52 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים מועדון הטייסים foxinbound היקר
דיון נעול

foxinbound היקר

35 הודעות 4,174 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
Fox5inbound, וואלה א? אין חשיבות
לי דווקא נראה שיש לו חשיבות אבל בגלל שהוא עלייך אז תה מעדיף לא לייחס לו חשיבות.
קח את זה כהערה\ות בונות
יש דברים בגו

דורץ
#2 · לפני 18 שנים
שמע פוקס אתה צריך להבין שהנושא אמנם נפתח על קח שאתה לקח ציטוט של מישהו אחר. אבל הוא גלש גם לעניין של הצורה שאתה מדבר . ואני חושב שהוא גלש לזה במקום כי זה הציק פה ללא מעט אנשים.
קח אתזה כדבר שאפשר ללמוד ממנו...
#3 · לפני 18 שנים
חבר'ה - לא יודע אם שמתם לב, אבל לצערי או אולי להפך, יש כבר 16 הודעות בנושא הזה, רובם במעורבות של עד 4 אנשים בלבד, ובנוסף - מספר הצפיות פה עצום. תוך רבע-שעה הצלחתם לדף הזה להיות נצפה קרוב ל-140 פעם, זה דבר חסר תקדים - ואגב, אם מישהו מכם יגיד לי עכשיו : תשמע FOX, נחמד שיש לך טייסת, אבל אף אחד לא רוצה אותך פה - תאמינו לי שאני גם לא אהיה פה, אגב, זה יהיה לי יותר קל לא להיות פה - כי כדי להתכתב כאן, אני צריך לגשת לחדר של אחי, כי אצלי אין מחשב בחדר יותר, אז זה די מקרי שאחי לא נמצא בבית היום אז אני מרשה לעצמי בין לימודים לטלוויזיה - ככה לכתוב פה, אבל תאמינו לי - שלא נראה לי שהרוב המוחץ היה רוצה שאני יעוף מפה כי אולי הם חושבים שאני לא שחצן, ולא יהיר, ולא אדם של דיבורים לחוד ומעשים לחוד.
ואגב, LOVEN, אתה בכלליות שונא את העובדה שאני לדבריך מעתיק \ גונב בלי אישור ? או שאתה סתם בא לך להעיר פה קהילה שלמה שאין לה על מה לדבר כרגע ?
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#4 · לפני 18 שנים
פוקס
אני רואה שאתה התחלת לתקוף
איך אמרו לפניי (שלא יגידו שאני מעתיק בניגוד לכמה פה 😂 )
ההגנה הכי טובה היא ההתקפה

יש סיבה שאתה מגן
יש משהו שאתה מגן עליו לא?!!? 😱
#5 · לפני 18 שנים
Fox5inbound כתב/ה:לא נראה לי שהרוב המוחץ היה רוצה שאני יעוף מפה כי אולי הם חושבים שאני לא שחצן, ולא יהיר, ולא אדם של דיבורים לחוד ומעשים לחוד

או שהם חושבים שעשית מספיק בושות לעצמך שלא צריך להוסיף 😕
#6 · לפני 18 שנים
Fox5inbound, אל תהפוך מקיצוני לקיצוני.
תגיב,זה שאנחנו ארבעה זה כי יש לינו משהו מאוד חריף נגדך כנראה,הבנו הגבנו,כנראה ונפסיק.
תגיב,חס וחלילה ..מי אני שאמנע ממך להגיב?
פשוט עם טיפ טיפה יותר רגש..

כי לא יצא מהתגובות שלך טוב בכלל..רק תחרות שוויצריות וגועל נפש!!
בברכה,
ירין.
#7 · לפני 18 שנים
סבבה 🙄 - לא שזה ישנה משהו, בטח לא אצלי, אבל בסדר.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#10 · לפני 18 שנים
pilotxf-16c, כנראה ש-18 שנים שקדמו ליום הזה יותר חזקים מהאימרה של כמה בני 13 ו-15 פה, אבל בסדר. שיהיה.

- משתמש fox5inbound מחוק -
להית'. 😉
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#11 · לפני 18 שנים
Fox5inbound כתב/ה:חבר'ה - לא יודע אם שמתם לב, אבל לצערי או אולי להפך, יש כבר 16 הודעות בנושא הזה, רובם במעורבות של עד 4 אנשים בלבד, ובנוסף - מספר הצפיות פה עצום. תוך רבע-שעה הצלחתם לדף הזה להיות נצפה קרוב ל-140 פעם, זה דבר חסר תקדים - ואגב, אם מישהו מכם יגיד לי עכשיו : תשמע FOX, נחמד שיש לך טייסת, אבל אף אחד לא רוצה אותך פה - תאמינו לי שאני גם לא אהיה פה, אגב, זה יהיה לי יותר קל לא להיות פה - כי כדי להתכתב כאן, אני צריך לגשת לחדר של אחי, כי אצלי אין מחשב בחדר יותר, אז זה די מקרי שאחי לא נמצא בבית היום אז אני מרשה לעצמי בין לימודים לטלוויזיה - ככה לכתוב פה, אבל תאמינו לי - שלא נראה לי שהרוב המוחץ היה רוצה שאני יעוף מפה כי אולי הם חושבים שאני לא שחצן, ולא יהיר, ולא אדם של דיבורים לחוד ומעשים לחוד.
ואגב, LOVEN, אתה בכלליות שונא את העובדה שאני לדבריך מעתיק \ גונב בלי אישור ? או שאתה סתם בא לך להעיר פה קהילה שלמה שאין לה על מה לדבר כרגע ?

החיסרון של שחצנות זה שהיא גורמת לך להפיל את עצמך אתה סתם מעמיק את הבור, אין פה אחד שיגיד שהוא רוצה שתעוף רק כי זה אתה, אני גם לא יגיד.
אני רוצה להגיד לך שלמעשים שלך אין מקום פה, ואם אתה רוצה להמשיך להעתיק, ולהכפיש אז במקום אחר בבקשה.

תמשיך להפיל את עצמך בלשונך, ועצם קיומך פה כאדם לא אמין עתור מדליות שהעניק לעצמו על לא כלום תהיה לנוכחות שלא תורגש. ואני אומר לך כי היו דברים עמולם גם לפניך.

בבקשה תחשוב לפני התגובה הבאה שלך ותנסה לבחון דרך שבא אתה לא מוכיח את דברי שוב ושוב מחדש במילותיך שלך.
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#13 · לפני 18 שנים
נראלי שהגענו לרגע שמיפה אם זה לא נסגר זה רק חוזר על עצמו...אז כדי שנסיים עם דבר שרצינו להעביר מההתחלה אני יגיד לך:
היה עלייך ביקורת אם תשאל אותי בצדק. קח אחריות. תקן. אתה רק תיצא מרוויח מיזה.
#14 · לפני 18 שנים
טוב, לא מצאתי דרך למחוק את המשתמש - רצוי שההנהלה תמחק אותו כי הוא לא הולך להיות בשימוש יותר. ואם לא ימחקו אותו, גם טוב, אבל רצוי.
מ"ט 110 אבירי הצפון
www.110vfs.2ya.com
טייס בצוות האווירובטי
#15 · לפני 18 שנים
תקשיבו תתקשרו לגינס
זה משהו לא הגיוני
25 תגובות
ב3 דקות
נראלי שיא התגובות בזמן הכי קצר 😂 😂 😂

טוב נראלי שכל אחד אמר את מה שהוא אמר הא? 😎 😂

ואיך עדי אמר לי:
פתאום אתה קולט מחר משתמש חדש "fox4 inbound"