pilotxf-16c כתב/ה:[quote="bar_rodoy"][quote="sHoVaL_106"]bar_rodoy אל דאגה עברתי הכשרות לCVFR ואני מתחיל אותם שוב.
תפסיק להתנפל! 😉
לא באתי להתנפל, עד שאתה לא עובר סולו ניווט אתה לא טייס CVFR.[/quote]
אז איך אתה מסביר את זה שיש המון ב-VATIL שלמדו לבד והם הרבה יותר מתקדמים ורמת הטיסה שלהם הרבה יותר טובה מתלמידים? והם נחשבים טייסים ברמה מטורפת.
🤔[/quote]
נדיר מאוד למצוא אנשים כאלה...
רוב וותיקי VATIL הם בוגרי VFS
וחברה צעירים או שהם באים מVFS או שהם בוגרי IFS.
נדיר למצוא מישהו שלא למד בבית ספר לטיסה כיום בVATIL וכנ"ל בIVAO
Muli כתב/ה:[quote="pilotxf-16c"]
אז איך אתה מסביר את זה שיש המון ב-VATIL שלמדו לבד והם הרבה יותר מתקדמים ורמת הטיסה שלהם הרבה יותר טובה מתלמידים? והם נחשבים טייסים ברמה מטורפת.
🤔
למה זה חשוב מי יותר מתקדם? או בכלל התואר הזה CVFR? זה פותח דלתות, איפהשהו? זו נראה לי יותר הסמכה שנותנת פידבק לטייס עצמו על כשירות, או תנאי מקדים לקורסים מתקדמים יותר ולטיסה ברשת. מכיוון שאנחנו רק בעולם הווירטואלי, הרי אין להסמכה הזו יותר מדי משמעות. ונראה לי שהוויכוחים האלו, כן CVFR, לא CVFR, כן סיימת קורס, לא סיימת. מותר לכתוב בחתימה, אסור לכתוב בחתימה,טיפה חרגו מפרופורציה. זו לא הסמכה כמוהל!
כל אחד מחליט עם עצמו, עד כמה טוב הוא רוצה להיות ועד כמה עמוק הוא רוצה להעמיק את הידע.
הרי יש פה כל כך הרבה כנפי טייס בחתימות, ואף אחד לא רב על זה. טייס או לא. הכל בכאילו, קצת פרופורציות.
זו דעתי, בכל מקרה.
וואי, וואי, כל הדיון הזה התחיל ממזל טוב לסוליסטים....[/quote]
אתה לא מתאר לעצמך כמה דלתות התכונה הזו שנקראת בוגר קורס CVFR נותנת לך!
הנה כמה דוגמאות... שת"פ אלעל VATIL מי יסתכל עליך בכלל אם אתה לא יודע CVFR...
רוצה ללמוד CVFR במציאות זה נותן לך המון נסיון כל הטיסות האלה! (ואני אומר מנסיון)
וזה באמת תנאי להתקדמות לקורסים היותר בכירים בבתי הספר כמו IFR או ATPL.
אדם רגיל אין בעיה שיכתוב שהוא בוגר CVFR אבל אדם כמו שובל שהוא
שקרן וגנב על זה אנחנו (אני ובר ועוד כמה פה...) לא נעבור לסדר היום!
שבוע טוב ובהצלחה לנבחנים מחר בבגרות במתמטיקה!
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה