58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 איסוף חומר עבור קמפיין מבצע קדש / מוסקטיר
דיון

איסוף חומר עבור קמפיין מבצע קדש / מוסקטיר

33 הודעות 4,938 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
מצוין

אך תיקח בחשבון שלא קרה, לדוגמא (וזה מה שידוע לי על סמך המידע הקיים) שמטוסים ישראלים וזרים תקפו מטרות משותפות או טסו יחדיו למבצע משותף.

כל אחד התמקד באיזור שלו והמגע בין הכוחות היה מינימלי.
#2 · לפני 17 שנים
אכן, אך היה סיפור בספר של דני שפריא שבו הם תקפו עם מוסקיטויים ספינה בריטית עם רקטות אך לא הטביעו אותה וזאת לאחר שאלו ירו עליהם. כשירד מהמטוס חיבק אותו עזר ויצמן ואמר לו "אתה יודע שדפקת ספינה בריטית?" והוא ענה "אם יורים עלי אני יורה בחזרה ולא בודק איזה דגל היא נושאת".

לאחר שנים רבות נפגש דני שפריא עם הקברניט של אותה הספינה והוא אמר לו "No Hard Feelings!"

ולגבי העבודה שלי התחלתי את האורגאן , כשיתחיל להראות כמו מטוס אתחיל להעלות תמונות
RifleFighter
רמי וייברמן

#3 · לפני 17 שנים
כן,סיפור מוכר. (יש לי גם את הספר)
אבל המקרה שאתה מתאר הוא של טעות הדדית בזיהוי,שהיא בגדר אירוע חריג וחד פעמי במלחמה הזו.
#4 · לפני 17 שנים
אוקי התחלתי את האורוגאן,

זו רק ההתחלה..

הוספה: היו לי עוד כמה ד' ומכוון שהכנף פשוטה התחלתי אותה. העיקרון הוא להתחיל בצורה גסה ולאחר שמתקבלת הצורה הכללית של המטוס ללטש את החלקים עד לרמה הרצוייה (יש לזכור שיש גבול לפירוט מכוון שפירוט עולה בביצועים ולכן משתדלים לפרט במידה, הסקין עושה חלק מהאפקט גם כן)

RifleFighter
רמי וייברמן

נערך לאחרונה: לפני 17 שנים · 3 עריכות
#6 · לפני 17 שנים
http://www.computerarts.co.uk/tutorials/3d__and__animation/model_aircraft

הנה מדריך לבניית מסוק, אני לא קראתי אותו עדיין אבל הומלץ. יש בAAA המון מדריכים.. פשוט כנסו ותקראו, אוקי קראתי את התקציר מסבירים שם דברים בסיסים אם כי איני ממליץ להשתמש בMESH SMOOTH כמו שהוא ממליץ במדריך הזה.. אני אחפש מדריך טוב לLOW POLY MODELING

יש לציין שדרושה התוכנה 3DS MAX לא משנה איזו גרסה.. רק שיהייה אחרי 8/9...

אין הרבה מה להסביר.. אני בעצמי עוד לומד.. אם יהייו שאלות ספציפות אני אעזור

RF
RifleFighter
רמי וייברמן

#9 · לפני 17 שנים
אני לא סגור לגבי GMAX, זה חינמי? אולי אני אוריד את זה ואבדוק אבל בעיקרון אני יודע שיש טרייל לMAX למי שרוצה לנסות.. ניתן לבדוק בAAA יש שם את כל המידע הדרוש
RifleFighter
רמי וייברמן

#10 · לפני 17 שנים
התקנתי את GMAX בחינם על המחשב. ממבט ראשון זה נראה בסדר גמור אם כי צריך להתרגל לקיצורים שהם טיפה שונים. אם זה טוב כמו שזה נראה זה מתאים מאד.. למה שאנו צריכים GMAX נראה מספק וגם חוקי בניגוד לפתרון המקביל של MAX..
RifleFighter
רמי וייברמן

#12 · לפני 17 שנים
אם אני לא טועה בAAA אמרו שניתן להשתמש בGMAX לאחר שימוש קצר נראה שהיא באגית במידה אך זה מה שמקבלים בחינם אז צריך להסתפק בזה או בגרסת הניסוי של MAX הרגיל
RifleFighter
רמי וייברמן

#13 · לפני 17 שנים
שים לב מה כתוב במסמך שהעלת..
Please note also that 1C:Maddox Games does not accept gmax models. The gmax program is free for end-users, but the costs are passed on to developers participating in the gmax program. There are no plans for 1C:Maddox Games to support gmax modeling.
#14 · לפני 17 שנים
אמת, אבל אני זוכר שיש כלים שעובדים גם עם GMAX משום שהתנ"ך הוא של הקבוצה של אולג אך AAA בנו את הכלים שלהם בעצמם

"Well here it is at long last...
you could call this a christmas present from fatduck

This tool allows the user to convert 3ds max & Gmax scenes to IL2 msh format
"

לדעתי רצוי ואף עדיף להשתמש בMAX, התוכנה GMAX הרבה יותר פשוטה אך לא נוחה לדעתי, היא התרסקה מספר פעמים, מספר אפשרויות שהייתי צריך באופן בסיסי לא נמצאות בקלות או נמצאות בצורה לא בהכרח נוחה לדעתי.. ישנה גרסת ניסוי של MAX שניתן להשתמש בה בחינם ובאישור.
RifleFighter
רמי וייברמן

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.