66 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים סימולטור דומה לפאלקון הגיעה לטלוויזיה ולחיל האוויר!
דיון

סימולטור דומה לפאלקון הגיעה לטלוויזיה ולחיל האוויר!

27 הודעות 4,243 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
גם לא ברשת 😱
אנתוני

17 שנות ותק בטיסה

Intel Core i7 5930K 3.5Ghz
GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M
32GB DDR4 3000Mhz
Nvidia GeForce GTX 970 4GB
1TB SSD
#3 · לפני 17 שנים
תודה האם זו אותה הכתבה המדוברת ?
אנתוני

17 שנות ותק בטיסה

Intel Core i7 5930K 3.5Ghz
GIGABYTE G1 Gaming GA-X99M
32GB DDR4 3000Mhz
Nvidia GeForce GTX 970 4GB
1TB SSD
#4 · לפני 17 שנים
הסימולטור נראה יפה מאוד, שילוב של פאלקון והשטח והגרפיקה של פלייט סימולטור. אהבתי שרואים גם את הכבישים.

אבל אני עדיין בהלם טוטאלי מהנדב"ר לכאורה שהוצג בכתבה, או שזה היה "סתם" טיסה לבחון את הסימולטור ובגלל זה דיברו ככה.
"באמא שלך תני לי כדורים.."

😱
#5 · לפני 17 שנים
afik_t_king כתב/ה:הסימולטור נראה יפה מאוד, שילוב של פאלקון והשטח והגרפיקה של פלייט סימולטור. אהבתי שרואים גם את הכבישים.

אבל אני עדיין בהלם טוטאלי מהנדב"ר לכאורה שהוצג בכתבה, או שזה היה "סתם" טיסה לבחון את הסימולטור ובגלל זה דיברו ככה.

😱

למה לא? איך נראלה לך טייסים אמורים לדבר? רואים שזו מין טיסת סתם כזאת כדי לבדוק... אני מניח שבאימונים "מבצעיים" שיהיו להם על הסימולטור הזה הם יקפידו על נדב"ר, כדי לשמור על רמת אימון גבוהה...

אולי יצא קצת בלי כוונה שזה נשמע ככה בטלויזיה... מצד שני מאוד אותנטי... עדיף לדעתי 🙂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#7 · לפני 17 שנים
djmid כתב/ה:זה לא שילוב של פאלקון ופלייטסימ

זה פאלקון FF14 🙂

כולנו מצפים לFF5 להם כבר יש FF14 חוצפנים 😛

כן 😂
אני בטוח שהוא יגיע גם עם Israeli Theater Mk.X
#9 · לפני 17 שנים
יש שם טייסים סטלנים רצח בכתבה,
באמת מזכיר את פאלקון,חבל שאין לנו שטח ישראל ברמה הזו
נראה בהחלט מפתה לטוס בדבר כזה
Watch You'r Six You'r Ass Is On Fire
#11 · לפני 17 שנים
afik_t_king כתב/ה:הסימולטור נראה יפה מאוד, שילוב של פאלקון והשטח והגרפיקה של פלייט סימולטור. אהבתי שרואים גם את הכבישים.

😱

נשמע לי כמו יום fooling למהדרין בסימולטור.
הוא בטח בהרצה ראשונית. אז הם עושים שכונה 🙂

אני גם בספק אם מדובר אכן באנשי הסופה.. לדעתי "סינג'רו" את הטייסים של הטייסות בחצור לעניין הזה. כדי לעשות שטויות בסימולטור של סופה לא צריך הרבה יותר מהיכרות עם ברק.
ולראיה, תגידו לי איזה מפקד טייסת שמכבד את עצמו ייתן לטייסים שלו להתראיין לטלויזיה עם חולצה של טייסת אחרת?!? לדעתי זה צעד מאוד מכוון מצד אנשי חצור 🙂

אני מניח שיעברו לשלבי הבחינה המתקדמים יותר יתחילו להביא את אנשי הסופה להתעלל בו.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#12 · לפני 17 שנים
תאמינו לי הם כמו כל אחד שמשרת בצבא הם לא צריכים לדבר כמו איזה רובוטים הם מדברים חופשי כי בסופו של דבר כולם שם חברים.
יפה מאוד הסימולטור החדש הזה.
- טל אלמשעלי -
Don't bend, don't break, baby, don't back down

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.