64 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור עזרה|דחוף
דיון

עזרה|דחוף

10 הודעות 1,912 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
אני חדש פה ואני לא מתמצא פה בבקשה שמשהו יסביר לי!
#2 · לפני 17 שנים
ברוך הבא!
מאחר ואין לי מושג מה אתה בדיוק מצפה שנסביר לך, הדבר הכי טוב כרגע הוא שתקרא את הדיונים שמודבקים בראש עמוד הפורום, יש בהם את רוב ההסברים שצריך.

אפילו גוגל לא יכול למצוא לך מידע אם לא תכניס לשורת החיפוש משהו ספציפי. גם אנחנו- אם יש לך שאלה בנושא מדוייק יותר, תרגיש חופשי לשאול!

שים לב גם לאפשרות החיפוש בפורום (גם בראש העמוד), תוכל לחפש דיונים בנושא שתרצה, רוב הסיכויים שיש כאן איפשהו דיון עם מה שאתה רוצה לדעת.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#3 · לפני 17 שנים
תודה רבה. אני התחלתי לשחק בfsx לפני כשנתיים ואני הבנתי שיש סרברים שאוכל לשחק ברשת אז השאלה שלי היא אם יש סרבר ישראלי שאוכל לשחק בו וגם אם יש קבוצות פה או משהו כי כשאני גולש אני ראיתי "טייסות" אז זה עניין אותי ואני לא יודע מה זה? אם אפשר להצטרף?
#4 · לפני 17 שנים
eSt0_k כתב/ה:תודה רבה. אני התחלתי לשחק בfsx לפני כשנתיים ואני הבנתי שיש סרברים שאוכל לשחק ברשת אז השאלה שלי היא אם יש סרבר ישראלי שאוכל לשחק בו וגם אם יש קבוצות פה או משהו כי כשאני גולש אני ראיתי "טייסות" אז זה עניין אותי ואני לא יודע מה זה? אם אפשר להצטרף?
מכיוון שסימולטור הוא סוג של משחק שמחייב ידע כלשהו בהטסת המטוס, אני ממליץ לך להתחיל בזה-הטסה בסיסית, לפני טיסה ב-online, ולפני טייסות ושרתי משחקים. זה קצת שונה ממשחקי רשת רגילים. כאן כבר צריך ללמוד טיפה לפני. ויש מי שיאמרו שזה בכלל לא משחק (אלא סימולטור), תתחיל להתרגל..., בפלייט סימולטור לא משחקים אחד מול השני, אלא טסים אחד עם השני.
המשימות ב-fsx לא ממש מלמדות אותך להטיס מטוס.
לימוד טיסה בסיסית-ישנן 2 דרכים מאד פשוטות לזה:
1. להיעזר בשיעורי הטיסה שמגיעים עם הסימולטור, וניתן להגיע אליהם דרך ה-learning center. הם אמנם באנגלית, אבל עם אנגלית בסיסית ניתן להבין אותם ללא קושי רב .
2. להצטרף לאחד מבתי הספר הוירטואלים לטיסה(VFS או IFS או חטיבת ההדרכה של רשת IVAO) שמעבירים קורסים(ברשת) יסודיים ולא ארוכים במיוחד ללימוד טיסה בסיסית. אתה יכול לקרוא עליהם ולהרחיב את הידע בכלל על האפשרויות העיקריות הקיימות ברשת בעזרת הדיון הבא:
http://www.preflight.us/HE/ftopict-10082.html

זהו הנתיב המהנה ביותר להשתמש ב-FSX, ללמוד לטוס בסיסית ולהתקדם עם הזמן למטוסים מורכבים יותר ושיטות טיסה מתקדמות יותר, תוך טיסה ברשת עם בקרת אויר וירטואלית.

ברוך הבא ובהצלחה ובהנאה בהמשך.
מולי
#5 · לפני 17 שנים
כנס לפה: www.ifschool.net ותלמד לטוס כמו במציאות!
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#7 · לפני 17 שנים
אה וגם אני למדתי המראות ונחיתות וטיסה במטוסי תובלה וקישור ואני מתמחה בהם ועכשיו אני לומד משפטים(לשיחה אם פקח טיסה)
#8 · לפני 17 שנים
עצה שלי: תירשם לIFS בכתובת www.ifschool.net לעוד עזרה פנה אלי בפרטי
Bar Rodoy
British Airways Virtual
#9 · לפני 17 שנים
bar_rodoy, הי אוקיי הבנו...לא צריך לדחוף לבחור את אותו דבר. אני מניח שהוא לא כבשה, יש לו שיקול דעת, הוא קרא את ההודעה, הבין ויחליט. אני מקווה. זה פשוט מטריד כשברצף אתה שם את אותה ההודעה...

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
נערך לאחרונה: לפני 17 שנים
#10 · לפני 17 שנים
Mike_69th כתב/ה:bar_rodoy, הי אוקיי הבנו...לא צריך לדחוף לבחור את אותו דבר. אני מניח שהוא לא כבשה, יש לו שיקול דעת, הוא קרא את ההודעה, הבין ויחליט. אני מקווה.
ובאופן כללי, לא צריך לדחוף את זה לכל אחד ששואל שאלה, "מה השעה?"-> "כנס ל www.ifschool.net , ותדע".
יש 3 חלופות, 2 עיקריות, תן לאנשים לבחור, אפשר להפנות לדביק הרלואנטי, יותר רציני.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.