137 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 טייס חדש בfalcon 4.0
דיון

טייס חדש בfalcon 4.0

4 הודעות 1,737 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
שלום, הורדתי את הסימולטור פאלקון 4.0 ממש לא מזמן עכשיו אני יודע את השליטה הבסיסית והכל אבל יש לי כמה שאלות:
1. במדריך באתר ל"נחיתות",כתוב שאתה צריך להעלות את ה"כוח" באיזשהו שלב,מה ההבל בין"כוח" ל"מהירות" ואיך אני משנה את הכוח.
2. אני עכשיו באימונים במשימה 12 או 13 או 14,וכתוב לי שאני צריך לירות על איזה מטרה מסויימת,עכשיו ניסיתי את הכל ואני לא מצליח לירות...איך אני יורה??

תודה מראש!!!(:
#2 · לפני 17 שנים
שלום, וברוך הבא לקהילת FALCON פה בפריפלייט.
אבל, זה לא הולך ככה. אני מציע שתיגש לקרוא את המדריך באנגלית, שאגב - רשום לשגר את הטיל על איזה מטרה שאתה רוצה - לא רשומה שום מטרה מראש - תבחר מטרה, והטיל יעשה את השאר.
אין לאף אחד פה כח להסביר משהו שכבר מוסבר בפירוט יתר במדריכים - אז תנסה לקרוא קודם ולמצוא תשובות ב-MANUALS לפני שאתה שואל כאן.

לגבי השיגור של הטיל, אני אסביר בסגנון LOCKON\כוכב כחול - לוחצים על רווח.
את השאר - תצטרך לקרוא במדריכים.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#4 · לפני 17 שנים
sergydaniel כתב/ה:שלום, הורדתי את הסימולטור פאלקון 4.0 ממש לא מזמן עכשיו אני יודע את השליטה הבסיסית והכל אבל יש לי כמה שאלות:
1. במדריך באתר ל"נחיתות",כתוב שאתה צריך להעלות את ה"כוח" באיזשהו שלב,מה ההבל בין"כוח" ל"מהירות" ואיך אני משנה את הכוח.
2. אני עכשיו באימונים במשימה 12 או 13 או 14,וכתוב לי שאני צריך לירות על איזה מטרה מסויימת,עכשיו ניסיתי את הכל ואני לא מצליח לירות...איך אני יורה??

תודה מראש!!!(:

Master Arm on?

תפתח ניצרה)MASTER ARM( ורסס.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.