114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון יש סיכוי למטוס איראני חדש?
דיון

יש סיכוי למטוס איראני חדש?

20 הודעות 3,287 צפיות לפני 16 שנים
#2 · לפני 16 שנים
afik_t_king כתב/ה:[quote="djmid"]חיפשתי תסירטון של המטוס שמשוגר מהמיים הבנתי שיש לו סרטון ב יוטיוב

מישהו ידוע לו על זה משהו?

זוהי הדמייה ממוחשבת של פרויקט אמריקאי שבוטל של שיגור מטוסים מצוללות, ולאחר מכן תפיסתם בכך שהמטוס יטוס אנכית ולאחר מכן יכבה את המנוע ו"ייפול" למים, ולאחר מכן המטוס ייתפס על ידי הצוללת.[/quote]

זה בכלל טיל.
ראיתי איפשהו סרטון של טיל שמשוגר מהצוללת, אותו סרטון.
פשוט הדביקו F-15 וזהו חח .
#3 · לפני 16 שנים
maxw0wz כתב/ה:[quote="afik_t_king"][quote="djmid"]חיפשתי תסירטון של המטוס שמשוגר מהמיים הבנתי שיש לו סרטון ב יוטיוב

מישהו ידוע לו על זה משהו?

זוהי הדמייה ממוחשבת של פרויקט אמריקאי שבוטל של שיגור מטוסים מצוללות, ולאחר מכן תפיסתם בכך שהמטוס יטוס אנכית ולאחר מכן יכבה את המנוע ו"ייפול" למים, ולאחר מכן המטוס ייתפס על ידי הצוללת.[/quote]

זה בכלל טיל.
ראיתי איפשהו סרטון של טיל שמשוגר מהצוללת, אותו סרטון.
פשוט הדביקו F-15 וזהו חח .[/quote]

וואי עוד פעם זה?

תנשמו עמוק, זה ניסוי שיגור של ICBM משוגר מצוללות (SLBM) בשם טריידנט שנמצא בשימוש על צוללות טילים (SSBN) אמריקאיות מדגם אוהיו ועל צוללות טילים בריטיות מדגם וואנגארד
הסרטון המקורי הוא כמובן זה..
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=10980

איך אתם בכלל נופלים בכל הסרטונים המודבקים האלה?
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 16 שנים
djmid, לפי דעתי הוא דומה יותר לאף 22 מאשר לסוחוי 47.

חוץ מזה זה, מהצילום של תא הטייס זה נראה כאילו מערכות האוויוניקה ישנות מאוד. אבל אולי אני טועה.

בלי קשר לנושא, הצחקת אותי בנוגע לקריין, כל היום הוא אומר ומשבח. ציטוט (לגבי הילד בן שבע): "עד לפני שנה וחצי הילד קרא 'דנה קמה, דנה נמה', מחיאות כפיים..."

חחח

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.