·
לפני 17 שנים
מישהו יודע איך להתקין את הפדלים בסימולטור? בWindows הם מותקנים ועובדים אבל בסימולטור לא. מה הבעיה?
cookie כתב/ה:מישהו יודע איך להתקין את הפדלים בסימולטור? בWindows הם מותקנים ועובדים אבל בסימולטור לא. מה הבעיה?אתה צריך לגרום לסימולטור לזהות אותם:
cookie כתב/ה:מישהו יודע איך להתקין את הפדלים בסימולטור? בWindows הם מותקנים ועובדים אבל בסימולטור לא. מה הבעיה?אתה צריך לגרום לסימולטור לזהות אותם:
cookie כתב/ה:כן אבל הבעיה ואולי התוכנה בעייתית, היא שאין לי את ה-Identify הזה, מה גם שהתוכנה מזהה את הפדלים בתור Controler.לא הייתי מאשים את התוכנה כל-כך מהר.

cookie כתב/ה:סידרתי את זה הבעיה הייתה בפאצ'. עכשיו הבעיה היא שאין לי ברקסים (לחיצה על שני הפדלים) איך אפשר לסדר את זה?

cookie כתב/ה:מולי תודה קיבלתי את התשובה שלך בפרטי ואני מחכה בקוצר רוח להמשך. בינתיים יש לי עוד בעיה ונראה לי שהפעם זה אני ולכן אני שואל פה את כולם. כאשר אני מסיים את תהליך ההתנעה ומתחיל להסיע אני לא מצליח הזיז את המטוס עם הפדלים. יש לי הרגשה שהפעם אני עושה משהו לא נכון כי:
1. באותה משימה כאשר אני מתחיל מה-Taxi המטוס כן מונהג ע"י הפדלים.
2. כאשר התחלתי את המשימה מההתנעה, הסתכלתי מבחוץ וראיתי שהגה הכיוון כן מגיב לפדלים, כלומר הבעיה נקודתית לגלגל האף.
מחכה לתשובותיכם.
נועם
התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.