R RF מודרטור בוגר בית ספר לטיסה טייסת 108 3,055 פוסטים #2 · לפני 16 שנים יש לינק טוב להורדה של זה? RifleFighter רמי וייברמן
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #3 · לפני 16 שנים אנימ וריד במהירות מלאה מ HTTP3 שלהם, ובעזרת מנהל הורדות. גם בלי מנהל הורדות המהירות נחמדה. מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
j jonathan 819 פוסטים · נשר #4 · לפני 16 שנים Mike_69th, איזה דיוק! בדיוק כמו שאמרת- כשיצא הפאטצ' ירדו המחירים... יהונתן חסין. ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים. ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים. ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים. ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים. אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
R RF מודרטור בוגר בית ספר לטיסה טייסת 108 3,055 פוסטים #5 · לפני 16 שנים יש מצב שזה יועלה לאתר? לי זה מוריד לאט RifleFighter רמי וייברמן
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #6 · לפני 16 שנים אני חושב שעד שזה יועלה לאתר, תוכל להוריד את זה בעצמך 😂 אבל הי נראה מה יש לרועי להגיד על זה, לי אין גישה לדברים האלה. לא יודע איך ישפיע על גבול התעבורה קובץ של 480 מגהבייט. מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
R RF מודרטור בוגר בית ספר לטיסה טייסת 108 3,055 פוסטים #7 · לפני 16 שנים יש לי בעיה שזה מפסיק להוריד באמצע... זו הסיבה שאני שואל RifleFighter רמי וייברמן
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #8 · לפני 16 שנים הי נסה להשתמש במנהל הורדות,אני הורדתי עם flashget במהירות המקסימלית שלי מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
F FreeFlight 2,504 פוסטים #9 · לפני 16 שנים מוריד.... 🙂 הם עשו צביעה ישראלית לKA-50, וגם תיקנו כמה הרבה באגים. 😄
a adislash 2,892 פוסטים #10 · לפני 16 שנים אני פשוט שמתי את זה בהורדה כשהלכתי לישון ועכשיו כשקמתי זה סיים (בלי שום מנהל הורדות). עריכה: צילמתי כמה תמונות של הסקינים הישראלים סקין ראשון: סקין שני: סקין שלישי:
F FreeFlight 2,504 פוסטים #11 · לפני 16 שנים לי זה לקח 20 דקות בלי מנהל הורדות ובלי כלום. אחלה סקינים.
1 106thE-LOL מנהל dcs world mods 3,174 פוסטים · נתניה #12 · לפני 16 שנים לאור הבקשות והקושי להוריד את הפאטצ' מעמוד הבית שלו הפאטצ' הועלה לשרת פריפלייט וזמין להורדה מאזור ההורדות, הקובץ נמצא בלינק הבא: http://www.preflight.us/HE/downloadview-details-239-.html תהנו! רועי וודאל פריפלייט - אתר הסימולטורים מספר 1!
I Iaf_Assaf מודרטור מנהל ראשי 3,448 פוסטים #13 · לפני 16 שנים איזה מדהים עושה רושם שהחברים האלו החליטו בהחלט לעשות עבודה רצינית על סימ כל הכבוד IAF Bell205 IAF Anafa
S SilentDawn 154 פוסטים #14 · לפני 16 שנים מה זה זה? הרוסים מפרגנים לנו כדי שנסכים לעסקה לבניית המיג החדש, הא? 🙂 תחמנים אלה 😄 אפילו כתבו בעברית. "We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"