נראה לי שהתקיפה תתבצע על ידי רק ידינו (כרגיל בעת צרה,ניתן לסמוך רק עלינו) לעולם לא אכפת ממש הם רק מדברים מעניין אותם יותר המשבר הכלכלי נראה לי שחיל האויר יבצע תקיפה רק כאשר ממש בדקה ה-90 ,ישמיד מטרות אסטרגיות
ולאיראן יהיה רק תאפשרות לירות עלינו טילים הרבה טילים ואז כל העורף יהיה בסכנה
בנוגע לטילי נ"מ של איראן לא נראה לי שזה כל כך יגרום נזק משמעותי כי הצלחו לעבור את נ"מ של סוריה ותקיפת המתן שלהם והנ"מ של סוריה ואירן זהים
ואז לישראל ינתן רק ההזמנות להחזיר לאיראן במטח טילי יריחו 3,2 אולי גם חמושים בנשק גרעיני ? מי יודע?
💡
או שישראל תידרוש עזרה מארצות הברית ואז רק אם ארצות הברית לא תעזור אז אולי האפשרות של מטח טילי יריחו חמושים בראש נפץ גרעיני או כימי תראה יותר ריאליט (כי לא נראה לי שישראל העורף יצליח לספוג כל הרבה טילים לכיוון הערים שלנו,וזה לא קסאמים זה טילי קרקע קרקע גדולים ובטוח הם ירו טילים חמושים בנפץ כימי ואז לפי העמימות הגרעינית של ישראל אם ישראל תותקף בנשק לא קובלצינלי (כימי ביולוגי גרעיני) אז ישראל תתקוף בנשק גרעיני את איראן)
ציוטוט מויקיפדיה"מדיניותה הגרעינית של ישראל גורסת כי שימוש בנשק גרעיני ייעשה רק באחד משלושת המצבים הבאים:
השמדת חיל האוויר.
^^^אם איראן תצליח בעזרת הנ"מ החדש של רוסיה להשמיד את מטוסנו^^
חציית הקו הירוק על ידי כוחות צבאיים סדירים.
שימוש בנשק בלתי קונבנציונלי כנגד ישראל "
^^איראן בטוח ירו טילים כימיים כי הם מוסלאמים קיצוניים ולא אכפת להם מהשלכות^^
עוד ציטוט מויקיפדיה"הדוקטרינה הטילית החדשה של איראן וסוריה מתוכננת כך שבכל מטח יירו על ישראל עשרות טילים, שכל אחד נושא ראש קרבי במשקל שבין 500-1500 ק"ג, טילים אלו יכולים להיות קונבנציונליים אך גם להיות חמושים בנשק כימי או בנשק ביולוגי.
עוד ציוטוט מויקיפדיה"
בעת מלחמה אפשרית בין ישראל לאיראן, ירי מסיבי של טילים, גם אם כולם יהיו קונבנציונליים, עלול לגרום לנזק עצום ולאלפי הרוגים בכל מטח, כמו גם לקריסה של מערכות החירום בעורף וזאת גם אם רק חלק מהמטח יחדור. כמות כזו של הרוגים תהיה חייבת לגרור איתה תגובה גרעינית או איום גרעיני שיעצור ירי שכזה באופן מיידי. ולכן, אופציית הפעולה הגרעינית של ישראל הולכת והופכת לאפשרית יותר ויותר ככל שמתעצם האיום האיראני.
^^מה שאמרתי^^
ואז בטח תיהיה אפסקת אש זמנית או משהו כזה
בברכה שרון
ליצירת קשר
MSN:SharonJam2007@HotMail.com
מד"א מרחב איילון