58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 הבדלים קרב/אזרחי סילון/בוכנה
דיון

הבדלים קרב/אזרחי סילון/בוכנה

20 הודעות 4,401 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
falcon-f-16c כתב/ה:תראו אין ספק שבקרב אוירי במטוסי סילון יש הרבה יותר אקשן{בשל המהירות שלהם}
אך אני מסכים עם אבי, כל אחד וסוג הטיסה שהוא אוהב.

אז אני לא מסכים שיש יותר "אקשן" במטוסי סילון ההיפך הוא הנכון. ככל שהמוטוסים יותר איטיים ופונים יותר טוב ה"אקשן" יותר חזק - המרחקים יותר קטנים והאנדרנלין יותר גובה! תאמין לי שהסימולטור של Red baron היה אחד הסימולטורים הכי כייפים שהטסתי בחיים שלי ולא בגלל הדיוק או הגרפיקה שלו. בגלל שיש לך 20 מטוסים ברדיוס של ק"מ מסתובבים אחרי הזנב שלך...
בפאלקון או בLOCKON או אפילו ב- IL2 לא מגיעים לכמותיות כאלה בטווחים כאלה קטנים.
הנקודה היא שככל מטוסים יותר איטים יש יותר אקשן. נקודה.

falcon-f-16c כתב/ה:אני עוד לא ניסיתי לטוס במטוס בוכנה, אבל אני בטוח שאם אני אנסה לטוס בו אני אני ירגיש לא שייך, אבל כל אחד וסוג הסימולטור שלו. 😄

תנסה, תלמד, תפיל.
אם אתה רציני ברצון שלך ללמוד לטוס ב- IL2 אז אנחנו פתחנו בית ספר לטיסה - מגמת קרב - שטסה ב- IL2+AEP+PF ונשמח לצרף אותך לאחת הקבוצות שלנו.
watch your six, i'm behind you
נערך לאחרונה: לפני 20 שנים
#2 · לפני 20 שנים
shay__silber,
קודם כל איך הגעת ל 10??תיכנס לסרבר של לומאק יש שם בין 30-40 אנשים
דבר שני החלטתי שאני מנסה את הסימולטור איי אל 2 והוא בדרך אליי 😄 😄
#3 · לפני 20 שנים
IAF_Phantom, אני רציני בהחלט בקשר למה שאמרתי כך שתשאיר לי את הפרטים שלך ואני כבר ייצוראתך קשר
#4 · לפני 20 שנים
falcon-f-16c כתב/ה:shay__silber,
קודם כל איך הגעת ל 10??תיכנס לסרבר של לומאק יש שם בין 30-40 אנשים
דבר שני החלטתי שאני מנסה את הסימולטור איי אל 2 והוא בדרך אליי 😄 😄

נראה לי שהוא התכוון למציאות כאילו בקרבות מודרניים לא תראה מספר גדול מאוד של מטוסים ברדיוס טווח ראיה שמאפשר זיהוי עם הראיה ...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#5 · לפני 20 שנים
Shnizel, וזה נכון, תראה היום ישטכנולוגיה חדשנית מאוד כך שלמשל המטרה שלך נמצאת כמה קילומטרים ממך, אתה כבר יכול להפיל אותה בעזרת ראדר ואפילו לא לראות אותה בטווח הראיה שלך

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.