101 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים מסדר כנפיים קיץ 2008
דיון

מסדר כנפיים קיץ 2008

42 הודעות 5,819 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
🙂 שמח בישבלך ועדי יש הפתעות בחיים אאה?

מישהו רק יודע בדיוק את השעה?
- טל אלמשעלי -
Don't bend, don't break, baby, don't back down
#3 · לפני 17 שנים
לא יודע אמרו לי 5 וחצי שש אני חייב לדעת תשעה בדיוק מישהו יודע?
prince869 שלחתי לך הודעה פרטית בקשר למחר זה דחוף תבדוק.
- טל אלמשעלי -
Don't bend, don't break, baby, don't back down
#4 · לפני 17 שנים
רשןם לך בכרטיס בדיוק את השעות.
בכל מקרה, באיזור השעה 17:00 יש בלאגן אטומי בכל האזור, חניות מפוצצות ומליון אנשים בתצוגה הקרקעית.
בכל מקרה, הטקס עצמו מתחיל רק ב18:30 בערך.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#5 · לפני 17 שנים
אם אתם לא רוצים להתקע בפקק העצום בכניסה כדיי שתבואו בערך ב 7 בבוקר 😂
#7 · לפני 17 שנים
אוקיי חבר'ה...הייתי אתמול במסדר המטורף פשוט בחצרים....
היה פשוט מדהים...
יאמר לזכות טייסות IL2 שהספיטפייר היה פשוט מדהים...הוא היה בהופעת בכורה במסדר והוא עשה לופים ותרגילים אוירובטים...הסטירמן היה טיפה יותר מפחיד...כל פעם שהוא הרים את האף, נראה כאילו הוא הולך להזדקר...חחח.
הסופה והרעם היו מדהימים...הרעש לא כזה חזק...נראה לי אני חירש אחריו... 😛 😂 אבל היה מדהים...ההפצצות של המסק''רים...והבלקאוקים והקרנפים היו מדהימים...
לסיום נזכיר את הצוות האוירובטי שהטייס האחרון מבין הארבעה היה הצ'קאר (מדריך טיסה בצ'ק קרב) של אח שלי...הצוות היה מדהים..!!!! החליפה והלב והשושנה היו מדהימים...אז כדאי לכולם להגיע לשם שנה הבאה...או אפילו בעוד חצי שנה...

תמונות בהמשך...
רז פרינץ,
צוות ניהול ראשי, פריפלייט.

צוות vIAF ואטיל.
#8 · לפני 17 שנים
באמת היה מדהים ולא היו פאשלות עם הטילים.
והאפאצ'י פשוט מדהים! איזה מסוק יפה איזה פגיעה עם התותח (לא שממש אפשר לפספס איתו 🙂 )
הסופה חוררה לי את האוזניים ובאמת איזו הופעה הספיטפייר דפק שם איך הוא נכנס מהשמש עם הפנים לקהל. הסטירמן היה מדלדל חשבתי שעוד שניה הוא יתרסק כל פניה שלו כמעט נגמרה ב stall וההפצצה של 140 הייתה מדהימה איך שהם באו נמוך ואז טיפסו פנו והפילו פצצות רק חבל שפצצות אימון 🤔 . ודרך אגב היה מזל"ט אני חושב שזאת הפעם הראשונה וגם היה נחשון משני הסוגים
#9 · לפני 17 שנים
וווואאי איזה מסדר בן ---- היה
פשוט בכיתי לראות את החיל המדהים הזה
ועוד כמה שנים בעזרת השם אני יהיה שם יקבל את הכנפיים שלי

4X-ELD
#10 · לפני 17 שנים
וואי איזה מגניב היה התותחים של האפצי'!
וכשהאף 16i המריא איזה רעש
#11 · לפני 17 שנים
דבר ראשון אין דבר כזה נחשון משני סוגים זה עם הבליטה למטה זה הנחשון זה עם הבליטה בצדדים זה העיטם שניהם עם אותו תפקיד רק עם מערכות שונות
העיטם יש לו מקום ליותר אנשים צוות מכיוון שיש לו את הבליטות בצד והנחשון יותר מתאים לצוות מצומצם של אנשים

4X-ELD
#12 · לפני 17 שנים
לא, יש שני סוגים אחד שביט ואחד עיטם ואין להם את אותו תפקיד השביט הוא מטוס לאיסוף מודיעין אותות והעיטם הוא awacs אני חושב ובשניהם אפשר להכניס את אותו מספר של אנשים 🤔

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.