114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים רעש אדמה עצום בהאיטי
דיון

רעש אדמה עצום בהאיטי

7 הודעות 1,447 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
אני מקווה שכולכם שמעתם על האסון.אם לא :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3833637,00.html

והנה עוד כמה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3834907,00.html

השלטונות של האיטי מתקשים למנות את ההרוגים והגופות, אך האו"ם מעריך שבין 50 אלף ל-100 אלף הרוגים.בימים אלה מגיעות משלחות סיוע מרחבי העולם אל האיטי וגם מישראל מטוס אל על נחת בבירת האיטי והוקם בית חולים שדה לפצועים.בנוסף משלחות מכל העולם מספקות מזון לחסרי כל לאחר מה שקרה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3834940,00.html

220 מילון דולר נתרמו למדינה, שלא מספיק שהיא ענייה האסון הזה עלול להביא גם לקריסה כלכלית.....
מעניין לשמוע מה אתם תגידו בנושא.....
#2 · לפני 16 שנים
מדהים איך כול חוקי החברה עפים ברוח בשעת משבר...רעידת אדמה הכול הרוס ואז...כול אחד מתנהג כמו חייה בוזז מכול הבא ליד...ישר חוקי הגונגל תופסים ויש חמולות עם מאצ'טות כדי לקחת אוכל מהמסכנים.

הטבע האנושי במיטבו...

מה שלא ברור לי זה מה הממשלה עושה? לא עושים כלום..אפילו את שדה התעופה לא הצליחו לנהל..

וגם מישהו מוכן להסביר לי לעזעזל איך זה שכולם אומרים שהסיוע לא מגיע .. אז איך זה שכול כתבי הטלוויזיה המפגרים כן מגיעים? אין דבר שאני שונא יותר מזה.. יש רק שדה תעופה אחד ובמקום לשלוח מזון וציוד רפואי בטח נוחתים מטוסים עם כתבים מפגרים מכול העולם...גועל נפש... כמו אתמול בערוץ 10

מה הכתב הזה נדחף כמו טמבל..במקום לדווח תעזור..ואם אין לך יכולת לעזור אז למה אתה מבזבז מקום בטיסה.
#3 · לפני 16 שנים
claud כתב/ה:מדהים איך כול חוקי החברה עפים ברוח בשעת משבר...רעידת אדמה הכול הרוס ואז...כול אחד מתנהג כמו חייה בוזז מכול הבא ליד...ישר חוקי הגונגל תופסים ויש חמולות עם מאצ'טות כדי לקחת אוכל מהמסכנים.

הטבע האנושי במיטבו...

מה שלא ברור לי זה מה הממשלה עושה? לא עושים כלום..אפילו את שדה התעופה לא הצליחו לנהל..

וגם מישהו מוכן להסביר לי לעזעזל איך זה שכולם אומרים שהסיוע לא מגיע .. אז איך זה שכול כתבי הטלוויזיה המפגרים כן מגיעים? אין דבר שאני שונא יותר מזה.. יש רק שדה תעופה אחד ובמקום לשלוח מזון וציוד רפואי בטח נוחתים מטוסים עם כתבים מפגרים מכול העולם...גועל נפש... כמו אתמול בערוץ 10

מה הכתב הזה נדחף כמו טמבל..במקום לדווח תעזור..ואם אין לך יכולת לעזור אז למה אתה מבזבז מקום בטיסה.

בגלל שעשיתי את בחינת הבגרות האחרונה בספרות עם הרומאן "הדבר"- התגובה שלך הכריחה אותי לחשוב שוב על כמה אמת ואמינות יש בספר הזה.
הכל אחד לאחד. רק האסון שונה, לא בהרבה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים
#4 · לפני 16 שנים
עד שסוף סוף הצליחו קצת לצאת מהשלטון הנוראי ששהיה שם, האסון הזה נחת עליהם.
יש דיווחים ש-200 אלף אנשים נהרגו ומיליונים נשארו ללא בית.
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB
#5 · לפני 16 שנים
רק כדי להבין את גודל האסון .. בשתי פצצות האטום שהפילו על יפן נהרגו כ-120-150 אלף איש..

אני מפחד לחשוב מה יקרה בישראל עם כזו רעידת אדמה...במיוחד איפה שאני גר בחיפה..המבנים משנות ה-60 נראה לי אנחנו מחליקים במורד ההר ונוחתים על הקריות שלא לדבר על כול הכימיקלים המגניבים שיש במפרץ 😠
#6 · לפני 16 שנים
אתם סתם מדברים, האמת
זת'ומרת, כן, הקטע עם הבוזזים נכון
וגם הכתבים, זה ממש הכעיס אותי. כמה חסר לב אפשר כדי להפוך גופות לתמונות אומנותיות[כביכול]?
או אלה שמצלמים ילדים פצועים - תעזור, טמבל.
אבל מה שכן - כן הגיעו עוחות. אנחנו שלחנו שני מטוסים שכבר הגיעו ופתחנו שם בי"ח שדה ומתחילים לטפל. ואנחנו לא הראשונים...
יהונתן
#7 · לפני 16 שנים
claud כתב/ה:רק כדי להבין את גודל האסון .. בשתי פצצות האטום שהפילו על יפן נהרגו כ-120-150 אלף איש..

אני מפחד לחשוב מה יקרה בישראל עם כזו רעידת אדמה...במיוחד איפה שאני גר בחיפה..המבנים משנות ה-60 נראה לי אנחנו מחליקים במורד ההר ונוחתים על הקריות שלא לדבר על כול הכימיקלים המגניבים שיש במפרץ 😠

מזל שאצלי בשכונה בירושלים זה נראה יותר טוב. למרות שהבניינים בני 30~ הם חזקים מאוד, אז אני לא ממש דואג.
מ.ג,
Flight Simulator X GOLD EDITION

Core I7 870, GIGABYTE P55-AUD3, ATI HD6870
בעל Logitech Flight System G940

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.