60 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס שלום לכולם
דיון

שלום לכולם

14 הודעות 2,560 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
שלום לכולם .
אולי חלקכם זוכר אותי מהטיסות שעשיתי עם חלק מכם אני לא יודע בידיוק מי נשאר עדיין בפורומים כבר... (גדלנו 🙂 )
וחלק זוכר אותי עוד מזמן טייסת אבירי הצפון ....
חזרתי אחרי שנה בערך שלא טסתי (מסתבר שאני עדיין די טוב חחח ) מקצת געגוע לסימ'
עכשיו לעיניין
יש לי שאלה . האם אין יותר טייסות ? התפרקו כולם ? כי לא ראיתי פורומים של טייסות ....

נ.ב
אם חלקכם מחפש מישו לטוס איתו אפילו אימוני שמירת מיבנים או קרבות אני אשמח

מסנג'ר
eldad_92@walla.com
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#3 · לפני 17 שנים
adislash כתב/ה:לAF 108 היא היחידה שקיימת

ומי אחראי שם שאני יכול ליצור איתו קשר ? ....

נ.ב איפה אני מוריד סקין של ישראל ואיך אני מתקין אותו

#5 · לפני 17 שנים
אני אשמח לחזור על מבנים ולטוס.
צור קשר בפרטי.
בברכה, דניאל ב.
צוות VFS / VIAF
מפקד טייסת 109 "העמק" הווירטואלית.
בוגר קורס CVFR - מחזור 34.
חניך קורס IFR - מחזור 11.
#6 · לפני 17 שנים
IAF001 כתב/ה:

ומי אחראי שם שאני יכול ליצור איתו קשר ? ....

נ.ב איפה אני מוריד סקין של ישראל ואיך אני מתקין אותו

המ"ט שלהם זה ECHO אני חושב ואם אתה מתכוון לשטח ישראל אז אתה יכול להוריד אותו מאיזור ההורדות
#7 · לפני 17 שנים
cookie כתב/ה:IAF001, אני אשמח לטוס איתך דבר איתי 0523688439

זה מס' טלפון או אייסי ? חחחח

צרו קשר חופשי במסנג'ר ....
אגב רק לידיעתכם עדיין לא עידכנתי לאף גירסה ואין לי סקינים ישראלים .. אז בעצם יש לי את המישחק נקי נקי נקי מההתחלה ... זה לא יהיה לפי דעתי מסובך לעדכן את המישחק ... רק אני לא יודע לאיזה עידכון

#10 · לפני 17 שנים
מה היה הכינוי שלך?
ברוך הבא .. הלובי של פאלקון חי בעיקר בערבים מ 22:00 ממליץ ללמוד מהחברה מחו"ל היוונים והאמריקאים ברמה מאוד גבוהה.
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#11 · לפני 17 שנים
הכינוי שלי עדיין היה אותו דבר ......
ואני לא אוהב ללמוד מאחרים .. כשאני טס זה עם איסטינקטים שלי (שהרבה פעמים שימושיים מאוד ומאוד נכונים גם ) ככה שאין לי איזה הדרכה שני רוצה לעבור כדי ליהיות יותר טוב בטיסה ... כי ת'לכס זה סימולטור חחחח בלי להעליב חלק מכם ... 😉

#12 · לפני 17 שנים
הבנתי אז יש פה רמבו חדש ברוך הבא שוב. 😎
שמע אני לגמרה מבין אותך מהמקום של לא אוהב ללמוד מאחרים אבל תבין שכל דבר שאתה עושה עכשיו (חוץ מכמה דברים בסיסיים) בעצם למדת מאחרים..
שפה , לבוש, התנהגות. וכל זה אם תרצה או לא זהו אופי האדם.

כדי להגיע לרמה גבוהה אתה טס עם אנשים ברמה גבוהה ולומד מהם ע"י הסבר או פשוט ע"י ראייה של הקרב.
ותאכלס אני אומר לך לחיים בכלל גם אם אתה בחור כישרוני ללמוד מאחרים (בניגוד ללהעתיק מאחרים) היא יכולת חשובה שנדרשת בכל עבודה או מקום לימודים \מסגרת.

תפסיד לטובים ביותר ויום אחד תהיה כזה, וכשתהיה כזה תזכור מאיהפ הגעת.
#13 · לפני 17 שנים
כן אבל יש מדריכים שאומרים לך כל סיטואציה תעשה ככה וככה ... וזה זה לפעמים לא שימושי כי האוייב רוב הפעמים לא עושה מה ש"אמור ליהיות בסיטואציה" אתה מבין .. בעצם במילים קצת אחרות (שאולי זה יישמע מוזר או הגיוני לחלוטין) אני בעצם מסתגל לטיסה שלו ( או לא מסתגל פשוט רואה את השיטה שלו ... לרוב יש כאלה) של האוייב ומשנה לו אותה ... סתם דוגמה אקראית . יכול ליהיות לך מטוס שטס לך במהירויות נמוכות ובמיהוריות האלה יש לו ייתרון עצום עליך כי יש מטוסים שמתמרנים הרבה יותר טוב מאף 16 במהירויות נמוכות ... אז קח אותו למהירויות גבוהות שלא רק שלרוב תשיג די ייתרון ... אלא העיקר שגם לו לא יהיה ייתרון .... וזה דוגמה אקראית 🙂 חחחח
נ.ב
לא רמבו חדש... רמבו ישן עוד מטייסת 110 ... היו ימים ......

#14 · לפני 17 שנים
אז קח דוגמא ממפקדך הקודם יותם הורביץ תותח על בכל הקשור לכישרון טיסה ועדין צנוע שהמשיך לנסות ללמוד גם כשנהיה לאייס מן המניין..

לגמרה מסכים עם העניין של להסתגל ולנצל חולשות של מטוס\שחקן. ומדריכים מציעים כלים\מודעות על פי ניסיון .. ואז במקום ליפול בבור שהם נפלו בו 10 פעמים תיפול פעם אחת ותבין למה .

אני אשמח לטוס איתך בעוד כמה ימים כשיהיה אינטרנט תתאמן טוב.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.