·
לפני 17 שנים
אוקיי ככה....
אני מבקש כבר עכשיו...בלי מריבות מטופשות ובלי תגובות מטופשות. לא יודעים מה להגיד??
לא להגיב! מאד פשוט. ואני מבקש מהמנהלים למחוק הודעות לא קשורות.
אני מבקש רק מאנשים רציניים ואיכותיים עם תשובות לעניין שיענו לי.
תודה
אז ככה...אני מלש"ב שעומד לפני כל הגיבושים והמיונים של צה"ל.
אני מאד אוהב את צה"ל ומאמין בערכיו{יש שקוראים לי מורעל אבל לא משנה}
יש לי 3 אחים אחרי צבא כולם ביחידות מובחרות. טופ שבטופ
ומאז שהייתי קטן חלומי היה ועדיין הוא להיות טייס קרב בח"א...
אך לאחרונה אני חש קצת אי נוחות ככל שהשירות מתקרב....
אני רואה שבעצם אני עומד לתת מעצמי 3 שנים מהחיים שלי ואני הולך לסכן את חיי בשביל הצבא והמדינה...
ולאחרונה חברים מחו"ל שואלים אותי לגמרי בתמימות....
למה?
וצד אחד אומר בראש: איך אני מסביר להם? איך אני מראה להם איך אנחנו חיים? את סדר יומינו שבו 8 שנים אנשים חיים תחת קסאמים ולא יכולים אפילו ללכת למכולת לקנות חלב בלי הרגשה מעיקה בבטן?
וצד שני בראש רואה: חיילים ישראלים שנהרגים {וכמה שאני שונא את זה}.... ילדים זקנים אבות ונשים שחיים בבתיהם בעזה בפחד גמור מאיזה פגז טועה? ולצערנו הפחד הזה גם מתגשם....
אני רואה בית שהמקצוע שאני כל כך אוהב וכל כך רוצה {מטוס קרב} השמיד עד יסוד ומוציאים גופות ילדים ונשים...
ואז אני שואל את עצמי:
למה באמת להתגייס?? למה לי לסכן את חיי כדי לרצות את רצונו של מר אולמרט וברק? למה לי להתגייס לצבא שמגרש יהודים מבתיהם?למה?
אני מבין שצריך לעזור לתושבי הדרום ואני מבין את המלחמה הזאת אבל למה פגיעה בחפים מפשע??
בבקשה חברה טענו ברצינות ובלי קלישאות.
למה לי להתגייס???
להבהרה:
אני הולך להתגייס לא משנה מה יהיה כתוב וזה ברור לי.
אבל אני סוף סוף רוצה תשובה ללמה להתגייס? אני לא רוצה להתגייס ולסכן את חיי בלי לדעת למה ובשביל מה?בשביל המדינה והארץ? הרוב פה מושחתים, והארץ גם ככה נותנים על ימין ועל שמאל.
אני לא רוצה להתגייס עם תחושת מועקה בבטן! אני רוצה להתגייס עם עמדה יציבה ללמה אני עושה את זה.
בבקשה תעזרו לי למצוא את התשובה
תודה
אלנתן
אני מבקש כבר עכשיו...בלי מריבות מטופשות ובלי תגובות מטופשות. לא יודעים מה להגיד??
לא להגיב! מאד פשוט. ואני מבקש מהמנהלים למחוק הודעות לא קשורות.
אני מבקש רק מאנשים רציניים ואיכותיים עם תשובות לעניין שיענו לי.
תודה
אז ככה...אני מלש"ב שעומד לפני כל הגיבושים והמיונים של צה"ל.
אני מאד אוהב את צה"ל ומאמין בערכיו{יש שקוראים לי מורעל אבל לא משנה}
יש לי 3 אחים אחרי צבא כולם ביחידות מובחרות. טופ שבטופ
ומאז שהייתי קטן חלומי היה ועדיין הוא להיות טייס קרב בח"א...
אך לאחרונה אני חש קצת אי נוחות ככל שהשירות מתקרב....
אני רואה שבעצם אני עומד לתת מעצמי 3 שנים מהחיים שלי ואני הולך לסכן את חיי בשביל הצבא והמדינה...
ולאחרונה חברים מחו"ל שואלים אותי לגמרי בתמימות....
למה?
וצד אחד אומר בראש: איך אני מסביר להם? איך אני מראה להם איך אנחנו חיים? את סדר יומינו שבו 8 שנים אנשים חיים תחת קסאמים ולא יכולים אפילו ללכת למכולת לקנות חלב בלי הרגשה מעיקה בבטן?
וצד שני בראש רואה: חיילים ישראלים שנהרגים {וכמה שאני שונא את זה}.... ילדים זקנים אבות ונשים שחיים בבתיהם בעזה בפחד גמור מאיזה פגז טועה? ולצערנו הפחד הזה גם מתגשם....
אני רואה בית שהמקצוע שאני כל כך אוהב וכל כך רוצה {מטוס קרב} השמיד עד יסוד ומוציאים גופות ילדים ונשים...
ואז אני שואל את עצמי:
למה באמת להתגייס?? למה לי לסכן את חיי כדי לרצות את רצונו של מר אולמרט וברק? למה לי להתגייס לצבא שמגרש יהודים מבתיהם?למה?
אני מבין שצריך לעזור לתושבי הדרום ואני מבין את המלחמה הזאת אבל למה פגיעה בחפים מפשע??
בבקשה חברה טענו ברצינות ובלי קלישאות.
למה לי להתגייס???
להבהרה:
אני הולך להתגייס לא משנה מה יהיה כתוב וזה ברור לי.
אבל אני סוף סוף רוצה תשובה ללמה להתגייס? אני לא רוצה להתגייס ולסכן את חיי בלי לדעת למה ובשביל מה?בשביל המדינה והארץ? הרוב פה מושחתים, והארץ גם ככה נותנים על ימין ועל שמאל.
אני לא רוצה להתגייס עם תחושת מועקה בבטן! אני רוצה להתגייס עם עמדה יציבה ללמה אני עושה את זה.
בבקשה תעזרו לי למצוא את התשובה
תודה
אלנתן
נערך לאחרונה: לפני 17 שנים