Hedgehog כתב/ה:אני לא ממש בטוח שאני מבין על מה מדובר כשמזכירים את "ההתקנה המאוחדת":
האם מדובר על משהו מבית AAA שמכיל סט מסוים של פאצ'ים?
האם מדובר על התקנת כל הפאצ'ים ביחד?
האם זו תוכנת שליטה שמאפשרת בחירת פיצ'רים ספציפיים מתוך כל אלה שהותקנו?
לפי מה שראיתי אצל 242, יש תוכנת התקנה שמכילה סט מסוים של פאצ'ים שנבחרו ונבדקו ע"י צוות ולפי המלצות, ובנוסף קיימת תוכנת שליטה שמאפשרת כיבוי\הדלקה של פיצ'רים מסוימים כגון 6DOF או טקסטורות משופרות וכו'. אין אפשרות לבטל התקנת מטוסים מסוימים או מפות וכו', ואין אפשרות בחירה לדברים קטנים כגון כוונות, מראות, חופות, עננים וכיו"ב.
קיימת חבילה של AAA שכוללת את כל המודים של AAA ותוכנה שמאפשרת לעבור בין 4.08, 4.09 בטא, ו-4.09 בטא + מודים. האם יש אפשרות להפעיל ולבטל כל מוד ספציפית - את זה תצטרך לשאול מישהו שהוריד את החבילה הזו.
בחבילה של 242 קיימת גם כן תוכנת Mod Enabler, ומאפשר לעבור בין 4.08 נקי ל-4.09 בטא + מוד. התוכנה לא מאפשרת לשנות דברים קטנים כגון טקסטורות משופרות ו-6DOF - זה נעשה דרך קבצי ini.
מעבר לזה, אני מציע להתחיל להתייחס לחבילה של 242 בשם History Mod. יש פה יותר מדי בלבול. History Mod SFX (כי היא בדיוק כזו - מוכוונת לדיוק היסטורי) זה השם שבו 242 ו-102 קוראים לחבילה שלהם ביניהם. הם בעצמם עוד לא בטוחים אם זה FSX, XSF או SFX, אז אני מציע שנחסוך מעצמנו את הבלבול ונסתפק ב-History Mod.
אם כך אנחנו מדברים על 3 גרסאות עיקריות של הסימ':
1) 4.08 נקי.
2) חבילת המודים של AAA.
3) חבילת History Mod של טייסת 242 שבוררת מודים מסויימים מתוך AAA ועורכת / מוסיפה פיצ'רים מסויימים.
לחבילת History Mod יצאו עד כה 2 פאצ'ים, A ו-B, ובקרוב יצא פאץ' C. במקביל אמורה להשתחרר בקרוב התקנה מאוחדת של החבילה הבסיסית ושני הפאצ'ים A ו-B.
*אני לא מתייחס ל-4.09 בטא נקי כי כמעט ולא משתמשים בו.
***אין לי כרגע זמן להתעסק עם הדביקים וכו'. אולי אחד המנהלים האחרים יוכל לעבור על הדביק בנושא המודים ולערוך בהתאם למה שאני מציע כאן? יש המון בלבול ושאלות, צריך לעשות משהו.
צוות ניהול ראשי -
פריפלייט