·
לפני 17 שנים
חג שמח,
מומלץ בחום HQ (גם אם צריך להמתין דקה ב-PAUSE לטעינה) האיכות גבוהה הרבה יותר וכרגע נראה שבלי זה יש קפיצות בסרט
איכות גבוהה להורדה
אתר הטייסת עודכן:
http://108.2ya.com
לרגל יום העצמאות העלינו ב-108 מטס של חמישה ברקים שחלף בשמי הארץ.
לאחר המראה מרמת דוד עברנו מעל קצרין, טבריה, עפולה, חיפה, חופי הארץ - חדרה, נתניה, הרצליה, ת"א (עם עשן), אשדוד, אשקלון - משם מזרחה למוזיאון חיל האוויר בחצרים (חליפה עם עשן), ודימונה. סיבוב וחזרה דרך אזור השפלה עד רמת דוד (עשן), חליפה מעל הבסיס ומשיכה של המוביל ללופ.
עמית [ELF] הוביל ואחריו אסף [TOLKO], אסי [PETEN], שגיא [ACEF] ואנוכי.
יש שמועה שלקסדה שלי הוצמדה מצלמה שהקליטה הכל 🙂 , אני מקווה לסיים לעבוד על סרט בתוך כמה ימים. [שוחרר!]
להלן התמונות, נאספו מכמה חבר'ה אז יש מעט הבדלים באיכות בחלק מהמקרים, הכל בוצע ברצף ובטיסה אחת כמובן.

על הקרקע

נכנסים למבנה מעל הגליל

כנרת

חיפה

חופים

תל-אביב

אשקלון, שבירה מזרחה

מוזיאון ח"א

מסתובבים מעל דימונה

בדרך חזרה

רמת דוד

יום עצמאות 61 שמח לכולם, שנזכה לעוד אינסוף כאלו 🙂
מומלץ בחום HQ (גם אם צריך להמתין דקה ב-PAUSE לטעינה) האיכות גבוהה הרבה יותר וכרגע נראה שבלי זה יש קפיצות בסרט
איכות גבוהה להורדה
אתר הטייסת עודכן:
http://108.2ya.com
לרגל יום העצמאות העלינו ב-108 מטס של חמישה ברקים שחלף בשמי הארץ.
לאחר המראה מרמת דוד עברנו מעל קצרין, טבריה, עפולה, חיפה, חופי הארץ - חדרה, נתניה, הרצליה, ת"א (עם עשן), אשדוד, אשקלון - משם מזרחה למוזיאון חיל האוויר בחצרים (חליפה עם עשן), ודימונה. סיבוב וחזרה דרך אזור השפלה עד רמת דוד (עשן), חליפה מעל הבסיס ומשיכה של המוביל ללופ.
עמית [ELF] הוביל ואחריו אסף [TOLKO], אסי [PETEN], שגיא [ACEF] ואנוכי.
יש שמועה שלקסדה שלי הוצמדה מצלמה שהקליטה הכל 🙂 , אני מקווה לסיים לעבוד על סרט בתוך כמה ימים. [שוחרר!]
להלן התמונות, נאספו מכמה חבר'ה אז יש מעט הבדלים באיכות בחלק מהמקרים, הכל בוצע ברצף ובטיסה אחת כמובן.

על הקרקע

נכנסים למבנה מעל הגליל

כנרת

חיפה

חופים

תל-אביב

אשקלון, שבירה מזרחה

מוזיאון ח"א

מסתובבים מעל דימונה

בדרך חזרה

רמת דוד

יום עצמאות 61 שמח לכולם, שנזכה לעוד אינסוף כאלו 🙂