69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים הצעות לשיפור / הערות ומתן פידבק חשבתם לעבור לתוכנת דיבור אחרת
דיון

חשבתם לעבור לתוכנת דיבור אחרת

9 הודעות 2,335 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
מTeam Speak ל- Ventrilo ?
תוכנה הרבה יותר קלה לתיפעול.
שרת אחד מספיק לכל הפורום,אפשר לפתוח בו חדרים הכל,גם זול שכחתי לציין.
אה? מה אתם אומרים. יש מספר לא קטן של שרתים שפותחים בחינם.
מעולם לא התנסתי ב-TS, אבל זה נראה לי מסובך.

רם - ram.336@hotmail.com
#2 · לפני 17 שנים
יצא לי להשתמש ב ventrilo קצת וזאת תוכנה דיי עלובה TS הרבה יותר טוב
#4 · לפני 17 שנים
ונטרילו הוא דיי בעייתי בישבילנו ולמה?
בטימספיק כשיש למישו לדגומא פינגים גבוהים אז זה מיתבטא בזה ששומעים קטוע (אבל עדיין שומעים משו)
לעומת זאת בונטרילו כשיש למישהו פינגים גבוהים זה מגיע למצב שלא שומעים קטוע אבל שומעים כמה שניות\דקות אחרי שדיברתה

מה שיכול ליצור את המצב שאם אתה נימצא בקרב אוויר אוויר ולחבר שלך מישו על 6 אז במידה ויש לך קצת פינגים עד שהוא יקבל את המסר כבר יפילו אותו וזה חבל
לעומת זאת בטימספיק אומנם לא ישמעו את המסר ברור אבל אם החבר שלך יבין שאתה מנסה להגיד לו משו הוא יתן הצצה ל6 ליבדוק אם זה העיניין.

מיקי
מפקד טייסת Virtual Israeli DogFighters
-=VIDF~Wain=-

iaf.wain@gmail.com
#5 · לפני 17 שנים
אישית, אני מעדיף את הממשק של ונטרילו.
יותר נקי ופשוט לטעמי. והקשקשת הנלוות בשרת נמוכה יותר מבTS.

אבל!
הרישיון החינמי של TS הוא הרבה יותר מתירני (עד 1000 סלוטים בקונפיגורציות שונות) מהרישיון החינמי של ונטרילו (8 סלוטים) מה שמאפשר גמישות רבה יותר.

וכן, ונטרילו קצת יותר רגישה בהיבט התעבורה. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה עניין של TCP בונט מול UDP בTS. (לTCP יש ACK - אישור קבלת הפקטות. כך שיש תעבורה חזור שצריכה להגיע - וספקיות בארץ נוטות לעשות בעיות עם תעבורת TCP לא סטנדרטית).
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#6 · לפני 17 שנים
לגבי תעבורה ברשת, אין לי שמץ של מושג לגבי זה ואני אאלץ להאמין לבחורים שמשתמשים בשתי התוכנות.

לגבי הממשק של ונטרילו הוא הרבה פחות ידידותי למשתמש מאשר הטימספיק ומאחר ורוב החבר'ה משתמשים בטימספיק והוא גם ככה טוב ומיטיב איתנו, אינני חושב שיש טעם לעבור לתוכנת דיבור אחרת.

השימוש בטימספיק מאוד פשוט ונוח ואני חושב שכל אחד שקצת מסבירים לו (בחמש דקות זריזות 😄) מה הולך - יבין זאת מיד.

עוד מעט יוצא TS 3 עם הבטחות חדשות ובהחלט נראה מעניין ומרענן. אני נשאר מקובע עם ה-TS שלי 😄

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#7 · לפני 17 שנים
אני שיחקתי הרבה מאוד בשניהם בכל משחק שרק תדמיינו... הונטרילו לכאורה יש לו איכות קול יותר טובה אבל במציאות ממש לא מבדילים, והלאגים והבעיות של הונטרילו אכן מופיעות והן לא צפויות ומעצבנות בעוד שה TS עובד טוב תמיד.
"הגם להורגך השקם להורגו ויפה שעה שש"
#8 · לפני 17 שנים
יש לי שרת TEAMSPEAK פרטי, ובכל זאת בטיסות שלנו, אנחנו מעדיפים לטוס במערכת הקשר הפנימית של פאלקון, IVC:Internal Voice Communication, שהיא באמת הכי נוחה, יש לה אפשרות ל-HOTMIC, והיא בעיקר - נוחה כי הכפתורי דיבור על הג'ויסטיק (אם כך הוגדר ב-SETUPS). אז זאת ההמלצה שלי. ולפי דעתי TS יותר טובה מ-VENTRILO, כי אפשר ליצור כמה חדרים ולבצע שיחות מחולקות, וזה מאפשר לדבר בחדרים פנימים ובמקביל אם צריך גם לכל חברי הטיסה משהו, אז זה אפשרי ונוח.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#9 · לפני 17 שנים
תתחבר למסנג'ר שימי , אני ביום חופש היום

ובקשר לדיון , אין לי ניסיון רב ב-VENTRILO , אבל למה לעזוב דבר טוב כמו TS ? בכל מקרה רוב הקהילה משתמשת בTS, יש לה אחלה ממשק לא תופסת הרבה משאבים ..

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.