117 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור שדות התעופה ב-FSX
דיון

שדות התעופה ב-FSX

18 הודעות 4,228 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
אני חייב את עזרתכם,
כל שדות התעופה ב-FSX שאצלי על המחשב לא בסדר, ז"א אפשר לראות את כל המסלולים (אפשר לנחות עליהם ולהמריא, רואים אותם בבירור) אפשר לראות את כל שטח השדה אבל את השרוולים ואת הטרמינל עצמו לא רואים כלל. רואים רק שטח ריק.
ניסיתי להתקין את הסימולאטור כבר כמה פעמים אבל זה לא מסתדר. הורדתי את נתב"ג ולא רואים את טרמינל 3, הורדתי סינרים ל-FSX וגם בהם יש אותה הבעיה.
אני מאוד אעריך את עזרתכם D:
תודה לעוזרים!
#2 · לפני 17 שנים
סביר להניח שאתה צריך לסדר מחדש את השכבות.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#4 · לפני 17 שנים
תעלו את ההגדרות, השערים מופיעים רק על ההגדרות הגבוהות
גם אני טייס בטייסת הבינלאומית!
#6 · לפני 17 שנים
אני מבקש מכם אני לא יודע מה לעשות זה כבר חודש ככה בבקשה אני לא הבנתי איך משנים את הסדר ולאיזה סדר אני צריך לשנות

ירין בר FSx Deluxe
#8 · לפני 17 שנים
מה שNIMIZ אמר זה שתלכו לSETTING ותעלו את ההגדרות של TRAFFIC ואז יהיה לכם שערים
רותם גנץ טייס פרטי , מתלמד IFR.
מסנג'ר : rotem_3@hotmail.com
אתר הבית : www.vatil.org.il
israel and PR director of "Eastavia virtual airlines"

[img]http://www.zix.co.il/images/z-1199856930.JPG[/img:e95a5
#11 · לפני 17 שנים
rotemelal כתב/ה:מה שNIMIZ אמר זה שתלכו לSETTING ותעלו את ההגדרות של TRAFFIC ואז יהיה לכם שערים
yarinbar כתב/ה:עדיין לא הבנתי אם אתם יכולים להיות יותר ספציפים
אני חושב שלזה התכוונו רותם ונימיץ: יותר ספציפי מזה אין (וגם זה קצת מוגזם)

רותם/ נימיץ תקנו אותי אם טעיתי.
תמונה שווה אלף מילים.

**עריכה**
בגלל שאמרתם שאתם לא רואים את טרמינל3 והשרוולים (שזה בעצם כל הסינרי) ולא רק את השרוולים. אני חושב כמו אורי שזו דווקא בעייה של סדר השכבות בספריית הסינרי (Scenery Liberary) -גם כן מופיע בדף ה-settings בכפתור תחתון בצד ימין, צריך לוודא שהסינרי של בן גוריון נמצא בשכבות העליונות של הרשימה ולא קבור אי-שם במורד הרשימה. בצד ימין של חלון הסינרים יש כפתורי Move Up/Down תשתמש בהם אם צריך להעלות את הסינרי לרמה גבוהה יותר.
תשחק קצת עם המיקום ברשימה, העיקר שלא יהיו בתחתית הרשימה, אם הסינרים של שדות התעופה נמצאים למטה ברשימה, אז הם "מוסתרים" ע"י השכבות שמעל.
מולי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.