79 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור הודעה חשובה
דיון

הודעה חשובה

19 הודעות 2,957 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
avsim חזר לעבוד!!!! אם רוב הקבצים 😄
ניר
#6 · לפני 16 שנים
למה כשאני ניכנס ל File library ובה In category אני עושה FSX זה עושה לי את זה
Searching for: '' in Microsoft Flight Simulator - Flight Simulator X and below.

No more items in category

דניאל
#7 · לפני 16 שנים
למה שתקליד FSX ?
הקטגוריה היא FSX כבר!
החיפוש מחפש בשמות של תוספים ובתוכן התיאור שלהם את המילה, לכן אף אחד לא חשב כנראה לרשום משהו לגבי FSX בתיאור ההורדה, כי היא כבר משוייכת לקטגוריה של FSX.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#8 · לפני 16 שנים
Mike_69th, איזו תוקפנות מיכאל...חחח כנראה זה החום 😄

עדיין לא עובדות לי הורדות...
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
#9 · לפני 16 שנים
Mike_69th כתב/ה:למה שתקליד FSX ?
הקטגוריה היא FSX כבר!
החיפוש מחפש בשמות של תוספים ובתוכן התיאור שלהם את המילה, לכן אף אחד לא חשב כנראה לרשום משהו לגבי FSX בתיאור ההורדה, כי היא כבר משוייכת לקטגוריה של FSX.

אז אני חייב לרשום את השם המלא של המטוס אני לא יכול פשוט לבחור לדוגמה FSX Helicopters וזה ייתן לי רשימה של כול המסוקים שיש להם ?
דניאל
#11 · לפני 16 שנים
Mike_69th, אני איתך...אני רק חושב שכל אחד היה הופך למפלצת בחום הזה...אזDexoSez, אל תעלב...חח קח את זה כביקורת בונה.
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
#12 · לפני 16 שנים
Mike_69th כתב/ה:prince869, נו, הוא שאל שאלה שלא מסתדרת בכלל עם ההגיון של החיפוש בAVSIM.
DexoSez, מתחת לשורות החיפוש, יש אפשרות אחרת שנותנת לך לצפות בקטגוריה שלמה.

lol אני הבנתי את זה פשוט חשבתי שיש אצלי בעיה או משהו אף פעם לא הייתי באתר הזה לפני שהוא קרס אז לא ידעתי איך הוא בנוי ... בשאר האתרים אתה לוחץ על קטגוריה ומיד אתה רואה את כל המטוסים של אותה קטגוריה, ב Avsim צריך לרשום גם את שם המטוס וגם לבחור קטגוריה אחרת זה לא ימצא כלום אם תעשה רק קטגוריה זה פשוט ירשום ("No more items in category"😉.

prince869 למה שאני יעלב מה אני ילד קטן 😱

סורי על החפירות
דניאל
נערך לאחרונה: לפני 16 שנים
#13 · לפני 16 שנים
prince869 כתב/ה: ...,
עדיין לא עובדות לי הורדות...

אצלי דוקא מתחילות לעבוד הורדות שלא האמנתי שירדו, הציפייה הדרוכה אחרי לחיצה על לינק ל-AVSIM ופתאום הביפ לאישור הורדה ויורדות הורדות תקינות.
אופטימיות באוויר.. בנתיים.
מולי
#14 · לפני 16 שנים
Muli כתב/ה:אצלי דוקא מתחילות לעבוד הורדות שלא האמנתי שירדו, הציפייה הדרוכה אחרי לחיצה על לינק ל-AVSIM ופתאום הביפ לאישור הורדה ויורדות הורדות תקינות.
אופטימיות באוויר.. בנתיים.

דניאל
#15 · לפני 16 שנים
ב Avsim צריך לרשום גם את שם המטוס וגם לבחור קטגוריה אחרת זה לא ימצא כלום אם תעשה רק קטגוריה זה פשוט ירשום ("No more items in category"😉.

😱

🙂
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.