104 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור בעית סינרי-בן גוריון 2006
דיון

בעית סינרי-בן גוריון 2006

29 הודעות 4,363 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
אוקיי פתרתי את הבעיה שלי..ויש לי אחת חדשה שיש מעט מאוד מטוסים בשדה התעופה..וגם נגיד מטוסים שהיו אמורים להיות בבן גוריון לא מופיעים ובדקתי שהם צריכים להיות שם ב airport info..
#2 · לפני 17 שנים
תיכנס להגדרות ובהתחלה יש הגדרות תנועה ותגדיר כרצונך.
#5 · לפני 17 שנים
סתם מסקרנות, איך אתם מצליחים להסתדר עם הATC של הפלייט סימולטור עם 100%? אצלי ב100% כל ניסיון נחיתה נגמר בהקפה סביב בגלל עוד מטוס שעל המסלול או בפיינל. זה חלק מהWOAI הזה?
#6 · לפני 17 שנים
אני בדרך כלל , מאיט ככל שאפשר , כדי שהמטוס שלפני יפנה את המסלול.
המרחק המינמלי שכדאי לשמור הוא 2 מייל .
אין גם מה לחשוש מהמטוס שאחרייך כי הוא מקסימום יעשה סיבוב נוסף.

וכמובן הכי טוב , זה לטוס ברשת , כי הפקח ברשת מקפיד לשמור על מרחקים סדירים בין המטוסים.
מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41
#7 · לפני 17 שנים
מה זה אבל ה world AI installer ??? איך זה עוזר לי ?...

Allways Trust Your Instruments
#9 · לפני 17 שנים
monipal2 כתב/ה:אני בדרך כלל , מאיט ככל שאפשר , כדי שהמטוס שלפני יפנה את המסלול.
המרחק המינמלי שכדאי לשמור הוא 2 מייל .
אין גם מה לחשוש מהמטוס שאחרייך כי הוא מקסימום יעשה סיבוב נוסף.

וכמובן הכי טוב , זה לטוס ברשת , כי הפקח ברשת מקפיד לשמור על מרחקים סדירים בין המטוסים.

אתה עושה טוב,מהירות גישה מינימלית.
אבל מאיפה הבאת את השטות של 2 מייל?
הפקח הוא האחראי לשמירת מרחק בין תנועות בטיסות IFR,בטיסות ראיה הטייס אחראי על כך ע"י ניקוי אופק.

VATIL Member and Pilot

Tennis Player In The Blood
#10 · לפני 17 שנים
1)הגעתי למסקנה שהכי טוב מרחק של 2 מיילים , מתוכנית שראיתי לגבי פיקוח אוויר בערוץ דיסקברי,
וגם אם תראה תעופה בחקירה, תוכל לראות באחד הפרקים התרסקות של מטוס נוסעים בניו-יורק שנפגע מערבולת שיצר 747 שעבר לפניו.

הפלייט סימולטור לא נראה לי לקח בחשבון את הדבר הזה , אבל כך נראה שמתנהגים בעולם האמיתי.

אתה כנראה טס עם ססנות לכן אין את הבעיה של המערבלות אוויר במציאות. ( תקן אותי אם אני טועה.)
מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41
#11 · לפני 17 שנים
monipal2, אין כזה דבר הכי טוב,יש מרחק ביטחון מינימלי לכל דבר.
למשל: בטיסות CVFR בארץ,כפי שכתוב בפמ"ת הפנים ארצי,צריך לשמור מרחק בטחון אנכי של 1000 רגל מעל העצם הגבוה ביותר ברדיוס של 5 ק"מ מכלי הטיס.

בקשר ל2 מייל שלך - קודם כל,יש מרחק בטחון אנכי ויש מרחק ביטחון אופקי,
לדוגמא אני עם צסנה בנתיב בין בצרה לצומת השרון,הגעתי לבצרה,טיפסתי 1500,עכשיו,יש מטוס שקיבל אישור לטוס באותו הנתיב איתי,לאותו כיוון,אבל בגובה 1000,אני צריך לשמור ממנו מרחק על שני צירים:
אנכי ואופקי,אני צריך לשמור גובה כדי לא להתנגש בו מלמעלה,ואני צריך לשמור מהירות כדי לשמור גם מרחק אופקי,למה גם מרחק אופקי? כי כל מה שמפריד בינינו זה 500 רגל.. וזה כלום.
עוד דוגמא שקרתה לי למשל כדי להבהיר כמה העניין של מרחק בטחון חשוב(באמת קרה לי):
טסתי בואטסים,בנתיב שבין צומת השרון לחדרה,בגובה 1500 כרגיל,הייתה תנועה חולפת בכיוון הנגדי בגובה 2000,הטייס כנראה לא ידע בדיוק איך לשמור גובה ומהירות,וירד בטעות לגובה של 1750 רגל,כשעוד לא חלפנו אחד את השני,הפקח שם לב שהוא בגובה הזה,ואמר לי לעקוף אותו ממזרח,ולטייס השני הוא אמר כמובן לטפס במיידי ל2000 ולשמור מהירות טיפוס מינימלית למקרה שאני לא אספיק לעקוף ממזרח.
מה עוד מסוכן פה:
ברגע שעקפתי ממזרח נכנסתי לאזור אימונים 13,בדיוק בגובה יציאה ממנו (1500),למזלי זה היה בואטסים אז אין הרבה תנועה באזורי האימון 🙄

העניין של מרחק ביטחון בגלל מערבולות אוויר הוא נכון,אבל זה לא תלוי במרחק שלך ממנו,זה תלוי מה עוצמת המערבולות וכמה הם נחלשו..
וכמובן אם איזה מטוס אתה,יש מטוסים שיעברו את זה בשלום עם קצת רעידות.

VATIL Member and Pilot

Tennis Player In The Blood
#12 · לפני 17 שנים
צודק, אין כזה דבר הכי טוב ,
תודה על המידע הנוסף .
😮
זה מקרה מפחיד אפילו אם היה קורה לי בפלייט סימולטור.
מוני פל.
בוגר VFS מחזור 41
#13 · לפני 12 שנים
הורדתי את הסינרי של בן גוריון 2006 וכשאני לוחץ קונטרול +j השרוול לא מיתחבר למטוס. זו בעיה בסינרי או שצריך להתקין משהו בשביל שהשרוול יתחבר ואם כן אז מה???
#14 · לפני 12 שנים
כבר העירו לך פעם אחת תקרא את חוקי הפורום
http://www.preflight.us/HE/ftopict-1006.html
אסור להקפיץ דיון ישן
ההודעה האחרונה היא מ2009 שזה לפני 5 שנים רוב המשתמשים מהדיון הזה כבר לא פעילים יותר ולא יכולים לעזור לך אם יש לך בעיה כזאת והדיון ישן פשוט תפתח דיון חדש ותרשום בוא את הבעיה.
ובנוגע לבעיה בסינרי של בן גוריון 2006 לא ניתן להזיז את השערים מכיוון שהוא נועד לFS2004 ולא לFSX ובFS2004 השערים לא זזים.
מנהל פורום פלייט סימולטור.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.