73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מתגייסים מודיעין שדה?"מזה בדיוק?
דיון

מודיעין שדה?"מזה בדיוק?

14 הודעות 2,650 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
אמרו לי שאני מתגייס למודיעין שדה, מישהו יכול להגיד לי מזה בידוקק?ולהביא לי קצת יותר מידע?
#2 · לפני 17 שנים
מודיען שדה בויקיפדיה:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%99%D7%9C_%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9F_%D7%94%D7%A9%D7%93%D7%94

מהיכרות שלי איתם במהלך שירותי הצבאי, הם מבצעים תפקידים די מעניינים ומאוד משמעותיים..
כמובן שאסור לפרט דבר לגבי האמצעים בהם הם משתמשים מטעמי בטחון שדה.
כשתתגייס לשם, תקבל את כל התשובות.
#3 · לפני 17 שנים
נכון השאלה שלי האם כדאי להגיע לשם כי אני מאוד רציתי גולני..
#4 · לפני 17 שנים
GOLUM כתב/ה:נכון השאלה שלי האם כדאי להגיע לשם כי אני מאוד רציתי גולני..
זה יופי של דבר, רוב הסיכויים שלא תתאכזב. אולי מצבע הכומתה, והתג. אבל עזוב שטויות..
מולי
#5 · לפני 17 שנים
מה זאת אומרת "אמרו לך"? הם מכריחים אותך ללכת לשם? 😱 רק שלא יגידו לי ללכת לאן שאני לא רוצה ללכת...
#7 · לפני 17 שנים
elnatan-isr,
לא הבנתי אותך..!?!

Freeflight,
אמ כן כי בתכלאס הם אומרים לך לאן ללכת לא אתה קובעע.. 🤔
#8 · לפני 17 שנים
GOLUM, קודם כל בהלצחה.
ולא יודע מה איתך אבל אם לא שאלו אותך לאן ללכת או שלקחת מגמת ערבית או שפספת יום סיירות וכל הדברים האלה.
אחים של חברים שלי כולם התגייסו לאיפה שהם רצו ומי שלא התקבל הלך לנסות יחידה שונה..זה הכל תלוי בצו ראשון ואם כבר הגעת למבחנים והתקבלת אז בטח שיקבלו אותך.
ואם לא רוצים לקחת אותך למקום מסוים שב בכלא שבוע ויתנו לך את זה D:
בהצלחה !
בברכה,
ירין.
#14 · לפני 17 שנים
Mike_69th אני מבין את הטענה שלך אני אפילו די מסכים שזה די מפונק וקטנוני לעשות בעיות עד שמקבלים בדיוק את מה שרצית, אבל אולי כשמסתכלים על זה בפרופורציה בעצם רואים שכשכל אחד מגיע למקום שהוא רוצה והכי מתאים לו אז גם תהיה לו הכי הרבה מוטיבציה ותרומה בשירות, אז עדיף ככה.

בסוף כולם משרתים, (כל מי שמתגייס) אז עדיף שכל אחד ילך למקום בו הוא הכי יהנה, כי זה אומר שהוא גם יתרום הכי הרבה. למרות שלשבת חודש בכלא זה מוגזם.
"הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש"

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.