60 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים חומרה/חומרה ביתית שאלה לבעלי ה-track IR
דיון

שאלה לבעלי ה-track IR

9 הודעות 1,703 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שלום לכולם!
המון זמן אני חושב על לקנות את המוצר ואני ספקן לגבי זה..
רציתי לשאול שאלה...יש לי מחשב די חלש (מפעיל FS9 ב-30 פריימים לשניה(הגדרות סבירות אבל עם תוסף כמו C-130 של קפטיין סים בערך 20.ו-IL2 בערך 15-20)
והשאלה היא המוצר מוריד פריימים בכל צורה שהיא (4)?

תודה רבה לעוזרים 😎
#2 · לפני 16 שנים
TIR לא אמור להשפיע על ה FPS. פשוט מכיון שכל החישובים של התזוזה מבוצעים על הצ'יפ שנמצא עליו ולא על ה CPU.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#3 · לפני 16 שנים
i_hawk
תודה על התשובה,את זה לא ידעתי..
שאלתי נובעת מכך שניסיתי לבנות FREE TRACK (כמובן ללא הצלחה 😳 )
וזה היה בלתי אפשרי טוס,או בכלל להפעיל את הסימולטור...
שאלה קטנה..המוצרים של naturalpoint אמינים?שאני לא יוציא איזה 300 שח על דבר שיוחרב תוך שנה..
גם כן השירות?אמין?
תודה רבה!
#5 · לפני 16 שנים
אני כבר שנה ומשהו עם הTIR4 שלי..
בגלל אופי העבודה עם המוצר (הוא יושב על המסך ואתה לא נוגע בו) אין שום סכנה לשבר.
רק צריך להקפיד לא לשבת על הCLIP כדי שלא יתעוות יתר על המידה.

בקשר לשירות - אין לי מושג..
את שלי הזמנתי מאיביי וטפו, טפו, טפו - הוא עוקב אחרי ללא תקלות 🙂

הFREETRACK בניגוד לTIR הוא פיתרון תוכנתי, מה שאומר שהוא כן העמיס לך על המעבד כשניסית לעבוד איתו. בכל מקרה, הרזולוציה והפריימרייט של מצלמת הא"א של הTIR4 ועוד יותר מכך הTIR5 גבוהים לאין שיעור מהרזולוציה וקצב העקיבה שמתקבל ממצלמות WEB למיניהן. כך שהעקיבה מדוייקת בהרבה.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#7 · לפני 16 שנים
אני חייב לציין שההבדל היחיד בביצועים (כאשר מדובר בביצועים אופטימליים של כל אחד מהפתרונות) בין TIR לפתרונות חינמיים הוא לא הדיוק. הדיוק הוא עניין של תוכנה ולמעשה הפתרונות החינמיים מסוגלים להגיע לדיוק גדול בהרבה (תלוי במצלמה-למשל חיישני הא"א על שלטי WII מורכבים ממספר פיקסלים זעיר אבל עדיין מסוגלים להגיע לרמת דיוק של מילימטרים, האינטרפולציה של המידע לרזולוציה גדולה יותר למעשה מגבירה את הדיוק).
ההבדל האמיתי הוא זמן תגובה. מצלמת רשת טיפוסית מצלמת ב30FPS. מצלמת TIR מסוגלת להגיע ל120FPS. ההבדל כאן הוא מהירות תגובה מהירה בהרבה של מערכת TIR, בעוד מצלמת רשת תעזור לתת מהירות תגובה של רק שליש שניה. שליש שניה, מסתבר, זה משהו שאפשר לשים לב אליו טוב מאוד.
נשאר רק להשיג מצלמת רשת מהירה כדי לפצות על כל זה 😂

TIR סך הכל היא מערכת מלוטשת מאוד וידידותית מאוד למשתמש. הכמעט-מונופול של היצרן שלה בשוק המערכות הללו גרם לשילוב תמיכה במערכת בכמות אדירה של כותרים.
המונופול הזה הוא דרך אגב סיבה לחיכוך די גדול בין Free Track לבין Naturalpoint שמרשה לעצמה להצפין את התקשורת בין התוכנה שלה למשחקים השונים כך שרק מכשירי TIR יוכלו להשתמש באפשרויות ה6DOF של משחקים תומכים. זה קצת תכסיס מלוכלך 😳

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#8 · לפני 16 שנים
יש משהו אחד די שולי, אבל עדיין צריך לשים לב...ומדובר בעיקר בTrackIR 4 ומטה, המוט הקטן שמחבר בין הדורגלים של המכשיר למצלמה הוא יחסית עדין, לכן כאשר מכוונים צריכים להיות עדינים וגם בכללי, שהמכשיר לא יקבל מכות.
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#9 · לפני 16 שנים
yannay כתב/ה:uri_ba,
אתה קניתה tir4+clip pro? אפשר לשאול כמה זה עלה?

התכוונתי לקליפס מתכת לכובע לא לCLIP PRO לאוזניות. אין לי את זה לאוזניות.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.