Freeflight כתב/ה:ההמלצה שלי היא לקנות את FSX, מכיוון שעכשיו לאט לאט מתחילים להפסיק פיתוחי המטוסים והסינרים לFS2004 ואנשים מתחילים לעבוד יותר על FSX.
גם מיקרוסופט סגרו את חברת המשחקים שלהם כך שלא יבואו עוד סימולטורים, FS10\X הוא האחרון והוא בידיים של המשתמשים שלו. 😎
תלוי במחשב, אין מה לקנות X אם בסוף תטוס בגרפיקה הכי נמוכה כמעט בלי אובייקטים או אוטוגנים, כדי לקבל 10 פריימים לשניה לא ייציבים.
אם המחשב חזק ומודרני, קנה FSX, חד משמעית. ועדיף את גרסת הדלוקס, ההפרש לא גדול ותקבל הרבה מאד, גם בתוספת מטוסים, סינרים, משימות, מגדל ברב-משתתפים, וכשתרצה להתחיל קצת לפתח-גם את ה-SDK.
אם לא, קנה FS2004, הסימולטור ירוץ יותר נורמאלי ובהגדרות גרפיקה סבירות.
(ואני לא הראשון שאומר את זה בדיון, זה הכלל)
ולגבי העברת העדיפות בפיתוח ל-X, יש די והותר תוספים ל-FS2004, כולל סט נוף ישראל מלא(כולל שדה אילת, דרך אגב
🙄 ), יש עדיין מטוסים שתוכננו רק ל-FS2004, כדוגמת PDMG B737 שכולם עדיין מחכים לא מעט שסוף סוף תצא גרסת FSX (ואני מתעלם מהתאמות שניתן לעשות כדי שירוץ ב-FSX, זה עדיין לא הדבר האמיתי). כך שזה לא כזה חד משמעי, ואפשר להתייחס לזה גם כהשלמת פערים מול ה-FS2004 ולא בהכרח פתיחת ייתרון. FS9 קיים מסוף 2003, FSX מ-סוף 2006.
ודרך אגב כשמדברים על מחשב חזק הכוונה לקונפיגורציה ולא לעובדה שהוא מסודר ובלי תוכניות וחומר מיותר(זה אפרופו המחיקות והניקוי שאתה מתכנן כדי שהמחשב יהייה חזק).
מולי