118 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים המלצה לכל אוהבי המשחקים עם ירי בגוף ראשון...
דיון

המלצה לכל אוהבי המשחקים עם ירי בגוף ראשון...

42 הודעות 4,828 צפיות לפני 16 שנים
#1 · לפני 16 שנים
שרתי הAuth שלהם תמיד קרסו תחת לחץ בשחרורים חדשים. לוקח יום-יומיים שהכל יתאזן קצת.

שיחקתי בו קצת אופליין ונראה שהמשחק עבר שינוי מאוד גדול מבחינת הסגנון שלו. עכשיו רואים שהוא בא בראש ובראשונה לפרסם מה הולך בצבא. שלבי האימונים נמצאים בין טבלה שמפרטת את מהלך האימון הבסיסי ובכלל בכל מקום במסך מקבלים הרבה מידע על הצבא. מידע פרסומי כמובן.
זה טוב, זה אומר שהמשחק ממלא את המטרה שלו.

מבחינת המשחק עצמו: המעבר למנוע אנריל 3 עשה רק טוב.
הסגנון הויזואלי של המשחקים הקודמים נשמר, אבל שופר הרבה מאוד. טעינת השלבים מהירה מאוד והגרפיקה נהדרת! התנועות שניתן לבצע גם מאוד עוזרות למשחק, למשל כל מיני גליצ'ים כדי לצלול אל מחסה או ביטול הקפיצות ובמקום זה הוספת אנימציה של מעבר מעל מכשול.
לא הגעתי לחלק של הנשקים אבל אני בטוח שאני אהנה- עם סימולציה טובה של בליסטיקה אי אפשר להתאכזב.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#2 · לפני 16 שנים
התחלתי בהורדה דרך Steam, אני מקווה שההורדה תיגמר אי-פעם...

בהצלחה לי 😛
#3 · לפני 16 שנים
הורדתי כבר וזה עד עכשיו כותב לי בSTEAM שזה עדיין לא שוחרר למרות שהורדתי כבר... מישהו יודע איך אפשר לשחרר את זה?
#4 · לפני 16 שנים
שיחקתי אופליין וכבר ראיתי באגים מאד מאד קשים..למשל עם המכונת ירייה.. אם אתה עומד אז התרמילים עפים מהמכונה ונשארים באוויר חח.. זה פשוט מגוחך...

דבר שני אתה יכול לקחת רימון לשחרר נצרה ולהחזיק אותו ביד לנצח...כלום לא יקרה לא 3 שניות ולא נעליים

שזה גם ממש מאד מאכזב ממשחק שיוצר ע"י הצבא של ארה"ב.. הם לא שמעו על זה שאי אפשר להוציא את הנצרה ולהחזיק ברימון לנצח נצחים?

אבל בסה"כ נראה מאד נחמד מה שאהבתי זה שהם שמו את TS כ- VOIP שלהם שזה פשוט נהדר..
#5 · לפני 16 שנים
claud, אפשר להוציא את הנצרה ולהחזיק בו עד שכואב לך.
שום דבר לא יקרה עד שלא תשחרר את המנוף של הרימון, שיכה בפיקה ויתחיל את התהליך המעניין של חייו הקצרים של הרימון.
ככה רימונים עובדים ומה שיש במשחק תקין ונכון. צריכה להיות שם אפשרות של לשחרר את המנוף וככה "לבשל" את הרימון (למרות שזה דבר אידיוטי לעשות- להחזיק רימון חי ביד לשניה כדי שיתפוצץ מוקדם יותר אחרי הזריקה).

#6 · לפני 16 שנים
יצא לי לשחק בערך שתי דקות במשימה של המטווח ועד כמה שיצא לי לראות המשחק מעולה.
jsf כתב/ה:הורדתי כבר וזה עד עכשיו כותב לי בSTEAM שזה עדיין לא שוחרר למרות שהורדתי כבר... מישהו יודע איך אפשר לשחרר את זה?

תצא מהסטים ותכנס. זה קרה גם לי.

דבר שני אתה יכול לקחת רימון לשחרר נצרה ולהחזיק אותו ביד לנצח...כלום לא יקרה לא 3 שניות ולא נעליים

לא אמור לקרות שום דבר, הוא יתחיל לפעול רק כשתשחרר את הדבר הזה שמחובר אליו("המנוף"😉.
#7 · לפני 16 שנים
יש טעם בדבריך

😎

עכשיו גם הפורומים ירדו... וואו מעניין כמה אנשים נרשמו שזה קרס בצורה כזו
#8 · לפני 16 שנים
יצאתי ונכנסתי כבר 10 פעמים, עשיתי ריסטרט למחשב וכלום לא עוזר....
#9 · לפני 16 שנים
claud, בערך משהו כמו 10 מיליון שחקנים ששיחקו בAA2, אני מקווה למצוא מינימום דברים להעיר עליהם בפורום, עם המזל שלי וכמה שאני מכיר את AA הרשימה תהיה קצרה. 😄

25% עברו בינתיים! 😁
#10 · לפני 16 שנים
נמאס לי.... מחקתי את המשחק ואני מוריד אותו מחדש...
#12 · לפני 16 שנים
תגידו מה זה הpreload הזה?
זה החרכי? משפר משהו?
יהונתן חסין.

ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.

אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
#13 · לפני 16 שנים
אמרו לי שיש מלא באגים... נראה לי עדיף לחכות איזה שבוע שבועיים ואז להוריד, ככה גם ירד הלחץ.
"הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש"
#14 · לפני 16 שנים
בגדול אין שום באגים במשחק,הוא עשוי מאוד יפה ואני אוהב אותו.

כל הבעיות נובעות מכך שהשרתים שבהם המשחק משתמש לאימות המשתמשים (כל נתוני ה"חייל" שלך נשמרים על שרתים, ולא על המחשב כדי למנוע רמאות)- קרסו תחת העומס ולכן אי אפשר בעצם להשתמש במשחק בכלל.

חכו יום-יומיים וזה יסתדר כשהעומס יפחת. תחשבו שכל העולם מנסה להוריד את זה 😛

#15 · לפני 16 שנים
טוב, אני נחלתי אכזבה קשה, בכל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק כל המסך נהיה שחור והוא מפסיק להגיב, כשניסיתי לחפש תשובות בפורום של המשחק לבעיה הזאת נראה שלחלק גדול מהשחקנים יש בדיוק את אותה בעיה, ואף אחד מהמודרטים עוד לא ענה על השאלות בפורום, חוץ משאלות על סיבה מסויימת שמשהו שאין או יש בגרסא החדשה.

וחשבתי שכל השנה הם רק יוצרים את המשחק כך שכיוציאו אותו לא יהיו בו באגים, ועוד הוא נוצר על ידי צבא ארה"ב, אני מקווה שהם יוציאו תשובות לבעיות מהר. 🙁

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.