119 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור שאלה!
דיון

שאלה!

11 הודעות 1,926 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
משום מה אני לא יכול לשלוט על תנועת המטוס ימינה או שמאלה בזמן ה TAXI
כל נסיון להזיז את העכבר ימינה או שמאלה מראה אכן שינוי בהגאים על כנפי המטוס אבל הוא לא זז למעשה לצדדים. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות??
#2 · לפני 17 שנים
אתה מזיז את המאזנות רק שאתה באוויר אתה יכול לשלוט בעזרתם אם יש לך ג'ויסטיק פשוט תסובב אותו על הציר ואז המטוס יפנה אם לא תכנס להגדרות המקשים של המשחק ושם תראה את הכפתורים שתוכל לשלוט בעזרתם נראלי לי שזה z ו x
#3 · לפני 17 שנים
king, רוב הסטקים שאתה מדבר עליהם בכלל לא תומכים בציר הזה. שפשוט יכנס להגדדרות.
יהונתן חסין.

ב'הפסקת עישון'- כולם מעשנים.
ב'הפסקת אוכל'- כולם אוכלים.
ב'הפסקת שתיה'- כולם שותים.
ב'הפסקת רענון'- כולם מתרעננים.

אחר כך מתפלאים שב'הפסקת אש'- כולם יורים!
#5 · לפני 17 שנים
נכון, לסטיקים החדשים, אבל סביר להניח שרובנו קנינו סטיקים לפני שנה ויותר אז לא היתה הרבה תמיכה וגם מתחילים, לא יקנו משהו יקר שיראה להם מסובך אלה על משהו סולידי שיהנו ממנו.
יהונתן חסין.

#6 · לפני 17 שנים
למה יקר.
extreme 3d של לוג'יטק מעולה,ומחירו הוא 170 ש"ח.
חוץ מזה שגם בג'ויסטיקים מלפני שנה-לרוב יש את הציר המדובר.
עידו נדל
#7 · לפני 17 שנים
אתה מזכיר בודדים. אולי אני טועה ממה שזכור לי בתור טייס סימולטורים חובב שהלכתי לקנות סטיק מבאג (הייתי בן 10 לא היו לי הרבה משאבים) ה ATTACK 3 של LOGITECH היה פשוט, טוב במחיר סביר אולי היום זה משהו אחר...
יהונתן חסין.

#8 · לפני 17 שנים
suzerain כתב/ה:משום מה אני לא יכול לשלוט על תנועת המטוס ימינה או שמאלה בזמן ה TAXI
כל נסיון להזיז את העכבר ימינה או שמאלה מראה אכן שינוי בהגאים על כנפי המטוס אבל הוא לא זז למעשה לצדדים. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות??
השליטה על גלגל החרטום היא ע"י הגה הכיוון(rudder) ולא המאזנות (מאזנות="ההגאים על כנפי המטוס"😉
אתה שולט בהגה כיוון עם מקשי המספרים בצד ימין (numpad):
0/INS פונה שמאלה.
Enter פונה ימינה
מולי
#9 · לפני 17 שנים
jonathan כתב/ה:אתה מזכיר בודדים. אולי אני טועה ממה שזכור לי בתור טייס סימולטורים חובב שהלכתי לקנות סטיק מבאג (הייתי בן 10 לא היו לי הרבה משאבים) ה ATTACK 3 של LOGITECH היה פשוט, טוב במחיר סביר אולי היום זה משהו אחר...

Attack 3, במחיר 150 שקלים (במקרה הרע), הוא לא דוגמא טובה.
זה כמו לקנות רכב ב-500 שקלים ולצפות לנוחות וביצועים. אין חיה כזו.
מי שירצה את האופציה הזו ישקיע עוד 100-200 שקלים, ומי שלא - לא. אפשר לחיות ולהנות מהטיסה גם בלי זה.
את הג'ויסטיק הראשון שלי (Freedom 2.4) קניתי בגיל 13. הכסף בכלל לא היה שלי, לקחתי הלוואה מסבא וסבתא. הוא עובד כמו פטיש עד עצם היום הזה.

Kickbox.co.il
נדב
#10 · לפני 17 שנים
Jaspern, תלוי מאוד למי יחסית לסטיק הראשון שלי (WASP 2) ולנסיוני אז הוא דווקא כן היה חייה כמובן שאם בגיל 13 הייתי מדלה את ההעולם הזה של סימולציה הייתי הולך על משהו טוב הרבה יותר.
יהונתן חסין.

#11 · לפני 17 שנים
עדיין קיימת הבעיה לזוז ימינה ושמאלה באמצעות העכבר........

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.