114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון תמונות של פגיעות מטרות בלבנון ממולץ!
דיון

תמונות של פגיעות מטרות בלבנון ממולץ!

20 הודעות 3,212 צפיות לפני 20 שנים
#1 · לפני 20 שנים
טוב, למרות שאני לא מבין מה הפואנטה לתת תמונות ממסוק אפאצ'י ואז לספר על תקיפה של אף-16 (שלא מוזכר אפאצ'י בהקשר שלה, ואני גם לא מאמין שהיה. לא זכור לי שדיווחו על כניסת מסק"רים לסוריה/לבנון מאז ענבי זעם. אם למישהו יש מידע שונה אני אשמח לקבל אותו)
#3 · לפני 20 שנים
הממ... אני אכן צריך להתעדכן (כבר לא מעט זמן עבר מאז שזנחתי את הבטאון). אכן הייתה תקיפה של מסק"רים בלבנון (זה המקרה שעליו דיברת) http://www.iaf.co.il/Templates/Journal/Journal.IN.aspx?lang=HE&lobbyID=50&folderID=1662&subfolderID=1663&docfolderID=1665&docID=25039

אבל לא ידוע לי על "הרבה מאוד מסק"רים שנכנסו". אתה מוזמן להגיב לעניין ולפרט במקום סתם לצאת בהכרזות.
#4 · לפני 20 שנים
FlamingEagle כתב/ה:DesertFalcon_117, אני מניח שהחטאה הייתה נראה בקרבת מקום..... ולפי הדיאלוג ניתן להניח שהייתה שם טעות של הטייס....

ותנסה בבקשה למתן את היחס המזלזל, עם כל הכבוד, הוא מתחיל לעצבן אותי, ואני לא בן אדם שמתעצבן מהר

אמרתי שהייתה טעות, התותחן החטיא.
התותח לא מונחה והאשמת את הטייסים בטעות חמורה שהם שכחו להפעיל הנחייה מסוימת שבכלל לא קיימת, אתה מטעה פה אנשים.
#5 · לפני 20 שנים
DesertFalcon_117, אפשר לשמוע בבירור שהוא אומר no auto range או משהו בסגנון, התותח באפאצ'י לא מונחה, אבל אני יודע יפה מאוד שהוא מונחה לפי המבט של הטייס, כלומר יש הנחייה מסויימת כמו מעיין קסדת תק"ע, רק שלאיפה שהטייס מסתכל לשם זה יורה, וכמו כן אני מאוד סבור שההנחיה הזאת לפי הקסדה זה סוג של mode או submode שם בבקרת נשק, וזה מה שנראה לי שהוא לא הפעיל, אחרי זה אתה שומע שהוא מפעיל לפי מהש הוא אומר בקשר + ניתן לראות בתצוגה שמשהו משתנה בתחתית, כלומר שמשהו אחר הופעל או mode אחר עכשיו נמצא בשימוש, אני לא מבין גדול במסוקים ובמערכות שלהם, אבל גם לא צריך להיות גאון להבין שזה היה קצת יותר מהחטאה, אם הוא היה מחטיא, זה היה פוגע בקרבת מקום, האנשים היו שמים לב ונכנסים לפניקה, אבל שים לב שהם נשארים אדישים עד לירי המשמעותי שמבצע את החיסול הראשון, כלומר שה"החטאה" עליה אתה מדבר לא פגעה אפילו באזור שלהם, שמפה ניתן להסיק שזה קצת קצת יותר מסתם החטאה, יש המון הבדל בין החטאה לפשלה

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.