61 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 שטח ישראל סימן 2 ל-OF - שרשור פיתוח
דיון

שטח ישראל סימן 2 ל-OF - שרשור פיתוח

213 הודעות 25,823 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
איתי, נראה מעולה! כל הכבוד על ההשקעה!

לגבי המודלים של ה F-16, זה נראה כאילו הצינור פליטה במודל הישן שלו? יש הבדל כי במודלים החדשים זה DOF ולא switch וזה חשוב בעיקר כי ב OF (וגם ב RV שיבוא 🙂) יש מידול של התנהגות הצינור פליטה לפי ידית ה Gear... יכול להיות שזה יעבוד גם על המודל הישן עם ה Switch, תלוי אם הם הוסיפו את הקוד הנ"ל גם ל switch אבל בכל מקרה ה DOF נראה ומתנהג הרבה יותר טוב. עד כמה שאני יודע זה לא כזה מסובך להחליף אותו, פשוט צריך להעיף את ה switch מהמודל ולהעתיק את ה DOFs (יש הרבה כאלה, בעצם כל אחד מה "כנפיים" של הצנ"פ) מאחד המודלים של OF, זה לא אמור להשפיע על החלקים האחרים.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#2 · לפני 17 שנים
יש לי שאלה אחת בזמן שטסצי בשטח ישראל של AF ראיתי שלמצרים יש אף 16 עם סקין של ישראל..הפעם אתה תשים מיגים או שזה ישאר ככה?
יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com
#3 · לפני 17 שנים
יוני אבחנה דקה 🙂 יש כמה תמונות שנלקחו לפני שהחלפתי את המודל, בכל הדגמים כרגע זה המודל החדש עם צינור הפליטה המעודכן.

Yaniv_C, בשטח ישראל ל-AF קיים סקין מצרי! כשמוסיפים מטוסים במשימה new-mission צריך לבחור בלוק 40, טייסת 88 שממקומת בבסיס FAID במצרים ואז הסקין נכון. ב-OF מה שאני אעשה זה לתת לבלוק שאין לישראל ויש למצרים (42 למשל) סקין מצרי בלבד ואז יהיה יותר פשוט.
#4 · לפני 17 שנים
[quote="Echo"]יוני אבחנה דקה 🙂 יש כמה תמונות שנלקחו לפני שהחלפתי את המודל, בכל הדגמים כרגע זה המודל החדש עם צינור הפליטה המעודכן.

Yaniv_C, בשטח ישראל ל-AF קיים סקין מצרי! כשמוסיפים מטוסים במשימה new-mission צריך לבחור בלוק 40, טייסת 88 שממקומת בבסיס FAID במצרים ואז הסקין נכון. ב-OF מה שאני אעשה זה לתת לבלוק שאין לישראל ויש למצרים (42 למשל) סקין מצרי בלבד ואז יהיה יותר פשוט.[/quote]

כן הבנתי..אבל בקמפיין זה עדיין לא משתנה לי כשאני בטיסה אני מזהה מטוס אויב אבל הוא נראה בדיוק כמו מטוס של חיל האוויר הישראלי[אף16 עם סקין של חיל האוויר הישראלי] וזה די מציק...אני מחכה בקוצר רוח לשחרור שלך
יניב קוזוקרו
cojocaru.yaniv@gmail.com
#5 · לפני 17 שנים
נראה מצוין אקו כל הכבוד!
רק הערה קטנה (למרות שאני מניח שאתה יודע כבר), ה707 שצילמת הוא אמנם עם סקין ישראלי אך המודל הוא של KC-135 אמריקאי ולא ראם ישראלי.
#10 · לפני 17 שנים
כן בדיוק.. RV לא עומד עם OF..
ועד שיחצא RV2 . עזבו לא נפתח את זה לשיחה 🙂
בל מקרה אקו נראה מדהים!!
אתה יודע לומר (בהשערה כמובן לא חייב להתחייב🙂 ) עם זה עניין של ימים ?שבועות או אולי חודשים עד לשחרור?

בתודה רבה מראש,
דור
#11 · לפני 17 שנים
לא צריך להעליב את RV...
לכל גרסא יש את היתרונות שלה.
אתה אומר את זה כאילו הם בכוונה מעקבים את RV2.
#13 · לפני 17 שנים
לא צריך ללכלך על RV, גם שם מושקעת עבודה אינסופית כמון שיוני בטח יוכל להעיד... ונכון שיש לגירסה הזאת את היתרונות שלה. ב-RV גם ממשיך פיתוח הקוד מה שלא קורה ב-OF, ואולי הם יגיעו גם לרמה של OF בנקודות החזקות עכשיו. אם כי אישית אני מאמין שלפני כן יהיה סימולטור חדש מ-LP שייתן לנו הכל. מקווה לפחות.
#14 · לפני 17 שנים
טוב סילחו לי על הבורות, אבל בעמוד מס' 2 ישנו מה שנקרא : "חלוקה של איזה משו" XD

עכשיו מישו יכול להסביר לי WTF הדבר הזה שאתם מדברים עליו?!
ואחרי זה עוד שמעתי שהוא מצונזר או משו לאדע.. קיצר לא הבנתי בגרוש, וגם לא 5 אנשים אחרים ששאלתי אותם XD

תודה לעוזרים
#15 · לפני 17 שנים
כן אכן..
מצטער על השאלה
אבל מה זה אומר
לוחית חצייה בסופה?ומה תפקידו?

וקו חצייה בסופה ומה תפקידו?
בנוסף מה זה פיט מיוחד שיהיה לסופה בשטח (בתמונה של החציית קו ?🙂?
בתודה,
דור.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.