73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים אמת או שקר (נעול עקב אי הבנה ענקית)
דיון נעול

אמת או שקר (נעול עקב אי הבנה ענקית)

20 הודעות 2,590 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
מכיוון שבדיון הקודם המצב קצת יצר בלבול, בגלל מקורות המידע.בקיצור מייק אמר לי שכל אחד שעונה יציג מקור מידע ויתן קיצור דרך.אפשר גם לתת את דעתך בנושא.אותם חוקים כמו מקודם רק הוספת מקור מידע שהשואל יידע בבירור שזה נכון.

טיסת הנוסעים הראשונה היתה בשנת 1914 ועלתה 5 דולר, נכון או לא נכון?
אה אגב יש עוד מקורות מידע חוץ מויקיפדיה מלא......(לא הכל תמצאו שם, או שפשוט תנחשו! 😛 )
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים
#3 · לפני 16 שנים
צודק נועם!יאללה תן גז!תן לנו משפט על תעופה ואנחנ נגיד נכון\לא נכון.
#8 · לפני 16 שנים
freeflight-1
amit_iaf-1
eb3-1.

יאללה ערן כולנו מחכים. 😉
#9 · לפני 16 שנים
amit_iaf, אתה נותן נקודות למ שמביא משפט או למי שצודק?
הייתי ממליץ לך לעשות את הטבלה בהודעה הראשונה וכל הזמן לערוך את ההודעה.
נועם ישכר, FSX Deluxe ,REX ,4X-NOM.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
Intel i7 2.8 Ghz, nVidia GTS 250, 8 RAM, 1 TB
#10 · לפני 16 שנים
האם המטוס הראשון בעל מנוע סילון טס לראשונה בשנת 1943?

אני מחפש תשובה מדוייקת. כי הסיכוי הוא 1 ל-2. ככה שיש לכם סיכוי לנחש נכונה מבלי לדעת באמת.
אני מציע עוד חוק: תשובה נכונה תתקבל רק אם האדם שנותן את התשובה נותן לפחות פרט אחד על המקרה/עובדה. נניח, מי ייצר, מה קרה וכו'.

אני לא רוצה לצאת מניאק, אבל:

המממ.... נכון.

זה ניחוש. אם אחד יגיד לא נכון (יגיד רק "לא נכון"😉 והוא יטעה אז השני ידע שזה נכון, הרי הוא יודע שההוא אמר לא נכון והוא טעה, לכן נשארה אופציה אחת והיא נכון. לכן, חשבתי על החוק הזה. אני מציע תשובה מדוייקת.

freeflight-1
amit_iaf-1
eb3-1.

אני שוב פעם לא רוצה לצאת מניאק אבל עמית, מתי קיבלת תשובה נכונה? 😱
#11 · לפני 16 שנים
eb3, זה בדיוק מה שהתככונתי אליו בהודעה האחרונה שלי, כנראה הוא נותן נקודה למי שנותן משפט ולא למי שצודק, ולדעתי זה לא נכון כל כך.
בקשר לשאלה, לא נכון...?
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
#12 · לפני 16 שנים
תשובה נכונה. אבל, קראת את ההצעה שלי לחוק? לפי דעתי לא מספיק רק להגיד נכון או לא נכון מהסיבה הפשוטה שכתובה בתגובה האחרונה שלי למעלה. (או למטה מכיוון שציטתתי את עצמי)

אני מחפש תשובה מדוייקת. כי הסיכוי הוא 1 ל-2. ככה שיש לכם סיכוי לנחש נכונה מבלי לדעת באמת.
אני מציע עוד חוק: תשובה נכונה תתקבל רק אם האדם שנותן את התשובה נותן לפחות פרט אחד על המקרה/עובדה. נניח, מי ייצר, מה קרה וכו'.

ציטוט:

המממ.... נכון. (אמר נועם הדס)

זה ניחוש. אם אחד יגיד "לא נכון" (יגיד רק "לא נכון"😉 והוא יטעה אז השני ידע שזה נכון, הרי הוא יודע שההוא אמר "לא נכון" והוא טעה, לכן נשארה אופציה אחת והיא "נכון". לכן, חשבתי על החוק הזה. אני מציע תשובה מדוייקת. *מפורטת אפילו בפרט אחד

תשקלו את מה שאני אומר, ד"א, אם מקבלים את החוק שלי, נועם ונועם מאבדים את הנקודות. (אני חושב ששלי נשארת כי אני נתתי מידע שהמטוס יותר לפני מלה"ע ה-2)
#13 · לפני 16 שנים
eb3, מכיוון שהחוק לא התקבל ולא היה קיים לפני התשובות שלנו אסור למחוק לנו את הנקודות!
הנה השאלה:
טיסתו הראשונה של ה-747 הייתה ב-9.2.1969.
בוגר קורס CVFR 17 ב-IFS.
#14 · לפני 16 שנים
נכון, הציגו אותו לראשונה בסיאטל. העולם לא האמין שה"דבר" הזה יטוס, אבל הוא טס.

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.