , אין ספק שכייף לראות עבודה מדהימה גם בארץ.
הפרוייקט שלי הוא תא טייס ל DCS A-10c כאשר כל הפנלים יהיו מודולרים. (כמובן שאפשר לבנות לאיזה דגם שרוצים)
המטרה שכל אחד יוכל לרכוש איזה פנל שהוא רוצה, לחבר למחשב ולהתאים את הפנל לסימולטור.
בכל שלב יהיה ניתן להוסיפ פנלים נוספים.
בימים אילו אני מקים אתר חדש עם תוכנית עבודה שתאפשר לחובבים להזמין וללמוד ואיך להרכיב חלק מהפנלים לבד.
קראתי המון לאחרונה (יש הרבה אתרים מעולים וחומר בשפע ברשת).
שמח להכיר ולהצטרף לחבורה.
אשמח לשתף, נהנה לעזור בכייף
#12 · לפני 14 שנים
לאחר הרבה זמן שלא עידכנתי, כמעט סיימתי את המושב ACESII שכולו ממתכת.
מצ"ב תמונות לפני ליטוש וצבע:

משענת הראש:

החלק הקדמי (ליד הרגליים):

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.