114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה - הטייסת נסגרה סיכום אימון טייסת 23.06.08
דיון

סיכום אימון טייסת 23.06.08

2 הודעות 39 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
נושא האימון :

א"א זוגות- ספיטפיירים

נוכחים באימון :
IAF.101~Hedghog , IAF.101~SchniX, IAF.101~Maverik, IAF.101~Viper,
IAF.101~Setup

אורחים: Wolf-Man

[b]מהלך האימון:

א"א - זוגות בשימוש בספיטפיירים

סיכום האימון ומסקנות :

- אי הגעה לאימון - בפעם המליון, אנשים אשר לא מגיעים או מאחרים להודיע ליפני האימון!

- בתחילת האימון נעשתה חזרה על נושא הבידוד כבקשת רון ולאחר מכן המשך אימון קרבות זוגות.

- אני מתנצל על הבעיות הטכניות באימון. עקב מספר בעיות טכניות במחשב נאלצתי לטוס בצורה צולעת.
בנוסף הפריצה לא עבדה בTS וקיבלתי הודעות בצ'אט של המשחק באיחור של כמה דקות.

טעויות אופייניות לאימון:

- תחילת הבידוד נעשתה בהצלחה, אך לאחר החליפה אני פניתי לכיוון בן הזוג של המבודד ובכך היעילות ומטרת הבידוד נפגעה.

- דיווחים - במספר פעמים במהלך האימון לא נעשה שימוש בדיווחים, לדוגמא בקרב שלי ורון לא הזהרתי אותו כאשר היה עליו מטוס על השש.

- בקרב האחרון כאשר אני ורון השגנו יתרון אנרגטי מעל שמוליק ואייל תיזמון הצלילות לא היה מיטבי.

- עקב סוג של בילבול, רון נישאר עם רועי אשר חלף אותו ולא סגר לפולניה אנרגטית כפי שהחלטתי.

- אגרסיביות - מספר מקרים של אגרסיביות יתר, טייסים אשר נישארים על מטוס ומאבדים אנרגיה לשווא במקום לנתק כשצריך. לדוגמא בקרב מול שמוליק ואייל אני נישארתי על השש של שמוליק יותר מידי זמן ובכך ביזבזתי אנרגיה ובנוסף דוגמא נוספת היא של רועי אשר גם היה אגרסיבי מידי בחלקים שונים של הקרב.

- מבנים - בקרב האחרון ניתן להבחין ששני הזוגות לא טסו במבנה מושלם. מה שיכול לפגוע בתיזמון של הפולניה וקשר העין בין בני הזוג.

תודה למגיעים וניפגש באימון הבא!
מוביל בית הספר לטיסה במגמת מסוקים בסימולטור DCS World

#2 · לפני 17 שנים
אוקיי חבר'ה , למרות שהיה אימון מצומם בהחלט היה אימון ממצה ועזר לחלק מהטייסים להשתלט על הדברים אשר אותם הם החסירו.

כפי שאור אמר- היו פה כמה חבר'ה שלא הגיעו ולא הודיעו- אני מצפה לכמה הסברים מכם לגבי חוסר הגעה .
מעבר לכך, נוהל איחורים- טייס שמאחר ויודע שהוא מתעתד לאחר- להודיע ולבקש בנימוס להיכנס לאימון .

מעבר לכך, שימו לב לדברים שאור ציין לגבי טעויות אופיינויות במהלך הקרב- חשוב לשפר וללמוד מהטעויות על מנת להגיע להישגים גבוהים יותר!

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.