76 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון זוג מטוסי הרקולס- קרנפים.
דיון נעול

זוג מטוסי הרקולס- קרנפים.

19 הודעות 3,974 צפיות לפני 17 שנים
#1 · לפני 17 שנים
אז ככה: אני גר בפ"ת [בחלק המזרחי יותר של העיר] ובחודש חודשיים האחרונים כמעט וכל יומיים יוצא לי לראות מטוס הרקולס בשמיים, הם טסים מאוד נמוך יחסית- לא יודע למה, והיום ראיתי זוג מטוסים כאילה לא במרחק גדול אחד מהשני טסים מהדרום לכיוון צפון. מישהו יודע מה קורה? מה כל ההטסות תובלה האילה?
#4 · לפני 17 שנים
אולי זה אימונים של צנחנים גם לי לפעמים עוברים הרקולסים וצונחים בדיונות (אשדוד).

FlightRadar-vpn874 Omega-Air Virtual Airlines
#5 · לפני 17 שנים
נו באמת זה כול כך חשוב לך לדעת מה קורה?
נראה לך שמישהוא יספר לך מה קורה?
מדוע אבל מדוע אנשים פה חוזרים על הדיווחים האלה למרות שהם יודעים שזה אסור!?
כך את זה להתחשבות אישית כמו שאתה לא רוצה שאני יספר לזה שרוצה להרביץ לך מה אתה עושה ואיך את מתכוננן.(נראה לי שזאת אנלוגיה שתבין)
#6 · לפני 17 שנים
חוקי הפורום, סעיף 12-

12. אין לפרסם שום אינפורמציה/תמונות/סרטונים וכו' בנושאים בטחוניים שלא הותרו לפרסום על ידי גורם רשמי או כבר פורסמו ברשת בעבר, ובכלל זה גם מידע על פעילות צבאית, כגון זמני ומסלולי טיסות. המשתמשים מתבקשים להיעזר בשיקול דעתם בעת כתיבה בפורום ולא לפרסם מידע אלא אם כן ידוע להם בוודאות שהוא עומד בקריטריונים הנ"ל. תגובות שאינן עומדות בקריטריונים יערכו או ימחקו. הפרה חוזרת של חוק זה תגרור השעיה לאלתר של המשתמש. אין להגיב להודעות מסוג זה בפורום. משתמש שיתווכח בשאלה האם מותר או אסור לפרסם מידע יורחק לאלתר. במידה וראיתם תגובה בעייתית יש לשלוח הודעה פרטית לאחד המנהלים.

בבקשה אנשים, לא לפרסם את המידע הזה. גם אנחנו לא יודעים למה הם טסים ככה, ואולי גם לא צריכים לדעת.
#8 · לפני 17 שנים
טוב תרגעו כולם!
נתיבי טיסות הראיה המבוקרות בישראל עוברות ליד סגולה שם הנקודה: מסילה!
יכול להיות שח"א שולח מטוסים צפונה אבל זה לא משהו חריג כי זה נתיב טיסה לכל דבר
גם אזרחי וגם צבאי...
מי שלא מאמין מוזמן לפתוח את מפת נתיבי התובלה הנמוכים הצפונית של ישראל ולראות...

בן אבט"ש זה אבטחת ישובים אז אם כבר בט"ש

ופעם הבאה לפני שקופצים על שטויות אפשר לברר תחילה פרטים ורק אז לצעוק, במידה ובאמת צריך...
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#11 · לפני 17 שנים
סוד מאוד גלוי.
מטוסי ומסוקי התובלה של חה"א טסים לעיתים קרובות בנתיבי המסוקים והCVFR האזרחיים.
הם טסים בנתיבים ובגבהים האזרחיים.

מה לעשות שקרנף בגובה 800 נראה הרבה יותר מאיים מצסנה באותו המקום והגובה בדיוק.
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#12 · לפני 17 שנים
בנאדם כולה פירסם הודעה על מטוסים שהוא ראה נו? אפשר לחשוב...
#13 · לפני 17 שנים
YINON כתב/ה:בנאדם כולה פירסם הודעה על מטוסים שהוא ראה נו? אפשר לחשוב...

ואם ב1981 מישהו היה מפרסם באינטרנט שהוא במקרה ראה שמיניית מטוסי F16 ושישית F15 ממריאים מעציון בגובה נמוך בדרכם מזרחה כשהם חמושים בפצצות?

אין דבר כזה "סתם", אין דבר כזה "לא חשוב".. וממש, אבל ממש אין "אבל כולם יודעים את זה אז מותר לי להגיד".
#14 · לפני 17 שנים
uri_ba כתב/ה:[quote="YINON"]בנאדם כולה פירסם הודעה על מטוסים שהוא ראה נו? אפשר לחשוב...

ואם ב1981 מישהו היה מפרסם באינטרנט שהוא במקרה ראה שמיניית מטוסי F16 ושישית F15 ממריאים מעציון בגובה נמוך בדרכם מזרחה כשהם חמושים בפצצות?

אין דבר כזה "סתם", אין דבר כזה "לא חשוב".. וממש, אבל ממש אין "אבל כולם יודעים את זה אז מותר לי להגיד".[/quote]
לא היה דבר כזה בזמנו...
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#15 · לפני 17 שנים
shachar92 כתב/ה:[quote="uri_ba"][quote="YINON"]בנאדם כולה פירסם הודעה על מטוסים שהוא ראה נו? אפשר לחשוב...

אין דבר כזה "סתם", אין דבר כזה "לא חשוב".. וממש, אבל ממש אין "אבל כולם יודעים את זה אז מותר לי להגיד".[/quote]
לא היה דבר כזה בזמנו...[/quote]

פרט קטן ושולי...
עכשיו אתה סתם מתקטנן 🙂

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.