60 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור איזה ג'ויסטיק עדיף לFSX? בין extreme 3d pro/force 3d/st290
דיון

איזה ג'ויסטיק עדיף לFSX? בין extreme 3d pro/force 3d/st290

6 הודעות 2,104 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
אני בהתלבטות לגבי שלושה ג'ויסטיקים למתחילים, בתקציב של עד 300 ש"ח,
אני רוצה RUDDER ובשלושתם קיימת האפשרות. אני לא יודע עד כמה כדאי FF, אשמח לקבל המלצות בנוסף להצבעה בסקר:

- איזה ג'ויסטיק עדיף ולמה?
- האם FF נוח לכם ולמה זה טוב??

תודה רבה ויום טוב!
#3 · לפני 17 שנים
rudder זה הזנב, כלומר כשאני מתכוון שאפשר לעשות איתו RUDDER זאת אומרת שאפשר לעשות איתו טקסי (כמו שאתם יודעים טקסי לא עושים עם הכנפיים...).

אשמח לקבל תשובות לגבי הסקר אני דיי מאוכזב מההשתתפות בינתיים.
#4 · לפני 17 שנים
כולם באותה רמה פחות או יותר. כמו שכתבת-למתחילים. כולם יעשו את העבודה באופן מוצלח באותה מידה.
הסקר שלך משקף בעיקר לכמה אנשים בפורום יש את הג'ויסטיק.
Force Feedback ברמות המחירים הללו, הוא בעיקר רטט ולא מוסיף יותר מדי.
logitech extreme 3d מאד נפוץ וטוב. לך עליו.
Rudder הוא הגה הכיוון, לא משמש רק להסעה,אלא גם ובעיקר לפניה מתואמת, החלקה ועוד(קיזוז השפעת אפקט סיבוב המדחף..). הוא משמש להזזת הזנב/חרטום ימינה ושמאלה. והוא משטח היגוי חשוב בהטסת המטוס באוויר.
מולי
#5 · לפני 17 שנים
עם הRUDDER ב-3D יש בעיה
שגם שהוא חוזר הוא משפיע
כלומר אם סיבבת שמאלה, המטוס ישייט שמאלה, אבל שתחזיר את לאמצע הוא גם יקלוט את התזוזה והמטוס יפנה ימינה.
#6 · לפני 17 שנים
Tal-T כתב/ה:עם הRUDDER ב-3D יש בעיה
שגם שהוא חוזר הוא משפיע
כלומר אם סיבבת שמאלה, המטוס ישייט שמאלה, אבל שתחזיר את לאמצע הוא גם יקלוט את התזוזה והמטוס יפנה ימינה.
זה לא הסטיק. זו ההתנהגות של המטוס בהחלקה. כל מה שאתה צריך לעשות זה לבדוק במבט מבחוץ F11 אם כשאתה מפתל שמאלה את הסטיק- הגה הכיוון של המטוס (ההגה הניצב שבזנב המטוס) פונה שמאלה. וכשאתה עוזב את הסטיק-הוא חוזר בדיוק למרכז. זה הכל. אם זה קורה ככה, אז אין שום בעייה לסטיק והוא עושה בדיוק מה שהוא צריך שזה להזיז את ההגה ולחזור למרכז, ומה שקורה לך הוא התנהגות טבעית שגם עם סטיק אחר זה מה שייקרה לך.פניות מבצעים עם מאזנות בתוספת הגה כיוון ולא רק עם הגה כיוון.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.