u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #1 · לפני 17 שנים טוב נו,די... F-14, מותר לך לענות עכשיו.. פודינג? אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
E Eagle_King מנהל טייסת 106 חוד החנית 5,687 פוסטים · חולון #3 · לפני 17 שנים כי אתה אינציקלופדיה מהלכת והוא לא.... בן קלי. צוות ניהול ראשי פריפלייט.
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #4 · לפני 17 שנים InferNal כתב/ה:לא, תודה אדוני. סיונארה, סדאם!! למה לו מותר ולי אסור? כי אני גיליתי לך את התשובה, טוקאצ'ינצ'ילה.. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #5 · לפני 17 שנים אלוהים... מישהו פה לא ראה משהו שחובה היה עליו לראות. מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #6 · לפני 17 שנים הרבה מישהואים לא ראו מסתבר. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
I InferNal 820 פוסטים #7 · לפני 17 שנים Eagle_King, או שפשוט אני יודע מה לראות, כנראה. אורי, תשאיר את רבינוביץ' במים אם הוא לא עונה עד מחר מותר לי? יהונתן
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #8 · לפני 17 שנים לא 🙂 זה עלול לקחת כמה ימים.. אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
t tomdor טייסת 123 ציפורי המדבר 510 פוסטים · איפה שהוא באשדוד #9 · לפני 17 שנים יש מצב שזה ה Douglas KA-3B Skywarrior? טום דור.. דרכים ליצירת קשר EMAIL: TOM610@GMAIL.COM MSN: TOMDOR610@GMAIL.COM
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #10 · לפני 17 שנים אפשר לתת רמז? כבר כואב לי לראות אותם ככה... מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
I InferNal 820 פוסטים #11 · לפני 17 שנים מייק, כל הקטעי שיחות האלה שאני ואורי פיזרנו זה רמז מספיק גדול לדעתי, עכשיו רק נותר למצוא מאיפה הן וזהו...[ואז גם מרויחים כי המקור זה חתיכת דבר טוב...] יהונתן
M Mike_69th מודרטור מנהל ראשי 69 הפטישים Virtual Israeli DogFighters 7,521 פוסטים #12 · לפני 17 שנים אני מבין את זה, פשוט עושה רושם שאנשים כבר איבדו עניין או משהו מרוב שזה "קשה". כאילו פאק...מטוס שהופיע ביצירה כל כך חשובה וקומית... "כמו ששת הקודמים, גם הקרבן הזה נמצא מקופל יפה לחצי בתא הכפפות של משאית זבל" מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי 69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
I InferNal 820 פוסטים #13 · לפני 17 שנים Mike_69th, הוא הופיע בעוד מקום, אם אתה לא יודע איפה אז שלח הודעה אגב מאיפה המשפט המטריד הזה? "כששואלים אותי אם יש לי לב, אני אומר שיש לי לב של ילד, ולאחר השתהות קצרה אני מוסיף שהוא נמצא על השולחן שלי בצנצנת.." יהונתן
u uri_ba טייסת 108 4,693 פוסטים #14 · לפני 17 שנים איזה עוד רמז כבר אפשר לתת? לשים להם את התמונה של סדאם על מיטת השיזוף? להפנות אותם לעמוד 33 ולהוריד להם כאפה? אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!