63 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור תקלה בדרך לבגדד+שאלה
דיון

תקלה בדרך לבגדד+שאלה

28 הודעות 3,442 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
אם אפשר לומר משהו .דבר ראשון הטילים זה מוד של חברת איריס שבמטוסים שלה אתה יורה ואתה רואה את הטילים יוצאים והם גם מתרוקנים בקיצור כמו שתראה באמיתי.עכשיו עם המוד הזה שהוא חינם אתה יכול לשים לכל מטוס .כן אתה יכול לבחור בואינג 747 ולהפגיז אתה פשוט תראה פצצות נופלות ופיצוצים .עכשיו עם המוד הזה אתה יכול גם לשים לאירוסופט ופשוט תראה פצצות נופלות או טילים יורים יש הרבה סוגים וכמובן החלק היפה הפיצוצים וגם תראה עשן עולה בקיצור משהו נחמד.יש גם מוד של פצצת אטום אבל מצאתי רק גירסה ל 2004 .בכל מקרה אתה יכול לשים לכל מטוס זה פשוט מותאם לאיריס כי כמו שאמרתי אתה אשכרה תראה את הטילים יוצאים מהמסילה וגם הם נגמרים ופשוט ישאר כנף ריק כמובן שאתה יכול לקבוע שנגיד תוכל לירות 1000 אתה תראה את היריות אבל זה לא יתרוקן עד זה יהיה פחות מ24 טילים בכל מקרה אם אתה רוצה סימולטור קרבי אני ממלחץ בחום על פאלקון .
#3 · לפני 16 שנים
אממ סימולטור קרבי, יש לי את לומאק אני יכול בבקשה את המוד של הטילים?
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS
#10 · לפני 16 שנים
כן לFSX זה הסימולטור היחידי שיש לי אבל אין לי מושג אם זה מתאים ל2004 אבל תנסה אולי יעבוד.
#12 · לפני 16 שנים
Freeflight כתב/ה:lior_678, פלייט סימולטור הוא סימולטור שוחר שלום, לו ניתן לירות בו במטוסי קרב. 🙄

בנוסף, הF-16 לא יכול להגיע עד לבגדד מבלי שיצטרך לעשות תדלוק אווירי, מכיוון שזה בלתי אפשרי אתה יכול לעצור בדרך.

מה אתה אומר?

מענין ב1981 8 מטוסי F-16A הגיעו לבגדד בטיסה מישראל וחזרו ועוד נשאר קצת דלק ולא תידלקו באויר.
הסופה יכולה לטוס טווח(ועוד קצת) כפול מF16 רגיל.

הכל תלוי כמובן שיטת העבודה של הטייס ומצבי הטיסה, עם מנוע מלא+מבער לא תגיע מאילת למטולה על F16.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#13 · לפני 16 שנים
צודק!
בסוף עשיתי את הטיסה הזאת בלי לתדלק, טסתי עם מנוע לא מלא וב40 דקות הגעתי מחצרים לבושהר,יש שם את הכור בתלת מימד(לא חשבתי שיש) התקפתי אותו לא מעט דקות וחזרתי ב40 דקות.
סה"כ זה לקח לי 100 דקות בול!
[התקפתי בערך 20 דקות, לא רק את הכור גם שדות תעופה קרובים לשם כדי שלא יבואו אחרי]
ועוד עשיתי את זה בגובה נמוך וזה ממש קשה לשמור על גובה כזה נמוך עם F-16 ... הג'ויסטיק חייב להיות ביידים שלך בלי לזוז שניה אחת כדי שלא יגלו אותך במכ"ם]

*אני מציע לכם לנסות לעשות את כל זה , זה ממש כיף ואפשר לבזבז שם 1000 תמונות ב100 דקות עם F16
בוגר קורס CVFR מחזור 18, IFS

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.