62 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שטח ישראל סימן 2 ל-OF - שרשור פיתוח
דיון

שטח ישראל סימן 2 ל-OF - שרשור פיתוח

213 הודעות 25,823 צפיות לפני 17 שנים
#2 · לפני 17 שנים
חציית קו = מעבר גבול.
לוחית חציה זאת לוחית קטנה מפלסטיק שכתוב עליה בד"ח מקוצר לחציית קו. אתה יכול לראות תמונה שלה בהודעה הראשונה שלי בתחילת הנושא (תמונה אחרונה). היא קצת שופרה מאז.
בלוקים 50/52 החדשים של ה - F-16 מיוצרים עם קוקפיט קצת שונה, הפנלים כהים ויש עוד כמה שינויים. בחרתי בשטח שבסופה יהיה קוקפיט דו מימדי של MLU וזה מה שאתה רואה בתמונה, הוא הכי קרוב. הקוקפיט התלת מימדי אגב ללא שינוי כי אין קוקפיט כזה ל-MLU, אבל כאמור תהיה אפשרות לעבור לתאורה ירוקה ומסכים צבעוניים.
#5 · לפני 17 שנים
זהו נגמר הסופ"ש המקוצר (אני חוזר בערב לבסיס), הייתה התקדמות טובה מאוד. אני מקווה להתחיל בדיקת בטה בקרוב לאחר עיכוב של כשבוע עקב באגים שהתגלו ונפתרו.
הסקין של הצנ"פ סודר אחרי שהתמונות האלו צולמו - תודה לשגיא.

#6 · לפני 17 שנים
עבודה יפה !, לא תשכחו את הסקין של האחת?
מחכה בקוצר רוח לאחר שהתקנתי את OF סוףסוף
#7 · לפני 17 שנים
איתי, יש לי הצעה מעניית לתפריטים של פאלקון בשטח. לפני שאתה משחרר את הגירסא הסופית - יש לי כאן הצעה שהיא דוגמא שאני הכנתי בטייסת לפאלקון 4.5 , תגיד לי מה אתה חושב על זה, אני מבחינתי לא איכפת לי להתנדב להכין תפריט נחמד לשטח . הנה הדוגמאות (יש כמה סוגים שונים לתפריטים השונים כמו TE ודוגפייט וקמפיין ודף ראשי):
זה הדף הראשי של הסימ' :

זה הדף של ה-DOGFIGHT :

וזה הדף של ה-TE\CAMPAING :
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#8 · לפני 17 שנים
התמונות יפות, הבעיה היא שהן מפורטות וזה יוצר "קשקוש" ביחד עם התפריטים. תמונות רקע צריכות להיות אחידות בסך הכל ובלי שינויים גדולים בניגודיות \ גוונים. גם התמונה שיש בשטח שלי לא מושלמת וכרגע היא בתפריט הראשי בלבד. אם תעשה משהו שיתאים אני אשלב בכיף (שלח לי עוד דוגמאות בפרטי או כאן).
#9 · לפני 17 שנים
היה לי מעט מאוד זמן פנוי השבוע (רק היום למעשה), מקווה שבסופ"ש יהיה יותר. הוספתי היום תדרי מגדלים ו-ILS...
תשארו אופטימיים 🙂

#10 · לפני 17 שנים
ובכן שגיא [sagid] החליט לקחת על עצמו את הסקין לבז, ובסיוע DECALS של מייק ו-TEMPLATE שפורסם כאן בעבר של LS הוא עשה במהירות שיא את הדבר הבא:

יש גם שמועות על רעם בהכנה... 🙂

ישר כוח!
והתקדמנו צעד נוסף לקראת שחרור...
#11 · לפני 17 שנים
תיהיה גם קוקפיט לדבר הזה או רק מודל חיצוני?
118...Big things are done secretly
#14 · לפני 17 שנים
איתי סקין מדהים..
אבל שאלה
מה היה רע בסקין הקודם?
ועוד משהו,
נאני חושב צריך להוסיף קצת "לכלוכים"לסקין..
ולמה שלא תשמש בתמונה הראשית שבשטח לAF ?
#15 · לפני 17 שנים
הסקין הקודם היה מצויין אבל הוא היה למודל של FF, שלא עבד טוב ב-OF (התייחסתי לזה בהודעה קודמת כאן). לכלוכים ותוספות לסקין אם שגיא יראה לנכון אני מניח שיוסיף בבוא העת, זה היה סקין מזורז כדי להספיק להיות בגירסה הנוכחית ולזמן הקצר יצא מדהים לדעתי.
למה לא התמונה מ-AF? לגוון קצת... 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.