75 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 S
בית פורומים DCS World נכון חשבתם שאני עשיתי ממכם צחוק נכון
דיון נעול

נכון חשבתם שאני עשיתי ממכם צחוק נכון

16 הודעות 3,387 צפיות לפני 16 שנים
#4 · לפני 16 שנים
תגיד, אתה עדיין לא קולט שאף אחד לא יביא לך את הסיראל שלו...
לך תתלונן לחברה
וזה ממש לא בעיה למצוא סיראל פרוץ ברשת

"השאלה היא לא כמה מטוסים צריך בשביל לחסל מטרה אחת אלא כמה מטרות מטוס אחד יכול לחסל"
#5 · לפני 16 שנים
אה.... זה הדיון הלא חוקי...

djmid, אני מבין מה ניסית לעשות, אבל זה לא נכון, מייק יכול למחוק את זה בשנייה.
בשביל זה הוא מנהל לא? 😛
#6 · לפני 16 שנים
4x-ASD,
הסריאל הזה לא שלך.
זהו סריאל שהופיע לפני זמן מה באתרי הורדות והוא כמובן בלתי חוקי. אני מוצא כרגע פוסטים בני שלושה חודשים ויותר שמזכירים את הסריאל הזה. כל אחד שיודע להשתמש בגוגל למטרת חיפוש ביטוי ספציפי יוכל לראות את האתרים שמציעים את הסריאל הזה.

אף אדם שפוי לא יתן לך את הסריאל המקורי שלו שהוא שילם עליו. אם יש מישהו כזה, בבקשה. אני לא אמנע ממנו הרי לתת לך את הסריאל שלו , רק שיהיה בהודעה פרטית.

אני מזהיר אותך שלא לפתוח דיון נוסף בנושא, נתפסת על חם. אנחנו לא הולכים לעזור לך להפעיל את העותק הבלתי חוקי שבידיך.

אני לא כועס עליך, אני לא חושב שזה נכון שכל אחד אחר יכעס. אבל התנאי הוא שאתה תתחיל להתייחס אלינו ברצינות כפי שאנו מתייחסים אליך. אתה לא הראשון שניסה לעקוף את חוקי הפורום ואולי גם לא האחרון, אך כל אחד שינסה ייכשל כל עוד המדיניות נשארת כפי שהיא. וכל עוד זה תלוי בי היא תשאר כזאת.

דרך אגב, תודה על זלזולך ב"מנהל" (איזה מהם? יש כמה...). זה לא דבר חכם לעשות אתה יודע.

למרות שהסריאל ש4x-ASD פרסם הוא בלתי חוקי, אני מניח שהוא נמצא ברשימה שחורה אצל Starforce ולכן בלתי פעיל כעת. זו כנראה גם הסיבה שהוא פנה אלינו לעזרה. הסריאל הזה עובד בדיוק כמו לכתוב רצף קללות באמהרית בשורת הסריאל שהמשחק דורש.
לכן אני לא מוחק אותו.

הדיון נשאר פתוח לעת עתה לשם המשך הבהרת העניין. המשתמש לא ייענש אלא אם ימשיך בדרכו הקלוקלת.

ראיה מספר 2:
להלן ציטוט מפורום "סריאלים וקראקים" מFXP, מה15 לאפריל השנה:
oded1st
15-04-2009, 17:21
חג שמח

אני מבקש סיראל למשחק : DCS Black Shark

היה סריאל בקובץ ההתקנה ( NU-366PDP-4SYP9A-KVD25V-L584LA ) אבל הוא נחסם!!
תודה מראש

איזה יופי, אותו סריאל בדיוק.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#7 · לפני 16 שנים
4x-ASD כתב/ה:מה כול אחד פה חושב אני בטח שאפילו המנהל פה מוריד דברים או משקר ברמות אז אל תחשו את עצמכם..

קודם כל,
תתחיל מלציין את העובדה הפשוטה, שאתה לא מכיר את המנהל/ים.
אתה לא יודע מה חוקי אצלם על המחשב ומה לא.

אתה תתפלא לשמוע מהם אחוזי התוכנה החוקית אצל אנשים הגונים בגילאי 22+ (כלומר כאלה שמעריכים את הכסף שהם עובדים קשה בשבילו ויודעים גם להעריך עבודה של אחרים).

נכון, לא קונים הכל. אבל תעשה לעצמך כלל אצבע. אם אתה מעריך את העבודה שנעשתה שיהיה לך לפחות את היושר לשלם עבורה. אפילו אם מדובר רחמנא-ליצלן בתרומה סמלית בPP לתוכנה חופשית שאתה משתמש בשירותיה בצורה אינטנסיבית.

נכון, אף אחד לא מצפה ממך לקנות כל פירור תוכנה שיהיה מותקן על המחשב שלך שעתיים ויועף כי תייגת אותו כ"זבל שלא שווה את המקום על הדיסק הקשיח".
אבל אתה צריך לפחות להבין שתוכנה שבאמצעותה אתה מתכנן להעביר את מירב זמנך הפנוי ולהפיק ממנה שעות של הנאה (FSX/DCS/LOMAC/FALCON או כל דבר אחר שמתאים לקטגוריה הזו), לפחות במצב כזה אתה צריך לדעת להוציא את הארנק ולשלם.

ולעניינינו, סיריאל ל-DCS, נסה את זה...
FU-G04ND-L4YT0-S0M30N-3EL53
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#8 · לפני 16 שנים

ולעניינינו, סיריאל ל-DCS, נסה את זה...
FU-*****-*****-******-*****

לא אורי... 🙁

אל תעשה שטויות. 🤔
#9 · לפני 16 שנים
eb3,
תנסה לקרוא את זה חח
אורי, N1C3-0N3

"השאלה היא לא כמה מטוסים צריך בשביל לחסל מטרה אחת אלא כמה מטרות מטוס אחד יכול לחסל"
#10 · לפני 16 שנים
ניסיתי...

הבנתי רק את fu

fuck you...

עריכה:

עדיין לא הבנתי.

בשביל למנוע ספאם, פנה אליי בפרטי.

חוץ מזה, צריך להמשיך את מה שdjmid התחיל (רק לא בדרך של "תגובה בשביל..."😉

עריכה שנייה:

לא משנה... 🤔
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים · 2 עריכות
#12 · לפני 16 שנים
eb3, ה"סריאל" שאורי נתן פה עוד יותר חוקי מהקודם!
חברים, מספיק, אין צורך להכנס לפאניקה. רוב השרשור כאן מלא יותר בהומור.

הדיוק הזה יינעל בעתיד הקרוב מאוד , סה"כ זה הופך למצחיק יותר בכל רגע (העונש כאן הוא לא העונש המקובל של גירוש משתמש אלא ההכרה של הקהילה במשתמש ובדרכיו, זה עונש יעיל עשרות מונים מגירוש לזמן מוגבל).
אני גם לא רואה סיבה למחוק דיון שכזה מאחר והיחס אליו הוכיח את רצינותה של הקהילה (ובכן, לרוב. הסריאל המברך של אורי בסופו של דבר קצת נוגע בגבול) ויחסה לעניינים אפורים שכאלה. הדיון יישאר למען יראו וייראו.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#13 · לפני 16 שנים

eb3, ה"סריאל" שאורי נתן פה עוד יותר חוקי מהקודם!

כן, רק עכשיו הבנתי את זה.

אוף אני שונא לצאת מפגר...
#15 · לפני 16 שנים
אוי ואבוי.. לך תחזיר לבלוקבאסטר את הסרט שאתה חי בו... 🤦
יהונתן חסין.

ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.

אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.