53 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור צפצופים בטיסה
דיון

צפצופים בטיסה

8 הודעות 1,646 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
מיד אחרי שאני מפעיל את הNAV בקשר, יש לי כל כמה שניות צפצופים כאלה (טו טו טו טו....)
קיצר מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול להפסיק את זה?
תודה.
#2 · לפני 17 שנים
מה שקורה זה שאתה שומע קוד מורס, כאשר אתה מפעיל את הNAV או כל דבר אחר בקשר זה מאשפר לך לשמוע את קוד המורס הייחודי שלו, כך שניתן לדעת אם אתה מכוון על התדר הנכון.

כדי לבטל אותו, פשוט תכבה את הNAV.
#3 · לפני 17 שנים
NiRo כתב/ה:מיד אחרי שאני מפעיל את הNAV בקשר, יש לי כל כמה שניות צפצופים כאלה (טו טו טו טו....)
קיצר מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול להפסיק את זה?
תודה.
אלה אותות זיהוי של תחנות עזר לניווט מסוג VOR. יש שניים כאלה, והמקום שאתה לוחץ בו על NAV1 או NAV2 נקרא Audio Panel והוא קובע מה תשמע באוזניות.
NAV1/2 משמיע את האות עבור אמצעי הניווט הזה (VOR). לחיצה על COM תגרום שהקשר ישמע באזניות. גם ADF ו-DME הם עזרי ניווט שיש להם אות זיהוי (ולחצן להשמעתו באודיו פאנל).
לחיצה נוספת על NAV תשחרר את הכפתור ותבטל את השמעת אות הזיהוי באוזניות.
כאמור הלחצנים האלה הם לחצנים שלחיצה מפעילה ולחיצה שניה משחררת.
מולי
#5 · לפני 17 שנים
Freeflight כתב/ה:Muli, חחח איזה תזמון 😛

😄 ,כן, אבל בפוטופיניש לקחת אותי בכמה מאיות.
מולי
#6 · לפני 17 שנים
אבל אם אני סוגר את הNAV אני עדיין יכול לראות את הכיוונים והמרחקים שאני אמור לקבל מהVOR-DME ?
#8 · לפני 17 שנים
NiRo כתב/ה:אבל אם אני סוגר את הNAV אני עדיין יכול לראות את הכיוונים והמרחקים שאני אמור לקבל מהVOR-DME ?

שוב. האודיו פאנל שבו נמצאים הלחצנים NAV COM וכו' הוא פאנל שמע. הוא שולט אך ורק אם אתה שומע את הרכיבים ולא אם הם פועלים. VOR-DME יעבדו כשהצבת את התדר שלהם במקלט. לחצן NAV לא מפעיל או מפסיק אותם.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.