109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 צ'יטים ב IL-2 ?
דיון

צ'יטים ב IL-2 ?

9 הודעות 1,886 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
רק עכשיו זה קפץ לי - אתמול בערב נכנסתי ל HL לסרבר UK Dedicated, וראיתי דברים מאוד מוזרים קורים.

טסתי לי קצת סביב הבסיס שבאי והסתכלתי, והיו שם שני חבר'ה באדומים שנראה לי שהדגימו אחד לשני איך לעשות צ'יטים.
כמה וכמה פעמים ראיתי אחד משני הספיטים פתאום נוסק במהירות מטאורית - פשוט שינה גובה באיזה 1500 - 2000 רגל בפחות משנייה. רגע אחד הוא מתחת לבסיס הענן ואז , כמו טיל, עובר את הענן ומתיישר מעליו. החבר שלו הגיב ב" he he" בתוך הצ'ט, ומיד ביצע תמרון דומה והצטרף אליו. דקה אח"כ, הם ירדו בצורה דומה והתיישרו לטיסה מתחת לענן, כשהם כל הזמן "מחמיאים" אחד לשני בצ'ט ב "very nice", "cool" וכדו'.

איך זה יכול לקרות?
הסרבר לא אמור לזהות דברים כאלה ולבעוט אותם החוצה?

ותנחשו מה - בסוף מי נזרק החוצה - אני
בגלל פינגים גבוהים 😠

Of course
#2 · לפני 20 שנים
הצ'יט היחיד אני מכיר אותו קשור ליכולת לעשות פינג גובה באופן יזום. אחת הדרכים זה על ידי צילום הרבה תמונות אחד אחרי השני. מה שאמור להעמיס על המחשב ולגרום למטוס שלך - במחשב של האחרים - להיות "מועף" המהירות מטאורית .
watch your six, i'm behind you
#3 · לפני 20 שנים
איך שאתה מתאר את זה , זה לא נשמע כמו שמיכאל מתאר את זה לפי דעתי בגלל הפינגים הגבוהים שלך ובטח גם אצלם פינג גבוה אז יכול להיות שזה סתם לאגים... בקשר למחמאות לא יודע ...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#5 · לפני 20 שנים
אז למה רק אותם ראיתי ככה ואת האחרים טסים רגיל?
אולי שילוב מצב שבו גם לי וגם לשניים האלה יש פינגים גבוהים ואז ביחד זה גורם לתופעה?
אולי גם הם ראו אותי טס בסיבובים כמו קרוסלה מטורפת 😂

הקטע שמחשיד זה עדיין האופי של העניין שנראה יותר כמו תצוגת תכלית והשווצה מאשר כל דבר אחר. הם לא ניסו בכלל להשתתף בקרבות, רק הקיפו את הבסיס בניגוד לכל האחרים שהמריאו וטסו לכיוון הקרבות או חזרו משם לנחיתה. ממש חבל שלא ניסיתי לקלוט את הכינויים של שני אלה.
#6 · לפני 20 שנים
טחח אולי יש להם בהתחלה ROSS ??

!No Shnizel?No B&Z
#8 · לפני 20 שנים
טייסת רוסית של צ'יטרים לפי מה שהבנתי מדן..

!No Shnizel?No B&Z

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.