90 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה טייסת strike fighters
דיון

טייסת strike fighters

30 הודעות 4,229 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
תראה אם יש לך בעיה עם זה שאני יפתח טייסת אז בסדר אין בעיה נפתח טייסת אחת וזהו ובגלל זה אני ביקשתי ממך להיות איתי בקשר במסנג'ר
#2 · לפני 20 שנים
לא אין לי בעיה אני לא יכול להחליט אם אתה יכול לפתוח טייסת,אתה רוצה לפתוח תפתח זה רק יהווה יותר עניין אם יהיו 2 מתחרות.
#3 · לפני 20 שנים
אני לא רוצה שנתחרה אחד בשני אם אתה מעוניין לפתוח טייסת 1 {אבל אחת} אז תגיד לי מתי זה יהיה ותעדכן אותי כי אני יכול למצוא הרבה טיסים טובים למשחק.
ובקשר למה שאמר sting-זה לא נכון בכלל שלי אין נסיון במשחק אלי ל the pilot אין{כי לו אין את המשחק עוד}אבל אני מאמין שהוא גם צבר מספיק נסיון מכל הסימולטורים ששיחק ואני שיחקתי כבר בהרבה מאוד סימולטורים{כוכב כחול,פלייט סימולטור,לומאק וכ'ו} אז אני מאמין שצברתי מספיק נסיון מכל המשחקים האלה.
#5 · לפני 20 שנים
הרעיון יכול לצאת לפועל, אם יש מספיק אנשים מנוסים שיכולים להרים טייסת אקטיבית....

אני אנסה להשיג את הסימולטור הזה ונראה מה יש לו להציע, חזותית הוא נראה אחלה, לא יודע לגבי השאר .

לגבי כל רעיון התחרות, תמיד אפשר לארגן כל מיני תחרויות "TOP GUN" כאלו בתוך הטייסת, כמו קרבות ידידותיים, אני בספק אם יש קהילה מספיק יציבה בישביל טייסת אחת, אז בטח שלא לשתיים.

>>"למה אתה מתכוון ב''טייסות מתחרות'' בטייסים וכו' או משהו אחר במה?"
THE_PILOT, אי אפשר להבין כלום ממה שרשמת, תשתדל לפסק יותר בבקשה
#6 · לפני 20 שנים
FlamingEagle, התכוונתי שנתחרה טייסת אחת בשנייה או שנתחרה על כמות הטייסים?
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#7 · לפני 20 שנים
falcon-f-16c כתב/ה:אני לא רוצה שנתחרה אחד בשני אם אתה מעוניין לפתוח טייסת 1 {אבל אחת} אז תגיד לי מתי זה יהיה ותעדכן אותי כי אני יכול למצוא הרבה טיסים טובים למשחק.
ובקשר למה שאמר sting-זה לא נכון בכלל שלי אין נסיון במשחק אלי ל the pilot אין{כי לו אין את המשחק עוד}אבל אני מאמין שהוא גם צבר מספיק נסיון מכל הסימולטורים ששיחק ואני שיחקתי כבר בהרבה מאוד סימולטורים{כוכב כחול,פלייט סימולטור,לומאק וכ'ו} אז אני מאמין שצברתי מספיק נסיון מכל המשחקים האלה.

קודם כל זה סימולטורים ולא משחקים!
דבר שני,לא דיברתי ספציפית אבל לצערי לפי צורת ההתנסחות של שניכם והדרך בה אתם מחליטים דברים זה מהקצה אל הקצה וזה מילים ללא בסיס.
וניסיון הכוונה בהקמה של דבר מסויים,ביוזמה ובהתמדה ביוזמה ולא לוותר אחרי שאמרת ותדחה את זה כל פעם למועד אחר ותטפוח לעצמך על השכם ותגיד יהיה בסדר.
אם אתה מתחיל משהו אתה צריך גם לסיים אותו.
זה שיש לך ניסיון בסימולטורים זה יפה והכל אבל שוב,בלי ביסוס הדברים שלך אין צורך בסימולטור אם לא תתקדם לשום מקום.
אתקן אותך בנוסף בכך שאמרת אחת זו אחת,כי ברור שבנאדם אחד לא יקים שתי טייסות כי עוד לא קמה אחת כרגע,רק אם טייסת שהוקמה תזכה להצלחה אז בנאדם יחשוב האם להקים עוד אחת ובכך לאתגר את הקהילה המטיסה בסימולטור הספציפי.
Soft as a butterfly, stings like a bee
#8 · לפני 20 שנים
THE_PILOT, מה הטעם בלהתחרות על כמות הטייסים?מה זה משחק "טייסת taycoon"?
זה בדר"כ טייסת על טייסת, יכולות של טייסים מטייסת A על טייסת B.
#9 · לפני 20 שנים
אחי אנחנו כבר התחלנו לתכנן את חוקי הטייסת אנחנו התחלנו לגייס אנשים ואני מקווה שיהיה טוב
נ.ב
מישהו יכול להביא לי את האתר של combat
#10 · לפני 20 שנים
www.combatace.com
בכל אופן אני עם עומרי.
הכוונה לניסיון מבחינת שירות בטייסות אחרות,אני משרת בטייסת 69 הווירטואלית כמעט שנה למשל.
ומה פתאום על כמות הטייסים? אני לא מתכוון שנשחק פתיחות או נעשה מירוצי רחוב על המסלול,הכוונה לשני טייסות נפרדות.
#13 · לפני 20 שנים
יש לך קובץ רידמי שמסביר איך להתקין,בגדול מסדרים את זה לפי התיקיות.
#15 · לפני 20 שנים
אתה לא צריך להגיב לכל הודעה רק בשביל להגיד תודה,חבל להספים.
אתה רוצה להודות שלח ה.פ.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.