81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 נחיתה בפאלקון4 בהשוואה לדבר האמיתי
דיון

נחיתה בפאלקון4 בהשוואה לדבר האמיתי

39 הודעות 5,292 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
מה שכן,פאלקון יכול לשפר כישורי טיסה(טיסה,לא טיסה קרבית!) אני מכיר איזה בחור שהיה בארה"ב במקום ההוא שמשלמים ואז עושים קרבות אוויר במטוס בוכנה ההוא,בהתחלה הם טסו במבנה ואותו הבחור שמר מבנה לבד בגלל האימונים בפאלקון,כמובן שיש הבדל בין לשמור מבנה באף 16 לבין מטוס בוכנה,אותו בחור שם את הסירטון של הקרב פה אני פשוט לא זוכר כבר מי זה היה כי זה ישן.
#2 · לפני 20 שנים
יוני,

לצערי אני כבר לא נמצא בפורום כאן לאחרונה אבל הנה דעתי .

1. אף טייס לא מתחיל לנחות על F-16 . מתחילים עם מטוס בוכנה קטן אחר כך עוברים לצוקית וכן הלאה , ככה שהשאלה שלך היא למעשה תיאורטית , כי אין טייס אפ-16 שלא למד קודם על מטוס פשוט יותר.

2. אני דיברתי עם טייס אמיתי ב FW לגבי מה ששאלת. לפי מה שהוא תיאר , יש לך סיכויים טובים לבצע נחיתה טובה, ואם לא בפעם הראשונה אז בטח אחרי כמה פעמים.
זה כמובן שאתה נוחת טוב בפאלקון 😉 .

3. לגבי מנגנון הסטיק : SSC זה באמת שונה מהקוגר הרגיל שיש לנו . ליקיר יש משהו מתקדם יותר שהוא קנה שנקרא FCC שזה מחקה למעשה את הנמגנון אבל לא בנוי בצורה המקורית.

אגב, אם תלמד קורס טייס רגיל (על סצנה לדוגמא) אחרי 5 נחיתות עם המדריך , אתה למעשה תנחית את המטוס כמעט לבד . זה לא קשה כמו שזה נראה.
Peten
#3 · לפני 20 שנים
תודה PETEN על התגובה האחרונה והעצות. מצטער פשוט לא שמתי לב עד עכשיו שכתבת. חשבתי שאנשים התייאשו מהדיון הזה. 😂

את כל מה שאמרת פחות או יותר הבנתי גם כן אחרי שענה לי טייס F-16 אמריקאי ב FW (בפורום של אלייד פורס). אין ספק שכנראה אין כל כך קיצורי דרך כי ברגע שאתה מתחיל לדבר על מטוסים קטנים יותר, זה בדיוק מה שטייסים עוברים לפני המעבר למטוסים מתקדמים יותר.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#5 · לפני 20 שנים
חברים אולי בשביל סיכום עניין, אני אשאל את חבר שלי אבא שלו מפקד חיל האוויר (כן כן...זה הוא).
עם אפשר להנחית מטוס F-16 אחרי לימוד ב F-16 או משהו דומה לכך..
מישהו רוצה לדעת עוד כמה שאלות לגבי זה?
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#6 · לפני 20 שנים
THE_PILOT כתב/ה:חברים אולי בשביל סיכום עניין, אני אשאל את חבר שלי אבא שלו מפקד חיל האוויר (כן כן...זה הוא).

כן כן תשאל אותו זה יכול להיות מעניין.......

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#7 · לפני 20 שנים
שאני שהייתי ברמת דויד מי שנחת ונשאר עם האף בזווית לאורך זמן ואז הוריד .....הוא נחשב לטייס טוב בנחיתות...........
זה לא רק להנחית זה גם איך אתה מנחית................
#8 · לפני 20 שנים
בן.......מספיק עם השקרים ומהר.
THE_PILOT כתב/ה:צודק יש גם עוד משהו, כשאתה בקוקפיט אמיתי לעומת קוקפיט מסימולטור. אתה מרגיש הרבה יותר אחריות, ערנות, וקצת פחד לנגוע במשו עד שאתה מתרגל ובכלל זה לא דומה אפילו במקצת מטיסה אמיתית לעומת סימולטור טיסה (טסתי בצוקית) בכל מקרה אני לא יודע שזה הדבר הסופי אבל גם משהו.

THE_PILOT כתב/ה:חברים אולי בשביל סיכום עניין, אני אשאל את חבר שלי אבא שלו מפקד חיל האוויר (כן כן...זה הוא).

בדוק הודעות פרטיות בקשר לשתי התגובות האלה.......אזהרה בדרך...

Preflight Forums Administrator
#9 · לפני 20 שנים
אם אני לא טועה האף-117 נכנס לייצור קצת לפני האף-16, וגם לו היה FBW.
מדובר פה בהבדל של שנה, אולי פחות.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.