147 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 בעיה עם התקנת פאלקון
דיון

בעיה עם התקנת פאלקון

23 הודעות 3,302 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
טוב בעקבות יציאת FF5 מחקתי את הפאלקון והרד ויפר שלי, אבל בגלל שלא מצאתי אותם במנהל ההתקנים אז מחקתי אותם ידנית....הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין את פאלקון 4 מהדיסק אז הוא כותב לי שהוא לא יכול כי איזשהו UNINSTALL עובד....ניסיתי כמעט הכל וכלום לא עוזר כד שנשארתי בסוף בלי FF5 שרציתי, ובלי סתם פאלקון לטוס בו....איך אפשר לגרום אז להתקנה לעבוד ולתקן את הבעיה?
#2 · לפני 17 שנים
לכל משחק שקיים יש תוכנת Unistall שנועדה למחוק את המשחק, אם מוחקים אותם ידנית הם לא יוצאים מהמחשב ב100%. תנסה לחפש את זה איפהשהו במחשב שלך. נדמה לי שזה יפתור את זה.
#3 · לפני 17 שנים
חיפשתי ועוד איך חיפשתי.....ה-UNINSTALL הזה הוא הUNINSTALL הסתנדרתי של וינדוס...
#4 · לפני 17 שנים
יש כלי ניקוי REGISTERY לפלקון שנועד לטפל במקרים כאלו.

אם אתה לא יודע במה מדובר או איך להשיג אותו, שלח לי PM עם המייל שלך ואשלח לך אותו.
1
106thE-LOL
3,174 פוסטים · נתניה
#5 · לפני 17 שנים
אזור ההורדות / פאלקון 4.0 / עזרים:

מנקה Registry של פאלקון

מנקה את כל ה-Registry שקשורים לפאלקון. מצויין אם ברצונך להסיר את פאלקןו לגמרי מהמערכת. מומלץ בעיקר לאחר שהסרת את המשחק וברצונך להתקינו שוב.

לינק:
http://www.preflight.us/HE/downloadview-details-74-.html

🙄
#6 · לפני 17 שנים
לא עזר, חוץ מזה שעשיתי בדיוק אותו דבר רק באופן ידני...נכנסתי לרג'יסטרי ומחקתי.....אבל עדיין זה כותב לי שהUNINSTALL הזה עובד ושאי אפשר להתקין.....
#7 · לפני 17 שנים
תן תמונת מסך של הודעת השגיאה.

עשית RESTART אחרי השינויים ברג'יסטרי ?

כי יתכן שה-PROCESS שלו עדיין עובד ברקע.
#9 · לפני 17 שנים
תעשה CONTROL ALT DELETE ותנסה לחפש F4BMS או משהו של F4 או UNINSTALLSHIELD או US כל דבר שנראה לך שיכול להיות קשור ועובד ברקע שמה בתהליכים .
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#10 · לפני 17 שנים
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אפילו משהו דומה...גם פתחתי את הuninstall סתם כך שאני יודע איך זה אמור להיראות, וזה לא פועל ברקע או משהו כזה.....נראלי שאני צריך להיפרד מפאלקון.........
#12 · לפני 17 שנים
מה של פאלקון 4? mircroprose פשטו רגל אז אני לא יודע אם יש אתר
#13 · לפני 17 שנים
ניסית להתקין שוב את Falcon4? (רק כדי לעשות לו אח"כ הסרה מסודרץ)
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#14 · לפני 17 שנים
כמו שראית התמונה, המשחק שאני מתקין הוא פאלקון 4 כי מחקתי אותו.....
#15 · לפני 17 שנים
אני חושב שהUNISNTALLER משאיר איזה קובץ ש"נועל" אותו כפעיל. תן לי לבדוק משהו. אולי זה הכיוון הזה יעזור

== עריכה ==
תנסה את זה. יש יותר מסובכים גם עם זה לא יעזור - נקווה לטוב 🙂
http://consumerdocs.installshield.com/selfservice/viewContent.do?externalId=Q110613&sliceId=1
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.