פותח הדיון רוצה דעות,
הנה שלי:
להשתמש באמצעים הכי פרימיטביים שניתן להשיג כדי לחסל כל איום ממשי תוך אפס סיכון של כוחותינו.
המשמעות מצדי - היא לזרוק עליהם אבנים גדולות. לבנות בליסטראות ענק ולשגר עליהם סלעים !
הם לא שווים כדורים ! לא טילים ולא אמל"ח יקר. שכן נואשם ע"י האו"ם ומי לא בעצם על "שימוש בכח מופרז".
אני נגד (כשאני אומר נגד אני מתכוון נגד בכל צורה אפשרית) של להכניס לשם צבא רגלי ולסכן שערה מראשו של חייל ישראלי.
אני בעד לזרוע שם חורבן כזה בעוצמה כזו שהם ***ייתחננו*** קחו ! קחו את שליט ותעזבו אותנו.
לזרוע שם חורבן כזה ***שהם יקומו על אנשי חמאס ויתנגדו להם***
שימו לב. בכל ערוץ חדשות,כמעט כל פוליטיקאי ולעזאזל,אפילו מפלגת מרצ השמאלנית המובהקת גורסת "עד כאן. יש לצאת לסיכול ממוקד".
המצרים כבר התייאשו ומצהירים בעצמם "יש לטפל בחמאס בפעולות צבאיות".
חלק מאיתנו עדיין (עדיין ?! מישהו באמת עדיין רוצה ?!) רוצה שלום אם הדברים האלה.
אני פשוט לא מאמין. הם בזים להצעות השלום שלנו. רואים באיפוקנו כחולשה והם יוצאים כגיבורים.
אדון ברק - שר הבטחון. מצא לעצמו זמן להופיע בתוכנות בידור כאלו ואחרות ויוצא בהצהרות פופוליסטיות על "נעשה להם כך וכך".
אל תגיד יא טמבל !!! תעשה ! ומוטב שעה אחת קודם ומבלי שידעו. שיגלו את זה רק אחרי שהפצצה בדרך אליהם.
מה הטעם בלומר אני הולך לפוצץ שם וכך בזמן כזה וכזה ?!
אין בזו כל תועלת מדינית או צבאית. התועלת היחידה פה היא פוליטית למתמודד.
אמירה פופוליסטית. אמרתי כבר ?!
למה לעזאזל המחליטים בענייני צבא הם פוליטיקאים ?! ענייני צבא תשאירו לצבא.
צריך להוציא חוק שהכנסת לא תהיה בירושלים.
הכנסת צריכה להיות אוהל נייד שבכל זמן נתון נמצא בקו האש ! שיתנו דוגמא לאזרחים !
ברור שלחברי הכנסת הערבים זה יפריע. אין בעיה - אתם מוזמנים לעזוב ולפתוח בסטה בשוק - שם מקומכם.
מי שרוצה לומר לי שאני טועה מוזמן להתחשב בעובדות הבאות:
* בעבר גם אני רציתי שלום והייתי מאוד חיובי ונאיבי
* נקודת המפנה באה כשרצחו בדם קר ידידה טובה שלי - לרצוח בחורה כזאת - זה לרצוח את החיים עצמם. מאז - אני שונא אותם ! שונא את כולם !!!!
* יש לי בעיה מהותית עם אלה שלא מוכנים להכיר בקיומי ורק חיים על חשבוני בזמן שאני מנסה להתגונן ולא לפגוע חזק יותר מדי (ולשמאלנים שמבניכם - אם אתם כל כך נאורים - אל תעשו חיסון נגד שפעת ואל תקחו אנטיביוטיקה כי זה פוגע בחיידקים. - ולהם - לחיידקים אני משווה את האוכלוסייה הזו בעזה !)
* כאשר זו בחירה בין חיים למוות - אבחר בחיים. הם (דגש על הם) הציבו 2 ברירות מובהקות ! אנחנו או הם. אני בוחר :"אנחנו". ואתה ?!
* נפל דבר בישראל ובעולם וכל החולמים קיבלו סטירת לחי והוציאו את הראש מהתחת (סליחה על הביטוי) ועכשיו הם רואים מול מה מתמודדים ושינו את עמדתם.
יש לי הרבה מכרים וחברים שחיים בתופת יום יומית.
אני חושב שצריך לתת להם 2 פתרונות:
ארוך טווח - לנסות להגיע להסדר מסויים. ללא ויתורים וללא התפשרויות.
קצר טווח - לספק ביטחון מלא ומיידי ! גם אם זה ידרוש את החרבתה הטוטלי של רצועת עזה ! בטחון תושבי ישראל קודם לכל !
די ! די למגן אותנו !!! אנחנו לא רוצים מיגון שלנו. אנחנו מעדיפים ***שהם*** ייתמגנו !
אנחנו מעדיפים שהם יספידו את מתיהם במקומנו !
צריך להפציץ אותם כל הזמן שהם מרימים את הראש !
רציתם אינתיפאדה ?! שאו בתוצאות.
יש פה אנשים יחסית צעירים - לא תמיד המצב בעזה היה כזה. היו ימים של שקט מופתי.
הכלכלה היתה טובה ואנשים שם חיו בתנאים טובים. עד שהחליטו שלא מספיק להם... הם רוצים עוד...
אמרתי בעבר ואומר זאת שוב.
במצרים - הוציא אותנו אלהים בכך שנתן מכות למצרים.
היום - מי שמאמין באלוהים או לא יודע שאנחנו יכולים לתת את המכות - בעצמנו.
אז תנו להם כבר ! הם רוצים אז תנו להם !!! הם רוצים למות שאהידים אז בזמן תהלוכת קבורה של מבוקש תנו להם ב MK 84 !!! וסגרו עניין כבר...
פעם אחת ! זה מה שצריך ! פעם אחת להראות להם שכבר לא אכפת לנו לפוצץ איש חמאס משגר טיל עם 20 ילדים מסביבו.
הוא - טרוריסט ומקומו - בקיבינימאט !
הם (הילדים) הם תוצאות של פעולות הלחימה בשטח אש ועל כן הם "colartreal damage".
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי