109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון חיל האוויר המלוכתי.
דיון

חיל האוויר המלוכתי.

11 הודעות 2,225 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
רציתי לשאול מה ההבדל בין חיל האוויר הבריטי עצמו לבין חיל האוויר המלוכתי הבריטי?
תודה ולילה טוב. 😎
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#2 · לפני 20 שנים
THE_PILOT כתב/ה:רציתי לשאול מה ההבדל בין חיל האוויר הבריטי עצמו לבין חיל האוויר המלוכתי הבריטי?
תודה ולילה טוב. 😎

יש רק חיל אוויר מלכותי
#3 · לפני 20 שנים
אכן יש רק אחד RAF - Royal Air Force, אני לא מבין את הקטע של המלכותי, שמתם לב שהכלללל אצלהם מלכותי? ובכלל זאת תופעה מאוד נרחבת באירופה, הכל מלכותי, צי, חה"א, וכ"ו וכ"ו
#4 · לפני 20 שנים
מה יש לא להבין? זהו צבא המלכה שנועד להגן על המלכה. משתמשים בביטוי "אלוהים ינצור את המלכה" כמעט בכל אירוע רשמי ובדיונים.
#6 · לפני 20 שנים
באופן עקרוני על בריטניה ועל האינטרסים הבריטיים ברחבי העולם.
הביטוי "מלכותי" וכל מה שקשור בו (מלכים, מלכות וכו'😉 הוא זכר מההיסטוריה הבריטית וקיים היום באופן סימלי בלבד.
גם חה"א האוסטרלי הוא "מלכותי", גם זה של סינגפור, וגם של מדינות נוספות שאין להם בית מלוכה.
#7 · לפני 20 שנים
Eagle Driver כתב/ה:באופן עקרוני על בריטניה ועל האינטרסים הבריטיים ברחבי העולם.
הביטוי "מלכותי" וכל מה שקשור בו (מלכים, מלכות וכו'😉 הוא זכר מההיסטוריה הבריטית וקיים היום באופן סימלי בלבד.
גם חה"א האוסטרלי הוא "מלכותי", גם זה של סינגפור, וגם של מדינות נוספות שאין להם בית מלוכה.
מלוכה קיים בכל מדינה/ ארץ שבאמת יש בה מלוכה... מלבד קנדה ששם בריטניה שלטה..שם לב שזה לא רק חיל האוויר ניקרא ככה אלה גם הצבא עצמו...
#8 · לפני 20 שנים
בריטניה שלטה גם באוסטרליה וסינגפור, אבל שוב- אין בהן מלוכה.
ה"מלכותיות" נשארה כזכר לשלטון הבריטי (לעומת זאת בריטניה שלטה למשל גם בישראל, הודו, ומצרים, שלא שמרו על שום מלכותיות).
מה הנקודה שלך בדיוק?
#9 · לפני 20 שנים
כיאלו עם אני לא טועה לבריטים יש חיל האוויר רגיל וחיל האוויר המלכותי ככה אני חושב זה מה שרציתי לדעת מה ההבדל. 😳
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#10 · לפני 20 שנים
יש להם חיל אוויר אחד ויחיד שנקרא חיל האוויר המלכותי הבריטי. נקודה.
מלבד זאת יש כוחות אוויריות גם לצי המלכותי הבירטי וגם לצבא (היבשה) המלכותי הבריטי.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.